Redeagle Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 Aziz Yıldırım mafya gibi adam ve tescilli şikeci. Ama MAA gibi futbolun yöneticisi sıfatıyla geldiği konumda pişkin pişkin takım kayırdığını, hile ve usulsüzlük yaptığını anlatan adamdan başkası seçime girmeyince kazanıyor tabi ki.
fenn Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 Zamanında endişe etmiştim Aziz Yıldırım veya Mehmet Ali Aydınlar dışında birisi başkan olur diye :D
souldarkorn Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 Hakikaten MMA efendi adam dedik falan içten pazarlıklı çıktı. Kapalı kapılar arkasında ne dolaplar çevirmiş. Al birini vur ötekine durumu.
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 Esnaf said: ya abi fenerbahçeliyim diyen bir adam azizi nasıl destekler anlamak mümkün değil. hadi maa kazanmasın diye desteklersinde azizin kıçının gılı olanlar çok ilginç ya birde sanki tayyip devrilmiş atatürkçüler kazanmış gibi sevinenler var ki aman aman :D Saçma sapan yorumları artık o kadar kanıksadım ki şaşırmıyorum okurken. aziz yıldırımı neden desteklediğimi kendi adıma yazdım. başka diyecek bir şey yok. kıç kılı olma konusu iğrenç.
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 Feamer said: Feamer said: unutmayın, cematçileri de aziz yıldırım kulübe doldurdu eklemeyi unutum, ondan öncede emekli askerleri doldurduğu gibi cemaatçi ile 2 tane akepeliyi karıştırıyorsun sanırım. ikisi çok farklı şey. neden bu 2 kişiyi aldığı konusundaki düşüncelerimi de yazdım.listesi ortada aziz yıldırımın,hiç birisi ne cemaatten,ne de akepeden. edit: emekli askerlerin bir spor klübüne kongre üyesi olmasına engel bir yasa mı var?
Feamer Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 yok, bizzat yaptı, önce askerleri aldı sonra akp ve cemaatçileri aldı, ülker doğuş falan... işin garibi, kendisi de biliyor başbakanın izni veya bilgisi olmadan böyle bir şeyin yapılmayacağını ve suçun büyüğünün onun olduğunu ama direk onu karşısına almayı yemediği için gs ye falan saldırarak hayali düşman yaratıyor, gemisini yürütmek için
S-H Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 şike davası yargıtaya gönderilmiş,yani komplo falan hakkaten saçma geliyor bazen ama bu kadarı da tesadüf olamaz bence.şike var yok bilmem ne falan filan aziz şöyle kötü şöyle bencil hepsi bi yana bu işin içinde bişeyler olduğu çok bariz.
fizban Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 tesaduf abi, ne alakasi var, koskoca cemaat fenerbahce ile mi ugrasacak.
moncici Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 ahmet özokur'un yönetim kurulunda olmasını nasıl değerlendiriyorsunuz? aziz başgan cumhuriyete sahip çıkacaz diye atar yaparken davutoğlu'nun damadı ne düşünüyordur bu konuda acaba
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 @feamer Değerli arkadaşım…2-3 tane akepelinin ya da akepeye yakın kişinin kongre üyesi olması neyi değiştirir? 17 bin küsür kongre üyesi var Fenerbahçenin. 15 kişilik yönetim kurulu listesi de açıklandı.akepeli ay da cemaatçi denilebilecek kimse yok. Bu cemaatçileri doldurdu,akepeliler doldurdu iddiaları ne kadar mantıksız. Politik bir hamle ile Bilali,ülkerden ve doğuştan birilerini kongre üyesi yaptı.hepsi bu.
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 moncici said: ahmet özokur'un yönetim kurulunda olmasını nasıl değerlendiriyorsunuz? aziz başgan cumhuriyete sahip çıkacaz diye atar yaparken davutoğlu'nun damadı ne düşünüyordur bu konuda acaba edit: davutoğlunun damadı ise enteresan olmuş ama yine bir şey değiştirmez. cemaate karşı hükümeti yanına almak için almıştır adamı. neticede Fenerbahçe spor klübünü akepenin ya da davutoğlunun damadının yöneteceğini iddia edeniniz var mı?
ahmedinejad Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 S-H said: şike davası yargıtaya gönderilmiş,yani komplo falan hakkaten saçma geliyor bazen ama bu kadarı da tesadüf olamaz bence.şike var yok bilmem ne falan filan aziz şöyle kötü şöyle bencil hepsi bi yana bu işin içinde bişeyler olduğu çok bariz. Ben bunu anlamadım nereye yollanacaktı dava? Ayrıca zaten Yargıtay'daydı nereden nereye yollanmış?
S-H Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 dikkat çekmek istediğim olay dün seçim yapıldı aziz çıktı,ertesi günü yargıtaya yollanıyor.
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 S-H said: dikkat çekmek istediğim olay dün seçim yapıldı aziz çıktı,ertesi günü yargıtaya yollanıyor. Haklisin. Barnacle aylardir yargitayda zaten diyorda zamanlama cok acik sekilde neyin ne oldugunu gosteriyor.tam bu iktidarin tarzi.mesajlari net veriyorlar.kongre ile deviremedik,yargitayla indirelim diyorlar.
S-H Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 bana bu zamanlama pek tesadüf gelmedi,sizin işinize öyle geliyor olabilir.
jagd Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 Dava dosyası yargıtaydan tekrar istanbula ilk mahkemeye gitmişti , dosyadaki bir kaç sanığa/sanık avukatına tebligat yapılmamış ,bu tebligatlar tamamlanıp onların temyiz süresi geçince tekrar yargıtaya gönderildi. ahmedinejad said: Ben bunu anlamadım nereye yollanacaktı dava? Ayrıca zaten Yargıtay'daydı nereden nereye yollanmış?
Biyik Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 aziz gitsin de fenerin başına fethullah gülen bile gelse kabul ederim.
Gallant Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 said: Başbakan Tayyip Erdoğan, Fenerbahçe Spor Kulübü Kongresi’nde Aziz Yıldırım’ın yeniden başkan seçilmesine ilişkin bir soru üzerine, “Kulüplerle ilgili herhangi bir söylemde bulunmam söz konusu değil. Fenerbahçe camiası takdirini bu istikamette kullanmıştır. Bana düşen sadece hayırlı olsun demektir. Tabii, söylenenlerin vaatlerin ne denli temelinin olup olmadığını herhalde 1,5 yıllık süre içerisinde Fenerbahçe camiası görecektir” yanıtını verdi Kaynak: http://siyaset.milliyet.com.tr/gerekiyorsa-yasal-duzenleme-yapariz/siyaset/detay/1787770/default.htm Aziz i devirme plani isleme koyulmustur. Fenerbahce yi iyi gunler beklemiyor malesef.
barbu Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 Hakikaten o 1.5 yıllık sure filan ne acaba? Tehdit gibi konuşma resmen.
serjuhan Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 Yıldırım'ın 1,5 yılı kalmadı mı? Hani 2012de oldu seçimler bu seçim Olağanüstüydü, öyle olunca başkanlık süresi resetleniyor mu yine?
barbu Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 bilmem. ama sonradan aday olur normalde, gene kazanır da. fakat bugün bir haber okudum. başbakan, suat kılıça 3 donem yasa tasarısını geçirin artık demiş sanırım. hani bence de yeni insanların önünün açılması iyi birşey de direk bu seçim sonrası çıkışları, açıklamaları şimdi de bu yasa tasarısını geçirmeyi hızlandırmalar filan fazla denk gelmiş.
Öne çıkan mesajlar