roket adam Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 Bir sitede. İlan açmış, şu biletten gidip alabilir misiniz, yoğunum falan filan diyordu. Konuştuk, sonra buluştuk. 20 yaşlarında, nerd gözlüklü, çıtı pıtı bir kız. 1.65 falan. Tıp okuyormuş. Çok düşünerek ve kontrollü konuşuyordu, sürekli hesap yapıyordu. Ben zaten kendime bilet almıştım, alamıyormuşum başka, bir arkadaşımı biletix gişesine getirtti, alınabilecek en üst sınırda bilet aldırdı bir organizasyona. Sekiz tane galiba. Sonra komisyon koydu üstüne, parayı nakit ödedi. Bilet alırken dışarıda bekledi, görünmek istemedi. Kız epey tatlıydı, yani görsen hiç karaborsacı demezsin. Telefon numarası dışındaki anlattığı çoğu şeyin yalan olduğunu düşünüyorum. İsmini söylerken bile iki saniye düşündü. Bana adam bul, bilet almam lazım deyip durdu. Ne kadar dedim, ne kadar olursa dedi. Mümkün olduğunca çok. Komisyonu bol tuttu. %25, %30 neredeyse. Sadece gidip bilet almamı ve aldırmamı istiyor. AVMde buluş, oturalım bi yerde, kahve içerken bileti al laptoptan, git biletix gişesinden bileti bastır, atmye gidelim parayı al. Bu kadar. Ne diyorsunuz, böbrekler gider mi? Tekrar buluşalım diyor, bilet lazımmış. Başıma bir şey gelmesinden korkuyorum. Para da tatlı geliyor. Hatunun da gideri var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 biletini kesmesin kdsfogkfog Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 boyle olmak istemiyorsan bulasma abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 she is just not that into you.. kızın gideri olabilir ama çok sallamamış seni bence;) para kazandıracak herhangi biri olarak görmüş... ikinci olarak para tatlı gelebilir de, kızı tanımıyorsun, neler yapıyor tam olarak falan, en ufak bir şeyde senin üzerine atmasın. bu karaborsa olayını yapan benim de arkadşlarım var bir şey olmuyor da...dediğim gibi kızı tanımıyon.. macera arıyom diyorsan o zaman...=) iyi şanslar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 Alla alla bu ne agalit bilet aldığına emin misin, başka bir şey olmasın? Bir de ne bileti? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 1.60a mı odaklandın naptın ben analamdım bişi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 o kız muhtemelen o çıtı pıtılığıyla, giderliliğiye, "lan acaba götürürmüyüm" cülerle gemisini yürütüyor belliki. sen roketsin. kanma böyle şeylere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 Ne bileti bu hakkaten? Ayrıca konuyla ilgili olarak; Roketle onu bebeğim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 "roket adam" said: Hatunun da gideri var. iyi mapus duvarlarına resmini çizersin artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 bilmiyorum legal durumları lakin oltanın ucunda sen varsın gibi. Bir de kız muhtemelen tek çalışmıyordur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 abi aklıma geldide biletlere asit yapıştırmış olabilirler büyük bi kumpasın içinde de olabilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 kızdan hoşlandığımı söylemedim zaten, kız hoş ama o kadar. asıl odağım para. yasal olmadığını biliyorum, yapmak da istemiyorum esasında umrumda değil. ama hatun deli para kazanıyor, beni epey gıcık etti :) işin arkasını kurcalamak istiyorum. ne yapıyo lan bu karı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 tek değildir o kız ya senin gibi kaç kişiyi kullanıyordur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 üzerinden para aklıyolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 kesin sevgilisi de vardır. emikliyordur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 Tek işi yürütmesinin imkanı yok zaten. Yanlış mı anladınız acaba, ortada kullanılma durumu yok. Hatun deli gibi komisyon dağıtıyor. Minimum 2-3 katına satması lazım biletleri diğer türlü net zarar ediyor yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 para aklıyodur asdfsdf, abi sana mantıklı geliyor mu zararına katakulli işler yapması ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 Bence sana gıcık oldular, para dağıtan ve gideri olan bir hatunla tanışmışsın.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 Ne bileti yahu bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 Normal etkinlik bileti. Maç bileti, konser biletleri, vs. Kara para aklayamaz. Bankadan çekiyor parayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 nası iş abi bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaboo Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 KUTUN DOLU ROKET Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 kız smurfu yapmış seni, paranı al keyfine bak verirse bonus olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 karaborsaci iste. killi milli bi adam gelip dese yapmazsin, kizi yollamislar erkeklerin beynini pipetle emip aldirsin biletleri diye. bi olay olsa, bileti satin alan sensin. kizi da bulamazsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 abi bileti almak suç değil satmak suç, cocuk satmıo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar