hamsilipilav Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 Gun itibariyla 3 aydir part time calistigim yerden istifa ettim. Uzakti baya zaten 2 saat suruyordu donusum nerdeyse eve, parasida bisiye benzemiyordu pek yazin bosluktan girmistim okul acilinca kastirmaya basladi bos gunum kalmadi falan istifayi bastim. Bos oturmayi ozlemisim ya calismak cok les bisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 yazın ortasında bıraktım ben de işi, şimdi boş durmak nasıl koyuyor. Okula falan gidiyorum arada ama o da kesmiyor yine bi boşluk hissiyatı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 boşluk muazzam bişey ama dayanılmaz hale de geliyo bi süre sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 Boşluk bi yerden sonra psikiyatrik sorunlar yaratıyor ya. Boş kalmamak lazım hobi mobi bişeylerle doldurmak gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cabiria Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 boşlukları dolduralım kılacağmız iki rekat namaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 para varsa boşluk en güzel şey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 boşluk da kötü ama çalışmak daha kötü. bence nihai mutluluk şudur 11-3 arası çalışıcan haftada 4-5 gün. tamam işte. ömür böyle geçmeli bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 Paraya ihtiyacın olmadan çalışmak en güzeli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 öğretmen olmak varmıs lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 başkalarını çalıştırıp para kazanmak en güzeli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tyildirim Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 Hayırlı olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 2 senedir çalıştığım yerden ayrıldım. askere gidecem diye boşboş takılıyorum. neredeyse 1 ay olacak. KAFAYI YİCEM LAN hobi mobi de kurtarmıyor bir süre sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 wowa falan başlıycam sıkıntıdan. üşeniyorum neyse ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 reampage said: para varsa boşluk en güzel şey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 imamizer said: başkalarını çalıştırıp para kazanmak en güzeli dis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 Black-ice said: boşluk da kötü ama çalışmak daha kötü. bence nihai mutluluk şudur 11-3 arası çalışıcan haftada 4-5 gün. tamam işte. ömür böyle geçmeli bence. İşini seviyosan çalışmak kötü diil ya. Ben mesela c.tesi pazar çok sıkılıyorum bazen. Sıkıntıdan kış günü araba yıkayıp cilalıyorum sdfgbd. Bazen daral geliyo, alıyorum 2 kola 2 fanta biraz da bisküvi fln, gidiyorum fabrikaya bakımcılara ziyafet veriyorum. 1 saat çük testis muhabbeti yapıp dönüyorum, kafa rahatlıyor sdf. Yani işi sevmek de çok elzem değil, iş yerini ve çalışanları seviyosan yine yeter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 benim işte canımı sıkan şey tam olarak çalışmak değil aslında onu söylemiştim ben gizli mesaj olarak. :) ben de işimi çok seviyorum ama 10 saat uyusam (11'de yatıyorum 8:30 da kalkıyorum falan) bile sabahları ana avrat küfür ederek kalkan biriyim. işten çıkıyorum 6da yine uykum geliyor. bişey yapasım kalmıyor falan. ama şöyle her gün 10'da kalksam dünyanın en mutlu adamı olucam mesela :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 reampage said: Paraya ihtiyacın olmadan çalışmak en güzeli(tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 Bosluk degil ya okulum var devam zorunlulugu da var oyle bi boslukta degilim yani cuma ve haftasonum vardi bos buraya geliyordum ise sabahin 6sindan falan bi yerden sonra sarmiyor haci uyku uyuyamaz oldum. Hobim var ya genel olarak rpg olsun gamesworkshop minyaturu olsun su bu hani sikilmam evde okucak oynayacak yazacak cok sey bulurum da degmiyordu bu is verdigim saate. Mesela calisarak nerdeyse 40 saatte kazancagimi yol vs haric evde uc bes sayfa ceviriden zaten kazaniyorum parasal olarak bir sey katmiyordu bana yani bence cokiyideolducokdaguzel oldu. Ben zaten uniforma vardiya calisma saati sakal trasi gibi seylere karsiyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 vivavale said: öğretmen olmak varmıs lan şu o kadar doğru bir saptama kiiiii... (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 Hep birlikte istifa edelim sistem çöksün Bankalardan paramızı çekmekmiydi lan o yoksa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cacodemon Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 SeaGle said: İşini seviyosan çalışmak kötü diil ya. Ben mesela c.tesi pazar çok sıkılıyorum bazen. Sıkıntıdan kış günü araba yıkayıp cilalıyorum sdfgbd. şunu okuyuca severek çalıştığın işi oto-yıkama sandım bir an Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 Ş0K nerede onu göremedik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 iş dışında sıkılıyorsan iş dışı yapacak bir şeyin yok demektir ben paticik.com forumlarında post atıyorum çünkü içinde gay var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 Anan haric de lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar