Vingthor Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 mal mısın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 retorik sorular sormayı neden bu kadar çok zeviyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 abi gündem bitti, gezi bitti. benim görevim bitti saçma lan. takılıyosun işte niye beni de uçururlar zaten falan tribine girdin ki. ha cidden forumdan sıkıldıysan, o başka bi karar da. sırf esh-blackice konusundan çıkarak böyle davranma bak üzüyosun herksi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 görevim mi bitti? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 emekliliğin gelmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 of yıllar sonra gelip KADROYU tekrar mı toplasam lan acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 dis taym vi miin biznıs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Sparkcaster said: retorik sorular sormayı neden bu kadar çok zeviyorsun. abi sen neden bu kadar eziksin? benimle ilgili her boka burnunu sokmak nedir, ne lan bu kompleks. Hayır üzülüyorum ama bir yandan da o kadar aptalsın ki kızıyorum bazen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 uasjdıaud speys ne çok nefret edenin varmış abi nasıl elde ettin bu kadar hater'ı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 sipeyskeyk said: Sparkcaster said: retorik sorular sormayı neden bu kadar çok zeviyorsun. abi sen neden bu kadar eziksin? benimle ilgili her boka burnunu sokmak nedir, ne lan bu kompleks. Hayır üzülüyorum ama bir yandan da o kadar aptalsın ki kızıyorum bazen. can sakin ol abi çok heyecanlısın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 ahahahha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 totemic said: abi anlatamıyrm galiba sen altı ay yiyorsun sana ''gerizekalı'' diyen adam başka hesap almak zorunda kalıyor. olay bu sadece. o da dönse sorun falan kalmıcak. hala burada mısınız siz ya. adjsldjaslj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 bingildak said: uasjdıaud speys ne çok nefret edenin varmış abi nasıl elde ettin bu kadar hater'ı? abi aras (vingthor) arkadaşım, şakalaşıyoruz esasen. tek nefret edenim var o da spark, bastık bir yerde kuyruğuna herhalde ciyaklayıp duruyor böyle biriyle konuşurken araya girip laf sokmaya çalışıyor falan. Adamla muhattap olduğum yok sokak kedisi gibi gelip sürtünüyor sürekli asfdasd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Vingthor said: yaver muhabbetine o kadar sinirlendim ki Yaver muhabbeti çok komikti. Sinirleneceğine gülsene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Peki sipeys neden retorik? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 abi ne zaman görsem biri sana sataşıyor ondan dedim diğer başlıklarda da öyle asdasd birikmiş bir şey var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 kermit wow oynarken üç beş gün boostlamıştı beni gruplaşmış saylanır mıyız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 boostlamanın kapsamı önemli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Admin yapın beni sıradan banlayayım herkesi şu topicteki.Birini kayırırsam kendimi de banlarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 elimden tuttu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 sadece else sayılmıyor abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 sipeyskeyk said: bingildak said: uasjdıaud speys ne çok nefret edenin varmış abi nasıl elde ettin bu kadar hater'ı? abi aras (vingthor) arkadaşım, şakalaşıyoruz esasen. tek nefret edenim var o da spark, bastık bir yerde kuyruğuna herhalde ciyaklayıp duruyor böyle biriyle konuşurken araya girip laf sokmaya çalışıyor falan. Adamla muhattap olduğum yok sokak kedisi gibi gelip sürtünüyor sürekli asfdasd. hehe hadi bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 o kadar key dagıttım, bombilo fun club kursam şu forumda yeridir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 key denince bombilo geliyor akla evet. satsan köşeyi dönmüştün o keyleri. 150 usd ediyormuş ya bir ara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 adamdan keyi alanlar geldi sattı sonra forumda bide lel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar