Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

24 saat yetmeyenler toplaşalım

Mithat

Öne çıkan mesajlar

senelerdir sabah 6da kalkardım,trafik boktanlaşmadan önce 7de çıktığımda gaza basıp 8de çorluda fabrikada olurdum.akşam 6da çıktığımda da yine gaza basar 7de istda evimde olurdum...ama trafik son 2 sene içerisinde iğrenç ötesi bir hal aldı.ve ben birkaç iş değiştirdikten sonra şu an 7de kalkıyorum.8 buçukta çıkıyorum.10da ç.köydeki işyerimde oluyorum.akşam 6da çıkıyorum,8i çeyrek geçe falan evde oluyorum...

alıştım...yoksa harbiden çekilecek çile değil.
Sosyal ağlarda paylaş

7 haziran itibariyle 50 kuruş vererek metroya bineceğim ve 3 durak sonra evde olacağım , tek sıkıntı 7 hazirandan sonra artan vaktimde hanımla aşk-ı memnu falan tarzı şeyler izleriz heralde , oyun falan oynatmaz tahminimce :D

Çetintaş sen konuş , boş vakitte evde keyif yapılıyor mu yeni evliyken , yoksa hanıma mı gidiyo bütün boş vakitler , şuan ne haldesin anlatma ama sen yıllardır evlisin , yeni evliler nasıl oluyor onu anlat.
Sosyal ağlarda paylaş

mithat...öm kutunu boşalt lütfen.

bol bol gezin tozun.iş yerinden çıkarken kafanda sanal bir şalter hayal et ve o şalteri kapat.evden çıkıp iş yerine vardığında o şalteri tekrar aç.
eşine vakit ayır yani birlikte gezin,tv seyredin,sinemaya,tiyatroya gidin,birlikte ne yapmaktan hoşlanıyorsanız onları yapın.

en güzel keyif evde yapılır.eşinin de mutfaktaki becerisi önemli.eğer güzel yemekler yapıyorsa masayı kurarsınız,karşılıklı şarap,rakı,bira keyfi yaparsınız.veya romantik filmler izlersiniz.

ne bileyim,bizim çok fazla imkansızlıklar ve elimizde olmayan nedenlerle planladığımız gibi olmadı.deprem nedeniyle 2 sene önce evlenmek zorunda kalmıştık ama yine de evliliğimizin ilk yılları gerçekten güzel geçmişti.hala güzel ama o ilk yıllar bam başka oluyor. daha az yıpratmış oluyor hayat insanı ve dolayısıyla sevdiğin insana daha fazla zaman ayırıyorsun.

umarım sevginizi ve birbirinize saygınızı her daim kororsunuz.
Sosyal ağlarda paylaş

Ben kutuyu boşalttım da , ben diyorum ki 2+1 olacak ev zaten , o odalardan birini yatak odası , birini kendime oturma odası yapayım. Zaten vardiyalı çalışıyorum illa ki hanımla saatler uyuşmayacak çoğunlukla ( akşamları uyuyorda sabahları ben tek başımayım evde) o sabahları falan oyun oynar keyif yaparım , akşamlarımı da hanıma ayırırım artık. Tahminim bu yönde.
Sosyal ağlarda paylaş

Ya evli olmasan bile vardiya kötü bişi. Vardiyalı çalışırken saat kaça kaç olduğun belli olmuyor. Geçen gün arkadaş sabah 7de işten çıktı ertesi gün sabah 7de işe geldi , 24 saati offtu adamın direk , düşünün adamın o aralık İZİN günü , tabii bu bana daha denk gelmedi ama öldürüyor adamı şu vardiya. Al bak ben geçen hafta salı izinliydim bu hafta perşembe , o arada hergün 11-19 çalışıcam , bi b*k anlamıyorum yaptığım keyiften akşamları. Şimdi bu akşam bi de nişanlımla buluşcam , akşam 11-12de falan evde olurum , ohhh ne güzel yarın sabah 7de uyan yine , ne anladım ben bugünden?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...