Mandarin Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=cqza6EVNMGw asfsdgfsdgshdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
interperez Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 yapabiliyosan daha iyisini yap. Konu stv ye gelince hep böyle tahrik edici konular açıyosunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 ahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 adam peygamber mi simdi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 ahah ben de açsam mı diyodum. iman gücü allah aşkına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 ahahah bu ne lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
interperez Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 bunuda kitlesene akila. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mandarin Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 interperez said: yapabiliyosan daha iyisini yap. Konu stv ye gelince hep böyle tahrik edici konular açıyosunuz. interperez said: bunuda kitlesene akila. salih abi senmisin ya pardon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
interperez Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 Ben sadece kendi değerlerimizi niye bu kadar küçülttüğümüzü soruyorum size. Yapabiliyo musun daha iyisini ha söylesene ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mandarin Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 bizim değerlerimiz samanyolu tv mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 yapabilir evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
interperez Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 Hiçbiriniz yapamazsınız.Evet benim değerlerim Türkün değerleri. Tuna volga taştıkça. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 http://www.technovelgy.com/graphics/content09/neo-dodges-bullets.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
interperez Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 Bu olay gerçekten yaşanmış. Arkadaşım görmüş bunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
interperez Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 Mandarin said: bizim değerlerimiz samanyolu tv mi ? cevap veremedin hahahaha salak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mandarin Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 bu konuda böyle bir taştırma çıkarmak bir artniyet göstergesidir bence. değerlere saygısızlık falan yok. ayrıca şu yorumun konuşsun ben susuyorum. interperez said: cevap veremedin hahahaha salak. ha birde iq önemli tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
interperez Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 Değerler saygısızlık var kaç kere söyliyecem sana. Sen pis bir komunistsin bu arada. Belki benim iq düşük olabilir ama bence sorun senin çok zeki olman. Allah sana kafa vermiş beyin vermiş benim gibileri hakir gör diyemi. Hepiniz yanacaksınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 LOL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 Elestireye verelecek en zavalli, en cocukca, en anlamsiz, en egitimsiz, en salak, en gulduren, en bu adam bir halttan anlamiyormus dedirten, en elestirilen seyin savunulacak tek yani bile olmadigini itiraf eden yorum yapabiliyorsan daha iyisini yap. Yorumun icin tesekkurler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 ahahahah bu ne lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
interperez Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 GERGE said: Elestireye verelecek en zavalli, en cocukca, en anlamsiz, en egitimsiz, en salak, en gulduren, en bu adam bir halttan anlamiyormus dedirten, en elestirilen seyin savunulacak tek yani bile olmadigini itiraf eden yorum yapabiliyorsan daha iyisini yap. Yorumun icin tesekkurler. Koskoca trollvarıyor olmuşsun. Belki seni herkes tanıyor olabilir. Ama benide bilen bilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 abi efektle dalga geçiyosunuz dimi ,yoksa taşla kurşunu durduyor diye değil ,film çünkü bu (veya dizi). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 selam http://www.youtube.com/watch?v=4ucjyL0fc6Q Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar