inyormaynd Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 Google'lasa çıkar 100-200 liraya günlük ki bu fiyata 650D'den yüksek modeller kiralar, kira ücretini direk müşteriye kitlersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 kath said: inyormaynd said: Düğünlerde artık Mark III kullanıyorlar adam 650D diyor. Adam param yok 650d alıp para kazanıcam diyor, sen düğündü mark 3'tü diyosun. Nası bi embesillik bu ? Konuyu nerenle okuyorsun? Adam düğünlerde kullanacak herhalde dedi ben de ona istinaden yazdım. Mal mal konuşacağına baştan oku. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kath Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 Bi alıntı yapar mısın, adam nerde yazmış düğünlerde kullanıcam diye ? Ha diyelim ki yazmış belli ki zor durumda adam gidip nası MarkIII alsın ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 Hangi düğünde kullanacak allah aşkına 650D'yi ? Bana mı öğretiyorsun mesleğimi sen? Bugün g.tü b.klu fikirtepedeki düğünlere bile millet ne makinelerle gidiyor sürümden kazanacağım diye. PS bilgisi sağlamsa bir oradan yırtar ama o da düğünden değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 Liebe said: garanti vermemişti bana. adam demiş iş için almam lazım diye. düğün fotoğrafçılığı yapçak herhalde arkadaş sfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kath Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 Ulan adam düğünde kullanıcam diye bişi dememiş embesil ? Neyini anlayamıyorsun bunun ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 lan ben geyik yaptım olm beni karıştırmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 Yalnız hakaretlere girip seviye düşürmesek gereksiz ergen atarına alerjim var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 Liebe said: lan ben geyik yaptım olm beni karıştırmayın. Adam geyikten anlamayan ergenin teki çıktı rıza baba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kath Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 Ergenlikle alakası yok, zor durumda olan bi insana karşı aldığınız şu tavıra uyuz oldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 inyormaynd said: Google'lasa çıkar 100-200 liraya günlük ki bu fiyata 650D'den yüksek modeller kiralar, kira ücretini direk müşteriye kitlersin. aynen, makina almasın, kirayı kitleyebilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 kath said: Ergenlikle alakası yok, zor durumda olan bi insana karşı aldığınız şu tavıra uyuz oldum. abi adam makine kirala diyor, gayet de doğru diyor evkur'a mı domalsın sene oldu 2013 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 bana laf sokma pls, ben orda fotoğrafçılığı meslek olarak seçenlerin genelde düğün fotoğrafçılığı yapar duruma gelmesine dokundurdum yaw adam gayet başka şeyler de icra ediyor olabilir yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kath Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 Goering said: kath said: Ergenlikle alakası yok, zor durumda olan bi insana karşı aldığınız şu tavıra uyuz oldum. abi adam makine kirala diyor, gayet de doğru diyor evkur'a mı domalsın sene oldu 2013 Makine kirala diyen arkadaşa bişi demiyorum ki ? Adam threadi açan arkadaşın almak istediği makinanın modeli ile ne yapıcağını bilmeden dalga geçiyor. Problem orda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 Bence özel günlerde fotoğraf çekip 5 liradan kitlicek insanlara. hani çıkışta boy boy dizerler ya sende bakıp rezil çıktığın fotoyu görmesinler diye almak zorunda kalırsın onlardan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 Ne kadar iğrenç bir yere çektiğiniz konuyu. Size ne? İster düğünde mark 3 ile çeker ister 650d ile. Size mi kaldı kavgası? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 İşte kimseye kalmadı da kurnazlar atar yapıp fakir edebiyatı üzerinden demagoji yapıyorlar işte. En başta dedik kirala olsun bitsin diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 @kath git wolfteam falan oyna sen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 bunlar hep tayyip kafası, adam mazlum edebiyatını içimize işlemiş arkadas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 tamam vurmayın öldü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 arkadaslar, bu forumda hic bir zaman hakarete tevazu gosterilmedi, gosterilmeyecektir. istediginiz kadar sinirlenin, hakaret etme luksunuz yok. topici simdilik temizlemekle yetiniyorum, bugune kadar kimseye ban attirmadim, lutfen attirtmayin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar