Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

acayip bi hatunla tanıştım

roket adam

Öne çıkan mesajlar

Bir sitede. İlan açmış, şu biletten gidip alabilir misiniz, yoğunum falan filan diyordu. Konuştuk, sonra buluştuk. 20 yaşlarında, nerd gözlüklü, çıtı pıtı bir kız. 1.65 falan. Tıp okuyormuş. Çok düşünerek ve kontrollü konuşuyordu, sürekli hesap yapıyordu. Ben zaten kendime bilet almıştım, alamıyormuşum başka, bir arkadaşımı biletix gişesine getirtti, alınabilecek en üst sınırda bilet aldırdı bir organizasyona. Sekiz tane galiba. Sonra komisyon koydu üstüne, parayı nakit ödedi. Bilet alırken dışarıda bekledi, görünmek istemedi.

Kız epey tatlıydı, yani görsen hiç karaborsacı demezsin. Telefon numarası dışındaki anlattığı çoğu şeyin yalan olduğunu düşünüyorum. İsmini söylerken bile iki saniye düşündü. Bana adam bul, bilet almam lazım deyip durdu. Ne kadar dedim, ne kadar olursa dedi. Mümkün olduğunca çok. Komisyonu bol tuttu. %25, %30 neredeyse.

Sadece gidip bilet almamı ve aldırmamı istiyor. AVMde buluş, oturalım bi yerde, kahve içerken bileti al laptoptan, git biletix gişesinden bileti bastır, atmye gidelim parayı al. Bu kadar. Ne diyorsunuz, böbrekler gider mi? Tekrar buluşalım diyor, bilet lazımmış. Başıma bir şey gelmesinden korkuyorum. Para da tatlı geliyor. Hatunun da gideri var.
Sosyal ağlarda paylaş

she is just not that into you..

kızın gideri olabilir ama çok sallamamış seni bence;) para kazandıracak herhangi biri olarak görmüş...
ikinci olarak para tatlı gelebilir de, kızı tanımıyorsun, neler yapıyor tam olarak falan, en ufak bir şeyde senin üzerine atmasın. bu karaborsa olayını yapan benim de arkadşlarım var bir şey olmuyor da...dediğim gibi kızı tanımıyon..

macera arıyom diyorsan o zaman...=) iyi şanslar
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...