Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

socially awkward visitor

Ren

Öne çıkan mesajlar

Taş döken adamın ziyareti mi olur lan. Ben iş yerinde acı çeke çeke işeye işeye taş döktüm , hastanede napıyomuş anlamadım ki. eeeeeen fenası lazerle kırdırır , o da günübirlik , taş döküp ziyarete gidilcek 2-3 gün yatacak nolmuş olabilir kaya mı döküyo arkadaşın?
Sosyal ağlarda paylaş

Olmuyo öyle bişi , tıkayınca acıyor , gidiyosun doktora 'aa taş var' diyor , çok büyükse lazerle kırıyor , orta dereceyse ilaçla kırıyor , yok kendiliğinden gider gibiyse bira içiyosun . Hani hiç 'işeyemezsem' ihtimali yok. He seks hayatında belirli bir düşüş oluyor o allahın emri , habire çişin var gibiyken aynı anda sevişmeye çalışmak zor kafanda hep bir 'allahım içeri işemiim nolur' korkusu oluyor diyolar. Tabii malesef bunu test edemedim ben :D
Sosyal ağlarda paylaş

Ya tıkanmıyor diyoruz bizde işte , olay orda . Tıkanma gibi bir ihtimal sös konusu değil . Tıkanırsa kırıyolar açıyolar bu kadar basit abi. Taş çatlasın 1 gün işeyemezsin o da sen gitmezsen doktora , çok tıkarsa zaten işeyemeyecek kadar deli gibi kıvrandırır derhal acile gidersin orda da direk kırarlar hooop işersin olur biter. Bu yani tıkama falan yok.
Sosyal ağlarda paylaş

Mithat said:

Ya tıkanmıyor diyoruz bizde işte , olay orda . Tıkanma gibi bir ihtimal sös konusu değil . Tıkanırsa kırıyolar açıyolar bu kadar basit abi. Taş çatlasın 1 gün işeyemezsin o da sen gitmezsen doktora , çok tıkarsa zaten işeyemeyecek kadar deli gibi kıvrandırır derhal acile gidersin orda da direk kırarlar hooop işersin olur biter. Bu yani tıkama falan yok.

sdfsdfsd
Sosyal ağlarda paylaş

Tas diyince aklima geldi.
Cook eskiden otelde calisirken, musteri hatunlarin odasina gitmek ya da onlari odana getirmek yasakti.
Bu yuzden herkes isini otelin yanindaki bos plajda hallediyordu. Iki otel arasi bos bir alandi. Kus ucmaz kervan gecmez bir yer.
Bi animator arkadas o heyecanla sevisirken, iskalamis, kuma saplamisti. Icine plaj kumu kacmis tabi. Hastaneye kaldirmislardi. Isi falan birakti, kovuldu. Sonra ne oldu elemana bilmiyorum.
Ne guzel gunlerdi. Disko cikisi Hatunlari plaja yonlendirirdik. Hatunlar plajdan otel disina cikarken guvenlik bunlari durdururdu. Biz de tabi onceden uyarirdik hatunlari guvenlik bisey derse itele gec, bisey yapamaz. Guvenlik Elemanlari kudururdu. Sanki onlarin bacisi tovbe.
Bizde o arada hemen odaya kosar ustumuzu degistirirdik. Hatun bizi plajda gorunce sasirirdi, taniyamazdi hatta. Aksamki o karizmatik adam gitmis, atletli, sortlu, boynunda plaj havlusu asili bir adam dikilmisti. Sen ne ara degistin, niye degistin, sen kimsin gibi sorular sorardi.
Oysaki bilmiyor ki biz o heycanla diskodan odaya kosarken yolda donumuzu bile cikarmis oluyorduk.
Gece 24'den sonra tum animasyon takimi Atletli, havlulu, shortlu plajda ictimaya hazir bulunurdu. Sonra o gergin bekleyis. Hatun gelecek mi gelmeyecek mi? Sonra ufukta bi hatun gorunurdu, birisi sevinirdi. Hop onune guvenlik kesti. Hatun ittirdi gecti. - Muhaahua mala bak!
Bazen hatun gelmezdi onlarda karanlikta yakin bir yere saklanir izlerlerdi en azindan :)
Gece sonunda hatunlari omzumuza alir guvenligin onune, otel sinir cizgisine atardik omzumuzdan. Elemanlarin agzi kopururdu.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...