SeaGle Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 Asteroth said: Hulusi Bengü, çünkü adamın ismi Hulusi. http://img.filimlerim.com/mi/11/08/11/1/d/e/o_641053_hulusi-kentmen.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 Selçuk !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 Poh hala aziz.. Neyse hapse girecek nasil olsa ... En kotu o zaman kurtuluruz.. Sanirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Katibim Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 Maa projeleri Alex gelecek iadei itibar yapılacak Saracoğlu'nun tapusu Fener'e alınacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kithnos_1 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 Topuk yaylası , o yüzden Aziz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 Maa tam bir yetersiz Biz olmasak kupayı alamazdı fener iyiki ordaymışım vs vs fenerbahçe başkanı olmak için 2-3 sene evvel hakkında söylenen tüm bu suçlamaları kabul etti resmen. Fenerli olsam utanırım lan bu adamı başkan yapmaya aziz başka yerleri ile gülüyordur buna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Katibim Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 valla abi azizin de takıma sürdüğü kara leke ortada Ya cidden anlayabilmiş değilim adı şikeye bulaşmış bir adam ... üstelik her mahkeme tarafından suçlu bulunmuş bir adam nasıl olurda haala yüz bulupta başkan adayı olabiliyor... Anlamıyorum.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guernica Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 aziz dedim. komikli şık oydu sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 aziz şike yaptığı için kara lekeyse, bugün çıkıp da ben sizi şikeden düşürmedim sayemde o kupa bizde diye konuşan herifin başkan olması da ayrı bir leke olur. hangisi kazanırsa kazansın diz boyu pislik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Katibim Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 abi maa en azından yeni bir soluk getirecek Hem muhtemel herkesle barış prensibi üzerinden gidecek Aziz sayesinde tüm takımlar düşmanımız oldu Ama çok umutluyum maa dan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 ikiyuzlu igrenc baskandansa aziz yildirimi tercih ediyorum. maa simdi gelirse gitmez. yargitay gonderince aziz yildirim gidecek sonucta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 Hala şikeden yargılanan adamı başkan isteyen taraftar var ya. Valla helal olsun. Fenerbahçe ismini aziz yıldırım kadar kirleten adam yoktur şu dünyada hala kalkıp nasıl o başkan olsun istersiniz anlamıyorum. Gezi parkı olaylarından dolayı o divan otelinin sahibi mi ne fenerliydi galiba üyeydi önemli biri , o geçsin başa siyasi gönderme olur :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 Ali Koç o sahibi dediğin adam. başkan yardımcılığı neyse de başkanlığa geçeceğini sanmiyorum işi gücü bırakıp. Ailesi de baskı yapıyor sanırım zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 fizban said: ikiyuzlu igrenc baskandansa [b]aziz yildirimi tercih ediyorum.[/b] maa simdi gelirse gitmez. yargitay gonderince aziz yildirim gidecek sonucta. Bunun hiçbir açıklaması yok ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 mehmet ali aydinlar da aziz yildirim kadar pis bi adam iste. ben tanidigim, bildigim pisligi, bilmedigim pislige tercih ediyorum. oy hakkim olsa baris aksen'e atardim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 Klube "şikeci" yaftasını yapıştıran adamı istemiyorum, net. Aydınlar'ın izlediği tutumu da beğendim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 Fatih terim gibi Ünalda galatasaraya ek olarak feneri yönetsin isterseniz Tamam daha fazla vurmayın !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 açık açık aziz yıldırımı seviyorum diyemeyip ötekiler de pislik ama :( demek kötü bişey olsa gerek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catze Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 aziz yıldırımı seviyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 doruk da kendince cikarim yapmaya falan calismis ama olmuyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 çıkarım o ye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Katibim Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 Ali Koç aday olmayacakmış ama buram buram aziz kokuyor açıklamaları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 ben olmalıyım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 Kim kazanırsa kazansın Fenerbahçe kaybediyor sdfsd. En azından bir sonraki seçim için Ali Koç sağlam. O zaman Fenerbahçemiz "adama" dönecektir. Aziz mübarek ağzını açmış. Let the shitstorm begin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 Aziz yine saçmalamış diyorlar. :D Şu çok güzelmiş mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar