GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Rasmon said: sky yanlış anlama ama senin gibi karım olsun isterdim. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Eve işçi tutun, sigortasını da yaptırın. Gündüz temizlikçisi. Ütünüzü, çamaşırınızı, temizliğinizi yapsın. Hanımın onu istiyor demek. Bir süre sonra koltuğa oturup kalkması bile zorlaşmaya başlayacak çünkü. Hanımına "bebek yap" tavsiyesi veren arkadaşı kimse artık, hanımınla bu konuyu konuş. Birlikte vermemiştik bu kararı. Bilerek mi hamile kaldın diye sor. Çocuk yapmak insanın hayatı boyunca taşıyacağı bir sorumluluk. Çocuğu yapması kolay ama ondan sonra hayat boyu anne babasınız artık. Hapları almayı kestiğinde bundan senin de haberin olmalıydı bence. Bir de belki o arkadaşı akıl veriyor "sen hamilesin, artık ev işi yapma" diye. Belki de annesi diyordur "kendini yorma kızım" diye. Veya her ikisi birden diyordur. Hanımına söyle annesi sizde gelip kalsın. Hanımın, annesine gidip günlerce senden uzak kalmasın. Benim bir tanıdığımın karısı hem çocuk bakıcısı hem de hizmetçi istemişti eve. Bakıcı yatılı kalıyordu. Evdeki odalardan birini ona vermişlerdi. O yüzden büyük eve taşınmışlardı daha çocuk doğmadan. Evdeki odalardan birisi bakıcıya verilmek üzere bir oda büyük bir ev seçmişlerdi daha ortada çocuk falan yokken. Karın kötü niyetli birine benzemiyor. Birazcık fazla "Türk kızı" tipine uyuyor o kadar. Ya çekeceksin bunları ya da oturup konuşacaksın. Kafandakileri söyleyeceksin. Evli çiftsiniz sonuçta. Bazı şeyleri seninle konuşmadan de facto olarak hayatınıza sokmuş. Bence odadaki fili konuşun önce. Yemekti, çamaşırdı, ütüydü falan hallolur sonra. Ne ki onlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 skywalkr said: @Rasmon @Esh @Ulgio Arkadaşlar, evde temizlik, çamaşır bulaşık yıkamadığımı nereden biliyorsunuz :) Evet, bende hayat müşterek diyorum, yardımcı olmaya çalışıyorum fakat durum şu; 4 aydır evliyiz, daha çamaşırları makineye 1 kere doldurduğunu, 1 kere çıkarıp astığını, 1 kere ütü yaptığını görmedim. İşten daha erken geliyorum, evde sağa sola saçılmış çamaşırları toplayıp sepete atıyorum, sepet doluncada yıkayıp asıyorum, ertesi hafta ise yine 1 makine dolduruyorum, asmaya gittiğimde geçen hafta astıklarımı seleye koyuyorum yenilerini asıyorum. Sepetler dolusu yıkanmış ve ütü bekleyen eşya oluyor, sabah eşim daha erken kalkıp kendi giyeceklerini ihtiyacı oldukça ütüleyip giyiyor, sonra ben kendikilerimi bulup ütülüyorum. Yıkanan nevresimler ise daha ütü yüzü görmedi, annem geldiğinde toparlardı fln. Son 1 aydır eşim midesi bulandığından yemek yemiyor, kendim yapıp kendim yıkıyorum hep. 2 aydır sürekli kahvaltıları ben hazırlayıp topluyorum haftasonları, eşim midem başım deyip koltukta uzanıyor. Hamile olduğunu öğrenene kadar ise %50 %50 paylaşıyorduk. Bulaşıkları desen 4 aydır %80'ini ben makine yerleştirip yıkamışımdır, %10'unu annem, %10'unu eşim. Benden 1 saat erken işe gidip, 1 saat geç geldiğinden bana kalıyor ev işleri resmen, temizlikçi gibi oldum aq. Ben yaparım gocunmamda, 7-8 yıl bekar yaşamış biri olarak koymaz bana ama bana koyan evi ve beni sahiplenmeyişi, özveri göstermeyişi. İş yapmasını istediğimde ise istersen işi bırakayıp, ev hanımı olayıp, o zmn herşeyi yapacak vaktim olura getiriyor. http://doyouremember.com/wp-content/uploads/2013/09/Al-Bundy-Shoot-Me.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 bir tanıdık da böyle bir duruma düşmüştü, karısından tam boşanacakken kadın hamile kaldı ve adam bugünlerde hala hayatın anlamını sorguluyor, sahip olduğu tek iyi şey ise çocuk sanırım. bence kadın iyi niyetini sömürüyor. 20-30 yıl bu böyle gidecektir kesin, düzelmesi ise imkansız çünkü nasıl başladıysa öyle gider. sen gitmeye karar verdikten sonra da çocuğu doğurabileceğini sanmıyorum, aldırması mümkün çünkü seni pek sevmese de senden faydalanmaya kararlı. sen yoksan fayda da yoktur. sanırım sen de korkuyorsun kurulu düzenini şu an bırakıp gitmeye (ki haklısın) ama şöyle düşün, bu huzursuzluk her geçen gün artacak ve senin tahammül limitin ise her geçen gün azalacak. ne istediğini kesinlikle bilmen, bu isteğe göre bütün zorluklara göğüs gerebilmeyi kabul etmen ve sonuna kadar kararlı olman lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Laorx said: skywalkr said: @Rasmon @Esh @Ulgio Arkadaşlar, evde temizlik, çamaşır bulaşık yıkamadığımı nereden biliyorsunuz :) Evet, bende hayat müşterek diyorum, yardımcı olmaya çalışıyorum fakat durum şu; 4 aydır evliyiz, daha çamaşırları makineye 1 kere doldurduğunu, 1 kere çıkarıp astığını, 1 kere ütü yaptığını görmedim. İşten daha erken geliyorum, evde sağa sola saçılmış çamaşırları toplayıp sepete atıyorum, sepet doluncada yıkayıp asıyorum, ertesi hafta ise yine 1 makine dolduruyorum, asmaya gittiğimde geçen hafta astıklarımı seleye koyuyorum yenilerini asıyorum. Sepetler dolusu yıkanmış ve ütü bekleyen eşya oluyor, sabah eşim daha erken kalkıp kendi giyeceklerini ihtiyacı oldukça ütüleyip giyiyor, sonra ben kendikilerimi bulup ütülüyorum. Yıkanan nevresimler ise daha ütü yüzü görmedi, annem geldiğinde toparlardı fln. Son 1 aydır eşim midesi bulandığından yemek yemiyor, kendim yapıp kendim yıkıyorum hep. 2 aydır sürekli kahvaltıları ben hazırlayıp topluyorum haftasonları, eşim midem başım deyip koltukta uzanıyor. Hamile olduğunu öğrenene kadar ise %50 %50 paylaşıyorduk. Bulaşıkları desen 4 aydır %80'ini ben makine yerleştirip yıkamışımdır, %10'unu annem, %10'unu eşim. Benden 1 saat erken işe gidip, 1 saat geç geldiğinden bana kalıyor ev işleri resmen, temizlikçi gibi oldum aq. Ben yaparım gocunmamda, 7-8 yıl bekar yaşamış biri olarak koymaz bana ama bana koyan evi ve beni sahiplenmeyişi, özveri göstermeyişi. İş yapmasını istediğimde ise istersen işi bırakayıp, ev hanımı olayıp, o zmn herşeyi yapacak vaktim olura getiriyor. http://doyouremember.com/wp-content/uploads/2013/09/Al-Bundy-Shoot-Me.jpg Abi . Bayrampasa ikea olmus sizin iliski ya. Baska da diyebilecek birseyim yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Llama said: Ulgio said: * Bu lafım sana değil, genel arkadaşlara bi tavsiye vericem* Maalesef bizim ülkemizde hala aşk ve şehvet karıştırılıyor. Hem kadın hem de erkek tarafından.... 3-5 sene sonra boşanmalar da bunun da payı var. karıştırmamak için ne yapmak lazım arasındaki farklar ne aşkın içinde şehvet illaki vardır ama şehvet her zaman aşka dönüşmez şehvet, hayvansal bir arzu, basit bir üreme ihtiyacıdır, kıza bakarsın, kendi arzuların ile çekici bir yayını bulup onu arzularsın ve tatmine varınca da artık arzulamazsın. çiftleşme mevsi gelene kadar tek gezen hayvanlar gibi ama insan akıllı bir hayvan olduğu için doğanın bu devamlılık sağlamak için bünyeye yerleştirdiği emniyet mekanizması olan şehvete kılıf bulma eğiliminde oluyor. ve buna aşk diyor... şehvet duymadığımız birini sevebiliriz tabi ama bunun adı sevgi olur, aşk ise içinde sevgi barındıran bir şehvet türü. birine şehvet duyarsın tanışmayı, onu aşmayı arzularsın. bunu iyi analiz etmek lazım, eğer sırf üreme arzu ile hareket eder ve ilişkiyi başka temeller oturtmaz isen şehvet bitince, kendince aşk dediğin şeyde biterf ve yeni şehvet veren şeyler aramaya düşersin ve burada "insanlar aslında tek eşli değildir" masalı gelir, aksine insan akıllı bir hayvan olduğu için aslında iki şekilde de davrana bilir ama temelleri lazım. bazende "sevgi beslediğin" kişi aslında istediğin gibi bir olmamasına rağmen kendin çıkarım yaparak öyle olduğunu zannedersin veya öyle olmasını beklersin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Coldwind said: bir tanıdık da böyle bir duruma düşmüştü, karısından tam boşanacakken kadın hamile kaldı ve adam bugünlerde hala hayatın anlamını sorguluyor, sahip olduğu tek iyi şey ise çocuk sanırım. bence kadın iyi niyetini sömürüyor. 20-30 yıl bu böyle gidecektir kesin, düzelmesi ise imkansız çünkü nasıl başladıysa öyle gider. sen gitmeye karar verdikten sonra da çocuğu doğurabileceğini sanmıyorum, aldırması mümkün çünkü seni pek sevmese de senden faydalanmaya kararlı. sen yoksan fayda da yoktur. sanırım sen de korkuyorsun kurulu düzenini şu an bırakıp gitmeye (ki haklısın) ama şöyle düşün, bu huzursuzluk her geçen gün artacak ve senin tahammül limitin ise her geçen gün azalacak. ne istediğini kesinlikle bilmen, bu isteğe göre bütün zorluklara göğüs gerebilmeyi kabul etmen ve sonuna kadar kararlı olman lazım. ya işte böyle evliklerden olan çocuklarda sonra başka suçsuz birilerine böyle evlikler yaşatıyor, katlanarak artıyor bu sayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ulgio Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Coldwind said: bir tanıdık da böyle bir duruma düşmüştü, karısından tam boşanacakken kadın hamile kaldı ve adam bugünlerde hala hayatın anlamını sorguluyor, sahip olduğu tek iyi şey ise çocuk sanırım. bence kadın iyi niyetini sömürüyor. 20-30 yıl bu böyle gidecektir kesin, düzelmesi ise imkansız çünkü nasıl başladıysa öyle gider. sen gitmeye karar verdikten sonra da çocuğu doğurabileceğini sanmıyorum, aldırması mümkün çünkü seni pek sevmese de senden faydalanmaya kararlı. sen yoksan fayda da yoktur. sanırım sen de korkuyorsun kurulu düzenini şu an bırakıp gitmeye (ki haklısın) ama şöyle düşün, bu huzursuzluk her geçen gün artacak ve senin tahammül limitin ise her geçen gün azalacak. ne istediğini kesinlikle bilmen, bu isteğe göre bütün zorluklara göğüs gerebilmeyi kabul etmen ve sonuna kadar kararlı olman lazım. Ağzına sağlık kardeş. Olayın güzel özetlemişsin, kırılma noktasında artık arkadaş bunun lamı cimi yok. Ya şimdi konuşacak ya da bir ömür boyu susacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Boyle bir iki kadin tanidim cocuk dogduktan sonra adam kafayi siyirip kaciyo, bi daha da geri gelmiyo. Gemileri yakip yeni zelandaya falan gidebilirsin abi. Cocuk icin de yapacak bisi yok. Belki sen gidince kendi karnini tekmeleyip cocugu dusurur falan. Ya da ceninciye gider. Umarim is bu raddeye gelmez ama gelirse de insan hayata bir kere geliyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 OP no offense de, tam boşanıcakken, "gemileri yakacak" iken fanfinifon hayır hem de condomsuz fanfinifon. http://data.boomerang.nl/b/boomerang/image/i-rest-my-case/s600/boomerangpromootrestmycasevzper23.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 abi bu arkadaş hani uyardığımız arkadaş değil mi? "kadın böyle durumlarda sana korunduğunu söyler ama korunmaz hamile kalarak evliliği devam ettirmeye çalışır" diye. ben mi karıştırdım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Tori said: OP no offense de, tam boşanıcakken, "gemileri yakacak" iken fanfinifon hayır hem de condomsuz Sene 2013 abi, son 10 yildir condom kullanilmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 acikcasi ben umutsuz vaka olarak goruyorum OPu ilk topikten sonra kendisi adina 0 gelisme var, (ki yapmasi gereken bye bye diyip yollari ayirmak) kadin arada gol atmis. hem de ne gol. 3luk atmis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Esh said: BonePART said: abi kızma darılma bende yeni evliyimde çocuk yapmak için seni kandırdığını düşündüğün bi insanla nasıl beraber oluyosun bana çok garip geliyo lan evli insanlar belki yardımcı olur normal mi bu evlilik politikaları Panpa, ensende tehlikenin nefesini hissetmek nasil bir duygu. Yarin bi gun; _aa berkay, cok guzel bir haberim var Cumlesini isitebilirsin abi. Bu sene otelde bi adam bu cumleyi duydu, sevinse mi uzulse mi bilemedi. Öle bi telaşım yok. Bizişm hatun kişi mantıklı bi insan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Ayrıca 4 aylık evliyken ne çocuğu ya? Bide abi çok kötü bi ortam şu anda siizn ev cocuk için ikinizde mutsuzsunuz felan. Çocuk bu ortamda nasıl büyücek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 arkadaş hiç mi belirtisi yoktu eşinin bu tavırlarının ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nyks Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Hamilelikle değişen hormonlar kadınlar üzerinde inanılmaz değişimler yapıyor. Bir çok şeyi isteyerek yapmıyordur. Bir de iş yapmaktan hoşlanmıyor olabilir. Her kadın ev işi sever yapar diye bir kanun yok. Bende asla ev işi yapmam ama eşimle tanıştığımda söyledim her hafta bir yardımcı geliyor kafam rahat. Ama yukarıda yazdıklarıma rağmen açıkçası karınla işin zor. Bence yolun başında çözüm üretmeye bak ileride çok daha zor olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 benim anladığım hamile kalmadan önce davanın başladığı, hatalımıyım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Abi 4 aylik evlisin ve 2 aydir boşanmayı düşünüyosun ve eşin hamile. Sorry ama hani sen yamuk yeri düzeltin demissin de doğru yeri yok ki bu olayin. Öğüt de istiyosan, çocuğu aldır, kariyi boşa, mutlu mesut yaşa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
skywalkr Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Gaboo said: sky boşanırsan eve çıkalım mı beraber? Sonra pişman olup sende annenin evine kaçmızsın umarım:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hunty Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Abi simdi ilk mesajina baktim gayet normal bir kadin profili cizmissin. Kadinlar boyle. Bir kadinla evliyken bir erkek ne kadar saf ve mal oldugunu anliyor. Sen cocukken oyuncak tabancayla oynarken, onlar kari koca evcilik oynuyorlar. Misafirlikte senin en buyuk derdin tabagindakini bitirip pasta borek yemekken, bunlar cocuk yasta her turlu dedikoduyu dinler, yorum yapmaya calisirlar. Akraba, es dost herkesin ic sorunlarindan haberdar, informasyonuna sahiptirler. Bir tek konusmamasi ilginc geldi. Kadinlar cok konuskandir bize gore. Bunlari kabullen. Magduru oynamayi birak. Artik her konuya taktiksel yaklas. Kafa yor. Dusmanin zeki... Bu konusmama kismina cok takildim ama.. Onu kiriyor musun acaba? Kadinlar cok alingandir. Ben mesela aklima gelinin 9/10 nu soylemiyorum esime. Havadan nem kapip alinir. Bize komik gelen seylerden onlar alinyor. Belki de sen cok kirilgansin? O da aklina gelini soylemiyor susuyor? Siz anlasamayip birbirinize bagirip cagirdikca en cok cocuklar etkileniyor. Ozen gostermezsseniz Sorunlu cocuk yetistirirsiniz! Hamilielik donemi zor da, cocuk dogduktan sonra psikolojileri daha da bozuluyor. Isler daha da zorlasiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaboo Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 skywalkr said: Gaboo said: sky boşanırsan eve çıkalım mı beraber? Sonra pişman olup sende annenin evine kaçmızsın umarım:) yok ya çocuk olur ve velayetini de alırsan beraber büyütürüz NP B)- dfgasad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 haha yapmayın olm adama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
skywalkr Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Mc_Lovin said: Eve işçi tutun, sigortasını da yaptırın. Gündüz temizlikçisi. Ütünüzü, çamaşırınızı, temizliğinizi yapsın. Hanımın onu istiyor demek. Bir süre sonra koltuğa oturup kalkması bile zorlaşmaya başlayacak çünkü. Hanımına "bebek yap" tavsiyesi veren arkadaşı kimse artık, hanımınla bu konuyu konuş. Birlikte vermemiştik bu kararı. Bilerek mi hamile kaldın diye sor. Çocuk yapmak insanın hayatı boyunca taşıyacağı bir sorumluluk. Çocuğu yapması kolay ama ondan sonra hayat boyu anne babasınız artık. Hapları almayı kestiğinde bundan senin de haberin olmalıydı bence. Bir de belki o arkadaşı akıl veriyor "sen hamilesin, artık ev işi yapma" diye. Belki de annesi diyordur "kendini yorma kızım" diye. Veya her ikisi birden diyordur. Hanımına söyle annesi sizde gelip kalsın. Hanımın, annesine gidip günlerce senden uzak kalmasın. Benim bir tanıdığımın karısı hem çocuk bakıcısı hem de hizmetçi istemişti eve. Bakıcı yatılı kalıyordu. Evdeki odalardan birini ona vermişlerdi. O yüzden büyük eve taşınmışlardı daha çocuk doğmadan. Evdeki odalardan birisi bakıcıya verilmek üzere bir oda büyük bir ev seçmişlerdi daha ortada çocuk falan yokken. Karın kötü niyetli birine benzemiyor. Birazcık fazla "Türk kızı" tipine uyuyor o kadar. Ya çekeceksin bunları ya da oturup konuşacaksın. Kafandakileri söyleyeceksin. Evli çiftsiniz sonuçta. Bazı şeyleri seninle konuşmadan de facto olarak hayatınıza sokmuş. Bence odadaki fili konuşun önce. Yemekti, çamaşırdı, ütüydü falan hallolur sonra. Ne ki onlar? Konuşuyorum ufak ufak ama pek eleştiriye tahammülü yok hanımın. Çevresinde de bir tane aklı başında insan yok, aldığı tavsiyeler, verdiği kararlar sürekli yanlış olabilir mi bir insanın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 calimero said: Abi 4 aylik evlisin ve 2 aydir boşanmayı düşünüyosun ve eşin hamile. Ağır gelecek ama sonuca gitmek istiyorsan hatayı kendinde arayarak başla. Bulmuş senin gibisini tabiki sonuna kadar kullanacak. Sen hala yarı yolda bırakmam kafasındasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar