Esh Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 Abi aziz yildirim secildi diye sevinenler var. Ne gunlere dustu memleket ya.
souldarkorn Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 Bu arada Rıdvan bugün yüzde yüz futbolda başkanlık ile ilgili yorum yapacakmış. Aziz rıdvan bildiklerini anlatsın demişti. Değişik açıklamalar gelebilr.
eldar Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 souldarkorn said: Arabeski ne kadar çok seviyorsunuz. Annen baban utanırdı yazmış adam nerelere çekilmiş. asdasdafgaf Hemen küçük emrah edebiyatı. Ana babayı karıştırma uleynn. katılıyorum, adam 40 yaşına gelmiş banlandığı foruma dönüp trollük yapıyor. Anan baban utanır deyince, hemen mağdurum ayakları.
Esh Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 Koskoca adama atar yapmayin abi. Kuddusi basgan , paticik sampiyon
fenn Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 GEd said: Galatarasaylılar ağlıyorsa iyi olmuş azizin seçildiği ahhaha Yok biz Aziz gitmediği için memnunuz. Şahsen ben
pattisliborek Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 seçimler bitsin de marttan sonra yargıtay.gov.tr yapacaklar azize. 4-5 ay daha ota boka atar yapsın azis.
pattisliborek Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 fizban said: Catze said: sadece rasim ozan kütahyalı, gargamel gibi leş tv palyaçolarının bile maa yı desteklemesi aziz yıldırıma oy vermek için yeterli bi sebeptir benim içinsikeci adam ile ulkeyi yoneten adamlar arasinda bir secim yaptik. sonucunda kazandik. Topbaş'ın oğlu ile Rtenin oğlunun kayınbiraderi yönetimde fizban Bu nasıl direnme. Direniyonumuş gibi çek panpa olmuş sdajlk.
sostizm Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 pattisliborek said: fizban said: Catze said: sadece rasim ozan kütahyalı, gargamel gibi leş tv palyaçolarının bile maa yı desteklemesi aziz yıldırıma oy vermek için yeterli bi sebeptir benim içinsikeci adam ile ulkeyi yoneten adamlar arasinda bir secim yaptik. sonucunda kazandik. Topbaş'ın oğlu ile Rtenin oğlunun kayınbiraderi yönetimde fizban Bu nasıl direnme. Direniyonumuş gibi çek panpa olmuş sdajlk. Hüseyin Ersan Topbaş'ın yönetimde olması çok acayip olmuş ama.
fizban Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 Cemaat != tayyip. Aziz de cemaatten uzaklasip tayyipe yaklasmaya calisiyo iste.
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 Bunun adi siyaset.yonetim kurulundaki onca adam arasinda hukumete yakin iki adam olmasi aziz yildirimin akepeye yanastigi anlamina gelmez.ama karsisina almak yerine yanina aliyor.yoksa kim sallayacak topbasin oglu ile teyonun oglunun akrabasini?
axedice Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 Fener biri şikeci diğeri hükümet yalakası, üstüne bide federasyondayken kayırmacı işler yapıp oy için bunu utanmadan açıkça dile getiren iki başkan adayına kaldı ve bunlardan şikeciyi (cemaat desteğiyle) seçti öyle mi? Bu kadar boktan adamlara kaldı, başka başkan adayı çıkmadı, fener de bunlardan birine teslim etti kendini. Ne biçim kulüp lan bu?
Remus Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 Şu aşağıdaki Aziz'in karşı çıktığı proje (kendisi Kenan Evren lisesin oraya AVM Otel gibi bir şey yapmak istiyor ama izin vermiyorlar) http://www.hanoglu1907.blogspot.com/2013/10/sike-bahane-topraklar-sahane.html Buda bugümki RTE açıklaması Başbakan Erdoğan, bir başka soru üzerine Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım’a da tepki gösterdi. Yıldırım’ın, ‘Fenerbank’ projesinin gerçekçi olmadığını dile getirerek, “Kulüplerin şirketleşmesine sıcak bakmıyorum. Beş yüz milyon dolar borcun var, banka kuracaksın. Bunun için izin verecek kurumlar belli. Ayrıca sanki Çevre Bakanı elindeymiş, her izin elindeymiş gibi söz veriyor. ‘Şuraya şunu yapacağım, AVM yapacağım’ demek doğru değil.” şeklinde konuştu. Futbolcuların aldığı rakamlara da tepki gösteren Erdoğan, “Rakamlar çok uçuk. Basına yansıyan paralar var ama kayıtlarda bu yok. Bu terazi bu kadar sıkleti çekmez.” dedi. Sonuç yavaş yavaş banu Avar paranoyaları doğrulanıyor
Feamer Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 unutmayın, cematçileri de aziz yıldırım kulübe doldurdu
Feamer Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 KuddusiMavra said: aquila said: nasi akp tayyip milleti allah muhammed diye kandiriyosa, aziz de bunlari ataturkcuyuz biz, ilkeler, fenerbahce icin hapis yattim gibi laflarla kandiriyo. şükrü azizin ağzından tek bir söz çıkmadı bu konu ile ilgili ama olan biten sonunda fenerbahçeyi cemaatin bademciklerine,akepenin desteklediği cemaatçi ya da akepeli birisine,ne olduğu <<şike sürecinde>> çoktan ortaya çıkmış mali aydınlara karşı......tabii ki aziz yıldırımı destekledim ve destekleyeceğim. fenerbahçeliyim....fenerbahçeli değilsen anlamanı beklemiyorum ama eleştirirken de dozu şaşırmayın lütfen. üsteki mesajım
Remus Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 Ülker Arenada Mustafa Kemalin Askerleriyiz dedi millet :) Yani birde ülkerin torunu Aziz'in listesinde. Ülkerde bir işler dönüyor.
Hypnotize Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 Remus said: Şu aşağıdaki Aziz'in karşı çıktığı proje (kendisi Kenan Evren lisesin oraya AVM Otel gibi bir şey yapmak istiyor ama izin vermiyorlar) http://www.hanoglu1907.blogspot.com/2013/10/sike-bahane-topraklar-sahane.html Buda bugümki RTE açıklaması Başbakan Erdoğan, bir başka soru üzerine Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım’a da tepki gösterdi. Yıldırım’ın, ‘Fenerbank’ projesinin gerçekçi olmadığını dile getirerek, “Kulüplerin şirketleşmesine sıcak bakmıyorum. Beş yüz milyon dolar borcun var, banka kuracaksın. Bunun için izin verecek kurumlar belli. Ayrıca sanki Çevre Bakanı elindeymiş, her izin elindeymiş gibi söz veriyor. ‘Şuraya şunu yapacağım, AVM yapacağım’ demek doğru değil.” şeklinde konuştu. Futbolcuların aldığı rakamlara da tepki gösteren Erdoğan, “Rakamlar çok uçuk. Basına yansıyan paralar var ama kayıtlarda bu yok. Bu terazi bu kadar sıkleti çekmez.” dedi. Sonuç yavaş yavaş banu Avar paranoyaları doğrulanıyor Oha Çok mantıklı lan... Azizle Tayyip kapışsın sonra Azizi başbakan yapalım...
Esnaf Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 ya abi fenerbahçeliyim diyen bir adam azizi nasıl destekler anlamak mümkün değil. hadi maa kazanmasın diye desteklersinde azizin kıçının gılı olanlar çok ilginç ya birde sanki tayyip devrilmiş atatürkçüler kazanmış gibi sevinenler var ki aman aman :D
Remus Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 Başka doğru düzgün adam yoktu. Ali Koç sattı gitti. Aziz başbakan olursa bütün ormanları AVM yapar :) Aziz'e sevgi olmasa bile saygı var. Kendide biliyor artık bırakması gerektiğini ama MAA gibilerede bırakmasın. Yavaş yavaş banu avar teorileri ortaya çıkıyor işte. Geçende Kadıköy belediyesi proje yarışması yapmıştı kuşdili stad kurbağlıdere civarı. Onun sonucu ne olucak. PS: benim evin oralar bu arada eheh. Kenan evren lisesi yıkılırsa bizim evin karşısına AvM dikicekler :)
Feamer Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 Remus said: Şu aşağıdaki Aziz'in karşı çıktığı proje (kendisi Kenan Evren lisesin oraya AVM Otel gibi bir şey yapmak istiyor ama izin vermiyorlar) http://www.hanoglu1907.blogspot.com/2013/10/sike-bahane-topraklar-sahane.html Buda bugümki RTE açıklaması Başbakan Erdoğan, bir başka soru üzerine Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım’a da tepki gösterdi. Yıldırım’ın, ‘Fenerbank’ projesinin gerçekçi olmadığını dile getirerek, “Kulüplerin şirketleşmesine sıcak bakmıyorum. Beş yüz milyon dolar borcun var, banka kuracaksın. Bunun için izin verecek kurumlar belli. Ayrıca sanki Çevre Bakanı elindeymiş, her izin elindeymiş gibi söz veriyor. ‘Şuraya şunu yapacağım, AVM yapacağım’ demek doğru değil.” şeklinde konuştu. Futbolcuların aldığı rakamlara da tepki gösteren Erdoğan, “Rakamlar çok uçuk. Basına yansıyan paralar var ama kayıtlarda bu yok. Bu terazi bu kadar sıkleti çekmez.” dedi. Sonuç yavaş yavaş banu Avar paranoyaları doğrulanıyor ülkerle ortak sporsalanumsu yapınca eyvallah
Feamer Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 Feamer said: unutmayın, cematçileri de aziz yıldırım kulübe doldurdu eklemeyi unutum, ondan öncede emekli askerleri doldurduğu gibi
Remus Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 forgiver said: ne okulu mu yıkacak avm yapmak için Evet. O okul için 2 yada 3 okul yaptılar ama. Karşılığın verdiler. Şimdi AKP vaz caydı ama vermek istemiyor. Üstüne stadı pendiğe taşımak istiyor diyorlar.:(
forgiver Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 stadı taşınsınlar tabi kadıköyde stad mı olur avm yapılsın orası
Öne çıkan mesajlar