Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ticari kontrol uzmanı ne kadar maaaş alır?

hidan

Öne çıkan mesajlar

Mithat said:

Ayıptır chrome.

özür dilerim abi. google a yazınca ilk çıkan yazılardan alınmış verilerden itelemişsin gibi görünüyordu yazdıklarından. ama biliyorduysan yargısız infaz olmuş.
havayı yumuşatalım gel bu şarkı ile istersen.

güzel mesailer olsun efenim.
Sosyal ağlarda paylaş

Dworgian said:

hidan said:

şu an seni ilgilendiren konu yardıma ihtiyacımın olması gerisi seni ilgilendirmez

iyi de o kadar geniş bir soru ki o sorduğun.

sence "banka dealerı" ne kadar alır? mesela bu sorunun cevabı -2.000 tl ile 15.000 usd arasında değişir

zaten sordu bir arkadaş yenimisin tecrübelimisin diye hayır dedim talibim dedim oda ona göre cevap verdi,yardımcı olmak isteyen oluyo bi şekilde
Sosyal ağlarda paylaş

doktora gidip "doktor kafam ağrıo" dediğinde de yardım edio ama, 10 tane soru soruo sana. sen insanlara bilgi versen de yardım etmek isteyenleri soru sormaya yöneltmesen ne güzel olur aslında

örnek;

kafam ağrıo yerine "şu kadar zamandır başımda şu kısımda orta şiddetli bir zonklama var, vs vs ilaç kullandım böyle etki etti" desen doktor rahatça cevap verir

gibi gibi
Sosyal ağlarda paylaş

Bu üslupla 2 aya kapının önüne koyarlar zaten seni :)

Gören de lütfedip de kendi yardım ediyor sanacak, adam gelmiş hem yardım istiyor, hem de etmeye çalışanları tersliyor. Milletin görevi çünkü ağzından baklayla laf alıp da soru üstüne soru patlatarak kafa yormak...

Derdin neyse adam gibi yazarsın açık açık, böyle bir durum var dersin sorarsın sorunu, insanlar da yorum yapar.

Forumda yazmak / konu açmak için de illa tutorial mı koyalım ne yapalım?
Sosyal ağlarda paylaş

Rewendor said:

Bu üslupla 2 aya kapının önüne koyarlar zaten seni :)

Gören de lütfedip de kendi yardım ediyor sanacak, adam gelmiş hem yardım istiyor, hem de etmeye çalışanları tersliyor. Milletin görevi çünkü ağzından baklayla laf alıp da soru üstüne soru patlatarak kafa yormak...

Derdin neyse adam gibi yazarsın açık açık, böyle bir durum var dersin sorarsın sorunu, insanlar da yorum yapar.

Forumda yazmak / konu açmak için de illa tutorial mı koyalım ne yapalım?

her soruya cevap vermek zorunda nie hissettin kendini anlamadım madem soru sana göre çok genel veya yersiz geçip gitseydin ,he amacın polemik yaratıp bi madalya daha kazanmaksa bunu bilemem tabi
Sosyal ağlarda paylaş

şu adamı işe almaya talip firma yetkilileri şu forumu bi okuyabilse keşke ya. zorla ağzından tecrübeli olmadığın benzer bi işte çalıştığın alınmış, hangi işte kaç yıldır ve ne seviyede bir firmada çalışıyorsun bunların yeni gireceğin bir işte hiç bir etkisi yok mu sanıyorsun? çok mu zor 5 yıldır şu tarz bi firmada şu işi yapmaktayım demek? insanlara böyle kendini kıl bi tip olarak gösterip saçma sapan trollenip laf yemek daha mı hoşuna gidiyor? daha bin tane soru sorarım da büyük ihtimal cevap vermek yerine asabileşip garip şeyler yazarsın.
Sosyal ağlarda paylaş

İşyerinden gönderdiler. Distribütörlüğünü bizim şirketin yaptığı bi firma var Tayvanlı, satışlar kötü gidiyo diye ürün yöneticisini görevden alıp yerine beni getirdiler. Herifler de tırstı tabii 23 yaşında öğrenci adam onların tüm TR operasyonunu yönetecek diye. Çağırdılar eğitim neyin verceklermiş. Bişi lazımsa söyle, 18 gün buradayım, öyle takılıyorum :) Bu arada Dubai'de olmuş birileri varsa pls tavsiye de versin. Nerelere gidem, ne yapam. Gidip de çölde safari yap, kebab ye falan demeyin, onları biliyoz. Kalbinizi kırarım. Öpt tşk kib.

Konuyla alakalı olması açısından, işyeri eğer Dubai'de ise aşağı yukarı الرَّحِيمِ الْحَمْدُ للّهِ رَبِّ الْعَالَمِينَ الرَّحْمـنِ الرَّحِيمِ مَـالِكِ يَوْمِ الدِّينِ إِيَّاك نَعْبُدُ وإِيَّاكَ نَسْتَعِينُ ا falan yani.
Sosyal ağlarda paylaş

kuzen orada yaşıyor benim. mürselagosu olan da bir orta okul arkadaşım var orada. yenecek içecek bir şey bilmiyorum da denize girilebiliyormuş denize gir kankam.
adım adım yüksel kariyer basamaklarını da.
bir de orada proje bürosuyla tanışıp bize iş bağlarsan tüm işlerden sana %10 komisyon veririm. ki bir iş min 50k$ oluyor. öperim.
Sosyal ağlarda paylaş

Yardım edebileceğim bi konu varsa biraz daha spesifik bi mesaj atarsan Facebook'tan kralını bağlarız. Fotoğraflarımı şöyle tipler http://instagram.com/jasemr8 beğenmeye başladı, bu gidişle bir Arap şeyhinin kızına talip olucam.

Bu arada Almanya'da aylık 2000 EUR falan alırsın. Günde 3 öğün döner yesen tamam işte. Bir de Volksvağgın al verştehst du? Fernsehere bakçam şimdi prüfung yazcam
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...