Esh Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 ha bi de yunan şarapları baya dandik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 bu üstteki bozcaada şarabıymış gerçi. ama siz yine de yunandan uzak durun. genelde no name üzümleri var bozcaadanın. bi bok bilmiyosanız ve bozcaada şarabıyla acil artistik yapmaya ihtiyacınız varsa corvus corpus söyleyin. 5 li kupaj. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 bi bok bilmiyorsanız benim gibi menude okunması en imkansız görünen fransızca şarabı isteyin. %50 ihtimalle doğru tercih olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 30TL civari olsa gerek ikisi de, ezbere bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 Ismarlarken corvus corpus 5 li kupaj diye mi ısmarlıyoz ? Kupaj sanki fransızca akıyormuşuz havası veriyor öyle söyleyelim bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 bozcaada da vasilaski var abi beyaz sarapta ustune tanimam sdffsd musteriyle fln gittiysem sakata gelmiyelim diye direk garsona soruyordum bunla ne gider diye. hatunla gidince sallamasyon tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 ısmarlamadan önce elini cebine at, kırmızı atatürk varsa, corpus 2010-11 falan soylersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 Esh said: bu üstteki bozcaada şarabıymış gerçi. ama siz yine de yunandan uzak durun. genelde no name üzümleri var bozcaadanın. bi bok bilmiyosanız ve bozcaada şarabıyla acil artistik yapmaya ihtiyacınız varsa corvus corpus söyleyin. 5 li kupaj. Gunah abi. Bozcada'nin uzumleri de saraplari da cok iyi. Hatta Elazig'dan sonra ulkenin en iyisi bence. Isterse noname olsun, 30TL'lik sofra saraplari bu dediklerim zaten, kiz arkadas sarabi degil. Kuntra-Karalahna Rarum iste, ikisini de sarapla ilgilenen bilir ancak ama dunyada iyi-kotu bir unleri var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 dskfls valla ben alkolik birisi oldugumdan gidip 1500 liralık şarap içecek halim yok köpek öldüren alıyorum bazen 9 lira bazen 11 lira cumartesi şarabı benim için farkeden bişiy yok ha gidip 1963 bordo anasının salkımından yapılma bu şarap içinden çiftçinin orağı çıktı o kadar güzel fln tarzı laflarda laf geçende belgeselde dünyanın en ünlü 10 şarap ustasını çıkartıp maymun etmişlerdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 bence dünyada hiçbir ünleri yok abi. daha öküzgözünü bogazkereyi dünyaya tanıtamıyoken, kuntra o burukluğuyla teşekkürü 2 puanla kaçırır. bence en iyi kırmızı boğazkere şu memlekette. en iyi beyazımız da dömisek olmayan misket. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 Ahaha o belgeseller çok eğlenceli oluyor ya.Bi de suni bi şarap yapmışlar 9 tane taş gibi şarabın yanında denetletmişler.Tüm gurmeler en iyi şarap suni olan demiş falan belgeselleri var baya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 ahah neymis o belgesel ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 1000 hatta 10000 euro verip sarap almaya gerek yok zaten bence de ama 10TL-30TL-60TL-100TL arasi bariz bir fark var. Ustunde 4-5 tane ictim sadece, para yok o kadar saraba verecek ama 150TL ustune filan cikinca fark da azaliyor gibi epey benim deneyimimde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 ve ne olursa olsun sakın büyülübağ vedat milör series istemeyin. türk şarap tarihinin en büyük failidir. masada gülerler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 icinde vedat milor gecen bisiyi istemem zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 ben şarabı içerken üzümleri ezen kadının ayağının tadını alamıyorsam kötü bir şarap içiyorumdur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 Aslinda Bozcaada'nin en sevdigim sarabi benim 15-20TL'ye satilan Talay Merlot. Genelde cok guzel oluyor o her senesinde. Gordukce aliyorum ama cok ender goruyorum kendisini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 romada senatör olarak yaşamak vardı lan. "bakire kadınların ayaklarıyla ezdiği şarabı içiyorum ah ah ah ah.." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 senko said: ahah neymis o belgesel ya. Babam izletmişti de şimdi bulamadım.Ama youtube da aratınca başka şeyler çıktı yine imitasyon şarapların farkını anlamadılar falan diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 Gurme yok, sarap yalan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 Esh said: romada senatör olarak yaşamak vardı lan. "bakire kadınların ayaklarıyla ezdiği şarabı içiyorum ah ah ah ah.." tahtımda yan yatarak bir yandan meyve yerken bir yandan şarabımı içip iki kölemi sırayla birbirinin üzerine işetirdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 GERGE said: 1000 hatta 10000 euro verip sarap almaya gerek yok zaten bence de ama 10TL-30TL-60TL-100TL arasi bariz bir fark var. Ustunde 4-5 tane ictim sadece, para yok o kadar saraba verecek ama 150TL ustune filan cikinca fark da azaliyor gibi epey benim deneyimimde. valla sitede en çok şarap içen adam olabilirim 10 liralık şarapla 100 liralık şarap arasındaki en büyük fark 10 liralık şarap sarhoş etmiyorken 100 liralık şarapla 2 kişi gidebiliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 Hasta ruhlu pis sapik seni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 Esh said: romada senatör olarak yaşamak vardı lan. "bakire kadınların ayaklarıyla ezdiği şarabı içiyorum ah ah ah ah.." romada senator olsam bakire kalmazdi ortada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 Romada senatör olsam aklıma gelecek son şey şarap olurdu. Spartacüse falan tarla verir , isyancıdan 'eyvallah aga karnımız doğacak sayende' diyen liboşa dönüşünü izlerdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar