Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Gif Thread

quixef

Öne çıkan mesajlar

ahah neyse ben 47 yaşındaki kadınla birlikte oluyordum az daha a.k yaşımda 24 bence çok takılmamak gerek böyle şeylere ayrıca çoluk çocukla muhattap olamam hiç evet 18-22 arası üni kızları çok çıtır ama onlarla seks dışında ilişki yaşamayı hiç düşünmedim bile.
Sosyal ağlarda paylaş

bu sene otelde o yaşlardaki bi kadın oğlu, üvey oğlu ve baldızının yanında "senle kesinlikle yatardım ama kocam yukarda" dedi sdglfd

şu gözlüklü nerdin blow gif'ini koyun. çocuk wtf oldu baldızla üvey baya cool. hatta kişisele konu açıp hikayeyi anlatsam baya gülersiniz lansd fk epic story
Sosyal ağlarda paylaş

Soris said:

ahah neyse ben 47 yaşındaki kadınla birlikte oluyordum az daha a.k yaşımda 24 bence çok takılmamak gerek böyle şeylere ayrıca çoluk çocukla muhattap olamam hiç evet 18-22 arası üni kızları çok çıtır ama onlarla seks dışında ilişki yaşamayı hiç düşünmedim bile.

Kişisele başlık aç da okuyalım panpa. Bu ara moda biliyorsun aşk hikayelerini anlatmak.
Sosyal ağlarda paylaş

Killer said:

bu sene otelde o yaşlardaki bi kadın oğlu, üvey oğlu ve baldızının yanında "senle kesinlikle yatardım ama kocam yukarda" dedi sdglfd

şu gözlüklü nerdin blow gif'ini koyun. çocuk wtf oldu baldızla üvey baya cool. hatta kişisele konu açıp hikayeyi anlatsam baya gülersiniz lansd fk epic story

DO IT!
Sosyal ağlarda paylaş

Bir aşk hikayesi yok devrim abi. Seks ilişkisi filan yaşanmadı aramızda daha doğrusu genç kız değil ki bu kadın maddi anlamda güvenemedim kendime. Ama çok yüksek enerji alıyorduk birbirimizden. İşte herşey maddiyata dayanıyor adam gibi işim evim olsaydı birazcık düzgün bir gelirim olsaydı bu işi bağlardım ben. Kadının çalışma izni bitti rusyaya dönmek zorunda kaldı. Üzüldüm biraz açıkcası ama ne yapayım.
Sosyal ağlarda paylaş

arcane said:

24 yaşındasın, 22 yaş çoluk çocuk? sdfsdf.

Ya yaşla da pek alakası yok bu işlerin. Hareket hal tavır filan önemli. Kadın milleti sonuçta yeri geldiğinde 30+ kadınlar bile çocuk gibi davranabiliyor. Ama yani böyle çocuk ca işlere girişecek kadınların 18-22 yaş aralığında olması kuvvetle muhtemel ondan dedim.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...