Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fenerbahçe Spor Kulübünün yeni başkanı kim olmalı ?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Aziz Yıldırım mafya gibi adam ve tescilli şikeci. Ama MAA gibi futbolun yöneticisi sıfatıyla geldiği konumda pişkin pişkin takım kayırdığını, hile ve usulsüzlük yaptığını anlatan adamdan başkası seçime girmeyince kazanıyor tabi ki.
Mesaj tarihi:
Esnaf said:

ya abi fenerbahçeliyim diyen bir adam azizi nasıl destekler anlamak mümkün değil.

hadi maa kazanmasın diye desteklersinde azizin kıçının gılı olanlar çok ilginç ya

birde sanki tayyip devrilmiş atatürkçüler kazanmış gibi sevinenler var ki aman aman :D

Saçma sapan yorumları artık o kadar kanıksadım ki şaşırmıyorum okurken.
aziz yıldırımı neden desteklediğimi kendi adıma yazdım.
başka diyecek bir şey yok.
kıç kılı olma konusu iğrenç.
Mesaj tarihi:
Feamer said:

Feamer said:

unutmayın, cematçileri de aziz yıldırım kulübe doldurdu

eklemeyi unutum, ondan öncede emekli askerleri doldurduğu gibi

cemaatçi ile 2 tane akepeliyi karıştırıyorsun sanırım.
ikisi çok farklı şey.
neden bu 2 kişiyi aldığı konusundaki düşüncelerimi de yazdım.listesi ortada aziz yıldırımın,hiç birisi ne cemaatten,ne de akepeden.

edit: emekli askerlerin bir spor klübüne kongre üyesi olmasına engel bir yasa mı var?
Mesaj tarihi:
yok, bizzat yaptı, önce askerleri aldı sonra akp ve cemaatçileri aldı, ülker doğuş falan...

işin garibi, kendisi de biliyor başbakanın izni veya bilgisi olmadan böyle bir şeyin yapılmayacağını ve suçun büyüğünün onun olduğunu ama direk onu karşısına almayı yemediği için gs ye falan saldırarak hayali düşman yaratıyor, gemisini yürütmek için
Mesaj tarihi:
şike davası yargıtaya gönderilmiş,yani komplo falan hakkaten saçma geliyor bazen ama bu kadarı da tesadüf olamaz bence.şike var yok bilmem ne falan filan aziz şöyle kötü şöyle bencil hepsi bi yana bu işin içinde bişeyler olduğu çok bariz.
Mesaj tarihi:
ahmet özokur'un yönetim kurulunda olmasını nasıl değerlendiriyorsunuz?
aziz başgan cumhuriyete sahip çıkacaz diye atar yaparken davutoğlu'nun damadı ne düşünüyordur bu konuda acaba
Mesaj tarihi:
@feamer
Değerli arkadaşım…2-3 tane akepelinin ya da akepeye yakın kişinin kongre üyesi olması neyi değiştirir? 17 bin küsür kongre üyesi var Fenerbahçenin. 15 kişilik yönetim kurulu listesi de açıklandı.akepeli ay da cemaatçi denilebilecek kimse yok. Bu cemaatçileri doldurdu,akepeliler doldurdu iddiaları ne kadar mantıksız. Politik bir hamle ile Bilali,ülkerden ve doğuştan birilerini kongre üyesi yaptı.hepsi bu.
Mesaj tarihi:
moncici said:

ahmet özokur'un yönetim kurulunda olmasını nasıl değerlendiriyorsunuz?
aziz başgan cumhuriyete sahip çıkacaz diye atar yaparken davutoğlu'nun damadı ne düşünüyordur bu konuda acaba

edit: davutoğlunun damadı ise enteresan olmuş ama yine bir şey değiştirmez. cemaate karşı hükümeti yanına almak için almıştır adamı. neticede Fenerbahçe spor klübünü akepenin ya da davutoğlunun damadının yöneteceğini iddia edeniniz var mı?
Mesaj tarihi:
S-H said:

şike davası yargıtaya gönderilmiş,yani komplo falan hakkaten saçma geliyor bazen ama bu kadarı da tesadüf olamaz bence.şike var yok bilmem ne falan filan aziz şöyle kötü şöyle bencil hepsi bi yana bu işin içinde bişeyler olduğu çok bariz.

Ben bunu anlamadım nereye yollanacaktı dava? Ayrıca zaten Yargıtay'daydı nereden nereye yollanmış?
Mesaj tarihi:
S-H said:

dikkat çekmek istediğim olay dün seçim yapıldı aziz çıktı,ertesi günü yargıtaya yollanıyor.

Haklisin.
Barnacle aylardir yargitayda zaten diyorda zamanlama cok acik sekilde neyin ne oldugunu gosteriyor.tam bu iktidarin tarzi.mesajlari net veriyorlar.kongre ile deviremedik,yargitayla indirelim diyorlar.
Mesaj tarihi:
Dava dosyası yargıtaydan tekrar istanbula ilk mahkemeye gitmişti , dosyadaki bir kaç sanığa/sanık avukatına tebligat yapılmamış ,bu tebligatlar tamamlanıp onların temyiz süresi geçince tekrar yargıtaya gönderildi.

ahmedinejad said:

Ben bunu anlamadım nereye yollanacaktı dava? Ayrıca zaten Yargıtay'daydı nereden nereye yollanmış?
Mesaj tarihi:
said:
Başbakan Tayyip Erdoğan, Fenerbahçe Spor Kulübü Kongresi’nde Aziz Yıldırım’ın yeniden başkan seçilmesine ilişkin bir soru üzerine, “Kulüplerle ilgili herhangi bir söylemde bulunmam söz konusu değil. Fenerbahçe camiası takdirini bu istikamette kullanmıştır. Bana düşen sadece hayırlı olsun demektir. Tabii, söylenenlerin vaatlerin ne denli temelinin olup olmadığını herhalde 1,5 yıllık süre içerisinde Fenerbahçe camiası görecektir” yanıtını verdi

Kaynak: http://siyaset.milliyet.com.tr/gerekiyorsa-yasal-duzenleme-yapariz/siyaset/detay/1787770/default.htm

Aziz i devirme plani isleme koyulmustur. Fenerbahce yi iyi gunler beklemiyor malesef.
Mesaj tarihi:
bilmem. ama sonradan aday olur normalde, gene kazanır da. fakat bugün bir haber okudum. başbakan, suat kılıça 3 donem yasa tasarısını geçirin artık demiş sanırım. hani bence de yeni insanların önünün açılması iyi birşey de direk bu seçim sonrası çıkışları, açıklamaları şimdi de bu yasa tasarısını geçirmeyi hızlandırmalar filan fazla denk gelmiş.
  • Yeni Oluştur...