PZero Mesaj tarihi: Kasım 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2013 seriye başlarız önümüzdeki maçlar kolay maçlar rakiplerimiz hepsi zorlu maçlara cıkıyor artık . puan farkı açılır 3-1 kazanırız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Kasım 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2013 Karabük tıklar 1 tane alır maçı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2013 bu lua lua orta parmak yapınca ceza almamıstı dimi sdsfs bak yine mac baslamadan hakkımız yendi olcak iş degil sdsfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2013 Hak yendi, golü var çünkü gollü beraberlik olur yine asdfasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Kasım 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2013 2-2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2013 rüyamda 2-2 gördüm, twitter'a da yazdım, 2-2 biterse adres veriyorum gelin dövün beni diye sdsfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PZero Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 maç kasımpaşa stadında büyük avantaj bu bizim için . cok farklı kazanabiliriz . yönetim artık burdn başka yerde oynamasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 1.5 üst akacaktım, 2.5 üst yapıyorum o zaman benim de içime 2-2 siniyor nedense, ya da 3-2 falan maç 0-0 biterse daha gezemeyiz buralarda yalnız hacı asdfasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 BJK alsın maganda Tolunay gitsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 Serdar'ın yerine Atiba olacak heralde. Serdar cezalı mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 dinlendiriliyor esasen hızlı kanatlara karşı önlem alınıyor bir yandan da asdfasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 rahad kazanır bjk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 vay anasını ozi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catze Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 souldarkorn said: BJK alsın maganda Tolunay gitsin. bjk öyle bi yensin ki futbol hayatı bitsin inşallah hanzonun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 karabük tıklatacak keşke bjk ms ile kopenhag kombinelemeseydim :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 Tolunay yok kenarda ceza mı aldı yine artist. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 yok ya kulübenin içindedir it barış şimşek'te zorluyor yine ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 it mit demeyin abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 Karabük biraz iyi takım olsa şu çıkışlarından biriyle net birkaç kontra bulmuştu. Çok boş alan yakalıyorlar kontraya çıkarken ama çok saçma kararlar veriyorlar. Gerçi BJK defansı da çok güzel yerleşiyor ama onlara göre ağır adamlar, biraz üstlerine gitmeleri gerek... Almeida biraz daha efektif olsa kale önünde iyiyiz. Fernandes çok sönük, Oğuzhan takımın lideri olmuş resmen. Edit: Ayrıca Atiba sahanın net en sönük adamı, bir gariplik var. 120 dakikadır sahadaymış gibi... Hasta falan mı acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 digiturk yok ki izleyelim :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 Evet Karabük sanki çok tehlikeli olacak gibi bir hava var maçın başından beri. Çok boş alan var . Ama degerlendiremiyor karabük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 şu şerefsizlik dolu korner taktiği de bu ülkede 3-4 kişi tarafından kullanılıyor sadece, bir tanesi rakibimiz işte ... rezalet lan rezalet... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 Karabük ne acayip korner taktiği var. Tolgayı sandviç yaptı zenciler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catze Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 o nası kaçtı ya :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 şaka mı ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar