incdarkness Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 oha ben daha yetenekliyim bu is yapar mi demek oluyo benim fotolar yada cok kotunun biraz iyisimiyim neyim ben sen ot cocugusun karikaturunu atmayin lan sdfggh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 yoo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 asvcnmsdşkvmsdşklds napıyon sen amk bi bu eksikti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 başlığı görünce daha açmadan içimden dedim ki; Şimdi fotolar sipeys'in diye insanlar toplu olarak linç edecek adamı. sonra resimlere baktım... 1/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 martı ve sümüklü çocuk çekmeyi unutmuşsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyv Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 sipeyskeyk said: Teşekkürler sanatı bırakıyorum. çizime devam etmeliydin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 Cons said: asvcnmsdşkvmsdşklds napıyon sen amk bi bu eksikti EVDE OTURUP OYUN OYNAMALIYIM DMİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 BİR BU EKSİKTİ ŞİMDİ OYUN OYNAMAK VARKEN İCAT ÇIKARDIM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 Neyse ya hadi iyi geceler herkese Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 chrome said: Sukru sevgisini satasarak belli ediyor. Ilkokuldayken de hoslandigi kiza pergel batiriyormus. tsundere şükrü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 Adamin hevesini niye kiriyosunuz abi. Bi kac denemeden sonra daha adam akilli ceker Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 şu kızgın zürafanın maceraları diye konu vardı biri bulup linklese onu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 Esh geçen gün yaşadığın hadisenden sonra ilk defa fotoğraf çekiyorum diyen adama ÇOK KÖTÜ 1/10 SANA PUANIM 1 GANKA diyen ve muhtemelen bir bok bilmeyen adamların olması seni neden şaşırttı ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 neyse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 http://s21.postimg.org/8peusx0zr/DSC_3908.jpg Mekan güzel, kadraja alırken çektiğin objelerin hiza istikametine dikkat etmen lazım. Ayrıca bu tür fotoyu daha dramatik bir ışık varken çekersen daha iyi sonuçlar elde edersin. Bu tür sahnelerde daha çok uzun pozlama ve düz bir gökyüzü ile nispeten daha "temiz" kareler elde edilebiliyor. Tam ortada durup kamerayı yatırmadan çekseydin daha doğru olurdu. http://s17.postimg.org/ye75x4dzz/DSC_3924.jpg Enteresan fikir, yine ışık bodos düz olduğu için çok bir etkisi yok. Kadraj olarak daha farklı birşeyler çıkardı belki bundan, tek bir kare çekip geçme, farklı açılar dene. http://s17.postimg.org/ow7ex2sbj/DSC_3918.jpg Yine aynı hikaye, fakat burada diğerlerinden daha da çok ihtiyacın varmış; gün doğumu ya da batımında çekmeyi dene. http://s23.postimg.org/3mj8lp4cb/DSC_3874.jpg Yine benzer şeyleri söylüyorum; belki biraz daha uzaktan, belki flaşla... Ayrıca şu kamerayı düz tut! http://s14.postimg.org/3ofa2mku9/DSC_3865.jpg Bu karede çizgilerle izleyiciyi konuya yöneltmeyi çözmek üzereymişsin. masanın çizgileri direkt domatese yönlendiriyor. Bu güzel bir teknik, kameran düz olsaydı ve masayla karenin altını daha çok doldursaydın daha iyi sonuç elde ederdin. Ayrıca meyve sebzenin orada yarattığı kontrastı farkedip çekmen de güzel bi'şey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 Ne küsücem olm, this is paticik. Fotoğraf çeken adamlar 2-3 tavsiye yazsın yeter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 İşte bahsettiğim buydu. 10 tane mal troll olsun, Esh ve MR_hand gibi 2 tane adam tavsiye versin, win. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 Hepsi bok gibi Bye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 Mr_Hand said: Özellikle düz tutma konusunda baya dikkat edicem :) Çok sağol tavsiyeler için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 çektiklerin klişe şeyler amatör kopyaları gibi duruyor. ilk kez foto çekiyormuşsun haliyle bilindik şeyleri çekmeye çalışman normal. sonra zaten zamanla ne tarz foto çekmeyi sevdiğini keşfedersin. kendi tarzını yaratırsın. bide ps, lightroom vs. cidden şart. hiç olmadı beyaz ayarı çekmek gerekiyor çoğu fotoda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 lightroom indirdim hiç bilmeden baktım ne var diye o denk geldi o şekilde. Lenste mi ne bir pislik var, garip bir iz çıkıyor tüm fotoğraflarda, gökyüzünde. Onları sildim yanlardan kopyalayarak, ama başka bir edit yapamadım, çünkü bilmiyorum. Bakalım sararsam öğrenmek için kasarım. Tavsiyeler için tşk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 abi paticikte neler olacağını biliyosan biraz uyum göster ona göre davran topic falan açarken. maalesef böyle burası işte senin suçun değil. şunu bir öğretemedim size. tek bir sorum var bu konuyla ilgili: sen hiç sinirlenip çıkışan adamın kazandığını gördün mü bu forumda? espriye espriyle karşı vermek de olmuyor bir yerden sonra topiclerde, bunun güzel olmamış örnekleri için killer topiclerini inceleyebilirsin mesela. şu topiği ben açsam öyle bir yazı yazardım ki fotoları koymadan önce taş çatlasa aquila trolleyebilirdi onun da zaten başka misyonu yok forumda. gelir görselde takılan adamlar yardım falan ederdi. bu kadar kasamam ben diye düşünebilirsin ama o zaman da trollenince kızmaman gerekiyor. öyle deme o yüzden. saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 3874u tripodla uzun pozlayip bi daha cek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 sipeyskeyk said: Esh geçen gün yaşadığın hadisenden sonra ilk defa fotoğraf çekiyorum diyen adama ÇOK KÖTÜ 1/10 SANA PUANIM 1 GANKA diyen ve muhtemelen bir bok bilmeyen adamların olması seni neden şaşırttı ki? ulan hiyar, adamlar gelene kadar konunu yukarda tuttuk, dusmani oyaladik destek birlikler gelsin diye. elinin ayarina tukurim senin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 Lan adam eline ilk kez makine almış, belli ki heves de yapmış, fotoğraflar teknik olarak kötü olabilir, fotoğrafını çektikleri kötü tercihler olabilir de, nedir bu linç mantığı anlamıyorum. Herifin yakın arkadaşları geyik yapıyorlar hadi, onu da yanlış buluyorum gerçi de, hiç tanımayan etmeyen adam gelip laf edince ağzına odunla vurasım geliyor. "Al eline kamerayı, daha iyisini çek dingil" durumu da değil, 10 numara fotoğrafçı da olabilir yorum yapanlar, yine de biraz insan olun İÇTENLİKLE RİCA EDİYORUM, LÜTFEN DAHA YAPICI OLALIM ARKADAŞLAR, BİRBİRİMİZİ KIRMIYALIM, SONUCTA HEPİMİZ AYNI DÜNYAYI PAYLAŞIYORUZ. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar