bingildak Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 22'de o zaman 7 yaşına yollanıyorsun? çocuk daha kız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
XLegolas Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 18e 3 diyecektim ben aslinda o daha carpici bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 yok ya hakkaten 15 saçma olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 kız 16 yaşında 17yi bitirecekmiş ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 Offff tamam ya hatırladım, en son carrie'de görmüştüm. Teşekkürler patiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 17de kurtarmıo 18+15 kurtarır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 sleepingdeath said: 17de kurtarmıo 18+15 kurtarır cümlem yanlış olmuş biraz ordaki "ama" yı kurtarır manasında dememiştim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 Ekşi Sözlük'te elemanın biri My Name is Earl'de oynadığını yazmış. O yazdığı bölüm de ilk sezonda idi düşünün gari ne kadar küçük. Ayrıca Hugo'da da oynamıştı. Bir de /b/'den mi geldiniz abi, çok meşhur bu ara orada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 Ben 9gag'de görmüştüm, cidden hatırlayamadım lan, küçücük çocuk daha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 17 yaşındaki birine bakmak için maksimum 20-21 yaşında olmak gerekir ya. 3-4 yaş işte. kız 20'yi geçtiyse 10 yaşa 30'u geçtiyse 15'e kadar fln açılabilr fark ama 20 altı için bence çok açılırsa sıkıntı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 ahahahaha bu işin kuralı böyle yani :D bana garip geliyor abi lisedeyken hep kızlara bakıp iki frikik bacak falan kesmek abzürt gelmiyordu şimdi kötü hissediyorum öyle daracık elbiseli mini etekli ah o liseliye bakınca. illegal lan kafadan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 bakmakta problem yok. ama oturup ciddi ciddi 18 yaşında bi kızla flört etmek zor geliyor insana. 2 senedir bu hissi yaşayan biri olarak 20 üzeri her zaman iyidir diyorum. o liseliliği üzerinden atması lazım kızın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diaboliq Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 abi çok b.ktan bi çekim ama şu dizide en çok güldüğüm sahne. **you son of a bitch** ahahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 oturunca ayakları yere değiyorsa problem yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 ahah neyse ben 47 yaşındaki kadınla birlikte oluyordum az daha a.k yaşımda 24 bence çok takılmamak gerek böyle şeylere ayrıca çoluk çocukla muhattap olamam hiç evet 18-22 arası üni kızları çok çıtır ama onlarla seks dışında ilişki yaşamayı hiç düşünmedim bile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 soris ve 47'liğin maceraları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 bu sene otelde o yaşlardaki bi kadın oğlu, üvey oğlu ve baldızının yanında "senle kesinlikle yatardım ama kocam yukarda" dedi sdglfd şu gözlüklü nerdin blow gif'ini koyun. çocuk wtf oldu baldızla üvey baya cool. hatta kişisele konu açıp hikayeyi anlatsam baya gülersiniz lansd fk epic story Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 Soris said: ahah neyse ben 47 yaşındaki kadınla birlikte oluyordum az daha a.k yaşımda 24 bence çok takılmamak gerek böyle şeylere ayrıca çoluk çocukla muhattap olamam hiç evet 18-22 arası üni kızları çok çıtır ama onlarla seks dışında ilişki yaşamayı hiç düşünmedim bile. Kişisele başlık aç da okuyalım panpa. Bu ara moda biliyorsun aşk hikayelerini anlatmak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 24 yaşındasın, 22 yaş çoluk çocuk? sdfsdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 Killer said: bu sene otelde o yaşlardaki bi kadın oğlu, üvey oğlu ve baldızının yanında "senle kesinlikle yatardım ama kocam yukarda" dedi sdglfd şu gözlüklü nerdin blow gif'ini koyun. çocuk wtf oldu baldızla üvey baya cool. hatta kişisele konu açıp hikayeyi anlatsam baya gülersiniz lansd fk epic story DO IT! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 yoğun istek gelirse yazcam tl:dr çekilmesin sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 Hadi bakalım kişiselde görelim sizleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 Bir aşk hikayesi yok devrim abi. Seks ilişkisi filan yaşanmadı aramızda daha doğrusu genç kız değil ki bu kadın maddi anlamda güvenemedim kendime. Ama çok yüksek enerji alıyorduk birbirimizden. İşte herşey maddiyata dayanıyor adam gibi işim evim olsaydı birazcık düzgün bir gelirim olsaydı bu işi bağlardım ben. Kadının çalışma izni bitti rusyaya dönmek zorunda kaldı. Üzüldüm biraz açıkcası ama ne yapayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 arcane said: 24 yaşındasın, 22 yaş çoluk çocuk? sdfsdf. Ya yaşla da pek alakası yok bu işlerin. Hareket hal tavır filan önemli. Kadın milleti sonuçta yeri geldiğinde 30+ kadınlar bile çocuk gibi davranabiliyor. Ama yani böyle çocuk ca işlere girişecek kadınların 18-22 yaş aralığında olması kuvvetle muhtemel ondan dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 ya soris hiç bişey yapamamışın anlatıyon heryerde ya döktürcen şimdi buraya antalya hikayelerimi 31lik alman 36lık norveç 45lik hollandalı FIGHTT FIGHTT ALPHA AS FUUAUARK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar