Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

istifa soku

hamsilipilav

Öne çıkan mesajlar

Black-ice said:

boşluk da kötü ama çalışmak daha kötü.

bence nihai mutluluk şudur 11-3 arası çalışıcan haftada 4-5 gün. tamam işte.

ömür böyle geçmeli bence.

İşini seviyosan çalışmak kötü diil ya.

Ben mesela c.tesi pazar çok sıkılıyorum bazen. Sıkıntıdan kış günü araba yıkayıp cilalıyorum sdfgbd.

Bazen daral geliyo, alıyorum 2 kola 2 fanta biraz da bisküvi fln, gidiyorum fabrikaya bakımcılara ziyafet veriyorum. 1 saat çük testis muhabbeti yapıp dönüyorum, kafa rahatlıyor sdf.

Yani işi sevmek de çok elzem değil, iş yerini ve çalışanları seviyosan yine yeter.
Sosyal ağlarda paylaş

benim işte canımı sıkan şey tam olarak çalışmak değil aslında onu söylemiştim ben gizli mesaj olarak. :)

ben de işimi çok seviyorum ama 10 saat uyusam (11'de yatıyorum 8:30 da kalkıyorum falan) bile sabahları ana avrat küfür ederek kalkan biriyim.

işten çıkıyorum 6da yine uykum geliyor. bişey yapasım kalmıyor falan.

ama şöyle her gün 10'da kalksam dünyanın en mutlu adamı olucam mesela :P
Sosyal ağlarda paylaş

Bosluk degil ya okulum var devam zorunlulugu da var oyle bi boslukta degilim yani cuma ve haftasonum vardi bos buraya geliyordum ise sabahin 6sindan falan bi yerden sonra sarmiyor haci uyku uyuyamaz oldum.

Hobim var ya genel olarak rpg olsun gamesworkshop minyaturu olsun su bu hani sikilmam evde okucak oynayacak yazacak cok sey bulurum da degmiyordu bu is verdigim saate.

Mesela calisarak nerdeyse 40 saatte kazancagimi yol vs haric evde uc bes sayfa ceviriden zaten kazaniyorum parasal olarak bir sey katmiyordu bana yani bence cokiyideolducokdaguzel oldu.

Ben zaten uniforma vardiya calisma saati sakal trasi gibi seylere karsiyim
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...