applev0dka Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 olay bilmediği şey üzerinden insanların siyaset malzemesi olması. gayet trajik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 Abi biz İzmit'e gidiyoz hiçbişey bilmiyoz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 MrLevie said: ama Rew bizimkiler direk ODTÜnün ne olduğunu bilmiyor. MIT'nin üniversite olduğunu çoğu söyleyebilir bence. Evet olabilir, orası doğru. Ama bunun MIT'in akademik başarılarından çok adamların kültürel faaliyetlerinden kaynaklandığını düşünüyorum. Bütün Hollywood filmlerinde, dizilerinde Harvard veya MIT mezunu karakterler cirit atıyor. Hatta Harvard tişörtüyle sabah koşusuna çıkan FBI ajanları, MIT doktoralı socially awkward mühendisler gibi klişeler hepimizin gözü önüne geliyor. Oradan çıkartan çıkartıyordur :) Bizde mesela türk dizilerinde filmlerinde kaç yerde geçiyor ki "ODTÜ mezunu" "İTÜ öğretim görevlisi" "Boğaziçi öğrencisi" diye direkt okul ismiyle verilmiş karkaterler? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 napsinlar, sirf bilenlerden olusa video yapsanlar izlliycek misiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 videonun sacmalıktan ibaret oldugunu belirtmek icin soyluyoruz onu. senin kafa buna basmıyosa odtu'nun acılımını bilmeyen adamdan daha vahim durumun. sanki milletimiz her seyi cok iyi biliyor da sıra odtu'ye gelmis. bilinmesi gereken bir sey degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 Goering said: Yorumsuz sonuncuda kontrolü kaybettim lan ahauhufhgdsufg :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 sunucuya tokat atasım geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar