maxigenous Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 Selam patiler, 2 gün evvel 8.1'e geçirdik bilgisayarı aptal saptal bir start butonu için. HD 4870 ekran kartının driveri updateten sonra patladı ve HDMI ile bağlı ekranda görüntüyü yaymak için kullanılan overscani yapamıyorum. Bu yüzden ekranın içinde bir çerçeve daha olmuş durumda. AMD'nin 2k 3k 4k serisine windows 8 itibariyle catalyst yapmayacağına dair bir yazı da okudum. Şimdi ekran görüntüsünü yaymanın bir yolunu bilen var mıdır acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 format at linux kur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 8.1 benim bilgisayarı mahvetti ya, geride dönemiyorum devamlı crash yiyip duruyorum. Windows update yap birkaç tane yeni şey geliyor 8.1'e geçince onlar azaltıyor crash sayısını ama yinede bitmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 mouse'u da bozuyor 8.1, baya sıçışlarda yani şuan windows. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithr Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 Hiç bir sıkıntı yaşamadım ben store üzerinden update ettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skyfire Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 vallahi ben etmedim 8 den memnunum fgds; daha 2-3 ay upg etmem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 etmeyen etmesin cidden, file search bozuk ve sorunlu, düzeltemiyorum hala. 8'in rezil search sistemini mumla arıyorum tuvalet köşelerinde. microsoft apple'ın oyununa geldi ya çok kötü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 etmeyin olm, pat diye edilir mi, hic mi ogrenmediniz adsf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 ilk gün update ettim ben bişi olmadı hiç, patch match yaptılar hemen zaten 2-3 arkasından Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 Skyfire said: vallahi ben etmedim 8 den memnunum fgds; daha 2-3 ay upg etmem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genwa Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 Bende de 4870 var herhangi bir sorun olmadı. Overscan olayında değişiklik olmuş ama updateten önce de vardı. Yalnız benim TV o çerçeveyi boyutlandırmaya izin veriyor. 8.1'e göre ayarladım bi sıkıntı kalmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 Yav bu 8.1 update i acayi fail olmuş laptoplarda falan.Bir ara geri çekmiş ms yamayı.Son durum ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Certhas Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 ben 8.1 yükledikten sonra hiç sıkıntı çekmedim. oyuna girdim baktım takılıyor gittim nvidia nın sitesine baktım 8.1 driverı çıkarmış onu yükledim, voilà! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxigenous Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 overscan olayı registry ile çözüldü. amd 4000 ve önceki serilere artık ccc yapmayacakmış. kafam girsin diyorum ne diyeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 windows 7 silker Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loex Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 ya benim bilgisayarımdanda ses gelmiyo kicem bu ms i of Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
desislaf Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 benim de e8400 yetemedi 8.1'e. islemcin desteklemiyor diyor :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 olm hala bu kadar vasat mı ya. boşu boşuna key almayalım şimdi =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 8.1 pişmanlık hala Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Bring Bill Gates BACK NOW Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 8.1 kötü ben bile en düşük düzeyde windows kullanan biri olmama rağmen arada bir sıçtı, bf 4 window mode çalışıyor, blackberry software yüklemedi vs vs. uyuz oldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Yemin ediyorum yakarım yeni yaptığım makineyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 8 fena değil de nasıl bu kadar az şey değiştirerek bu kadar hata yapabilmişler, çok ilginç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 7 yüklüyorum ben, ms de bokuyla oynasın abi. ayıptır ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Yarin annemin dizustunu 8.1 yapacaktim, yapmasam mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar