khala Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 Gaddarspor - Slint Sonuncuolmiimbari - Mithat Bullet Pallacanestro - BulletRide K I H - radagast62 sharke (forum dışından) SA Sugarkids - sabonis aquila yusema Giallorossa - khala Drea- dreagloth Bellerose Projects - Pha Bad Mother Fucker - Khelben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 Takımımın adını yine Beat Generation yaptım , harbiden çok pesismist duruyodu sonuncuolmiimbari. Sonuncu olmam gibi duruyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 rada nerde ya, haberi olan yok mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 Westbrook 2 haftaya dönüyormuş galiba, yaktım sizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 İmkansız ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 Ya şu maç oynanması oynanmaması muhabbeti çok büyük fark yaratıyor , takımı kuruyosun ediyosun , karşı takımın oyuncularının maçı var senin takımda kimse oynamıyor o gün. Arada ki fark giderek açılıyo saçma bir hal alıyor ondan sonra. Ligte geçen seneye bakıldığında en çok üçlük atan takım benim , bugün rezalet fark var arada. İnsani oyundan soğutur şöyle teknik şeyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 Toplamda aynı sayıda maç yapıyorsun, açılan fark maç sayısından dolayı değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 Mithat said: Ya şu maç oynanması oynanmaması muhabbeti çok büyük fark yaratıyor , takımı kuruyosun ediyosun , karşı takımın oyuncularının maçı var senin takımda kimse oynamıyor o gün. Arada ki fark giderek açılıyo saçma bir hal alıyor ondan sonra. Ligte geçen seneye bakıldığında en çok üçlük atan takım benim , bugün rezalet fark var arada. İnsani oyundan soğutur şöyle teknik şeyler. iki gün önce regular'ın açılışı vardı, dün de ilk all-league maçları. Sabır biraz yahu. Her takım 82 maç yapıyor, ha gidip tek takımdan 4-5 oyuncu doldurursan takımına all-league maçlarında 4 bench playerın olur Perşembeleri 1 tane adamının maçı olmaz falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 Yok yok çok öyle tek takıma çullanmadım. Uzun vadade öyle tabii benim lafım ilk iki güneydi ya . Bir de arada ki fark harbiden bizimkilerin öküzlüğünden açılmış baktım şimdi. Bu hafta taş çatlasın blok ile reb dönebilir belki gerisi yalan gibi duruyor benim için. Neyse umarım sezonun gerisinde böyle saçmalamazlar yoksa şansım zor duruyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 abv vucevic bu nedir ya: 500 .667 0 sayı 30 reb 26 6 5 4 7 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 İki günün total istatistiği o, 2 maç yaptı Magic Bu sene Love ile birlikte en high rank bitirecek pivot olur, ikisini de kaptık bakalım Pahalıya aldım dediğim Klay Thompson ilk maçında 38 sayı yaslamış, 15/19 isabet çüş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 Gececiler yapıştırmış hemen parlayanları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 aquilaspor'un askerleriyiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 lebron çok ucuza gitmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pha Mesaj tarihi: Kasım 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2013 Beyler aidatları yatırın artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Kasım 2, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2013 bundan sonra faiziyle alcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Kasım 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2013 Benim adamlar yine ortalamaları gibi oynamamış , yahu beklentim çok yüksek değil , bakıyorum milletin adamları kendi kişisel rekorlarına gidiyor , benim adamlar sadece geçen sene ki ortalamalarıyla oynasalar yeter bana aslında. Neyse bu senenin sonu belli benim için zaten takımın ilk adı belliydi , 12 takımlık ligte ilk 8e girip playoff oynamazsam , daha da oynamam fantasy lig falan bırakırım basketten anlıyorum ayaklarını bu saatten sonra. Bunu ilk 3 güne göre söylemiyorum takımın potansiyeli belli zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 Bugün Westbrook oynayabilirmiş. Eğer doğruysa sezonun stealı olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 ahahahah döndü 21 4 7 1 ile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 Kevin Love ilk hafta itibariyle dağıtıyor ortalığı, senin BK'dan elemanı rencide ettik Yiğit kusura bakmasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 Ya hadi ilk 2 gün falan dediniz , ilk hafta bitti karşı tarafın daha fazla oyuncusu oynadı ( ki bundan kaybettim demiyorum efsane kötü oynadı takımım bunu kabul ediyorum) , fakat ikinci hafta yine aynı durum , rakibimin daha fazla oyuncusu oynuyor benim adamlara nazaran. 2 gün dediniz bişi demedim ama 2 hafta olucak böylece :D Sakın yanlış anlaşılmasın aman hakkım yendi falan filan gerizekalılaşmıyorum istediğin adamı al zorla mı bu adamları veriyolar sadece hani bırakın yakıniim bari ne mal bi takımım var lan diye :D Deron williams çok acil takaslıktır , çok uygun bir takasa bırakmayı düşünüyorum bu adamı o kesinleşti gözümde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 Üşenmedim saydım bu hafta senin 47, sabo nun 49 maçı var, sen neden bahsediyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 Sezon kapatanlarda bu sene: amar'e Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 ligde olsam mithata yav hehe derdim. hatta yine de diyorum, yav hehe sdfghj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 dreagloth said: Üşenmedim saydım bu hafta senin 47, sabo nun 49 maçı var, sen neden bahsediyorsun? %4 avantajlıyım kısacası :D yani matematiksel olarak şöle bi ihtimal var evet, istisnasız her hafta rakipten daha az maç yapabilirsin. ama tabii bunun ihtimali bir hayli düşük. kaldı ki atıyorum benim iyi adamlarımın az maçı varsa, toplam 49 maç olmamın hiç ama hiçbir önemi yok demektir yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar