PrudenT Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 aranmak istiyorum kardeşim, sanane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaboo Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 aradık ya 1!!!1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ugurz Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 155'ten değil normal numaradan arıyorlar. sallamayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 oktar ne aranıyosun olm ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 ugurz said: 155'ten değil normal numaradan arıyorlar. sallamayın istersem Paticik yazar arayan numarada... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 smste yaparsin da arayan numarada o dediğin kolay olsa bankalar 444xxxx göstermezler caller id'de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ugurz Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 Editor said: ugurz said: 155'ten değil normal numaradan arıyorlar. sallamayın istersem Paticik yazar arayan numarada... sen ne kolpa bi adamsın ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 mainstream işlerle işim olmaz... Bırakında Bizim de bir farkımız olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 editör haklı, caller id'yi istediğin gibi göstermenin yolları var. zamanında 4815162342'den adam aradım baya, o zaman hem velet hem lostuz tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 MrLevie said: PrudenT said: adam gizli numara arayamasın değil, gizli numarayı göreyim istiyor aynen bu. @üstteki eleman: eet öyle. alan yetkilisinin sorduğu şeye bak numara telefona normal geliyor da telefon numarayı gizliyor sanıyosan öyle olmuyor, numara operatörden gizli olarak geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 Name Caller ID olayını artık türkiye kabul etmiyor Bayadır 3 sene oldu sanırım ... Sadece Numara kabul ediyorlar ISP ler bu yüzden 125912859021 çok basit ... yani Jailbreak li bir iphone dan yapabiliyorsun hertürlü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 xaty said: MrLevie said: PrudenT said: adam gizli numara arayamasın değil, gizli numarayı göreyim istiyor aynen bu. @üstteki eleman: eet öyle. alan yetkilisinin sorduğu şeye bak numara telefona normal geliyor da telefon numarayı gizliyor sanıyosan öyle olmuyor, numara operatörden gizli olarak geliyor birader alan yetkilisi olmamiz herseyi bilmemizi gerektirmiyor burada forum idare ediyoruz, teknik is yapmiyoruz. nasil calistigi umurumda degil. nasil geldigi hakkinda da bir fikrim yok. bir fikir almak icin buraya sordum yok dendi bitti. bos bos tavir koymanin anlami yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 sacmaliosun.s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 Genelde gördüğüm alan yetkililerinin alanlarında yetkili, etkili ve bir şeyler biliyor olduğu. Sen onlar gibi değilmişsin, bilmiyodum. Öğrenmiş olduk, kusura bakma. Sinirlenmenin gereği ne bilemedim.. Bir dahaki sefere ona göre davranırız olur biter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 arkadaş anlamıyosan bırak bolumu bilen bişri gelsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 xaty said: Genelde gördüğüm alan yetkililerinin alanlarında yetkili, etkili ve bir şeyler biliyor olduğu. Sen onlar gibi değilmişsin, bilmiyodum. Öğrenmiş olduk, kusura bakma. Sinirlenmenin gereği ne bilemedim.. Bir dahaki sefere ona göre davranırız olur biter. hayir telekomunikasyonun hicbir biriminde calismiyorum. eger sordugun da oysa. beni buraya baglayan sey cogu telefonun, tabletin, appin elimden geciyor olmasi. cogu bildigim sey hala buradaki cok kisiden fazla neyseki. her mod gibi birseyleri biliyor olmamin yaninda herseyi bilebilme gibi bir durumum olmayacagi da asikar. sinirlenmemin nedeni her moddan beklediginiz neden bunu boyle yaptin sunu soyle yaptin, "alan yetkilisinin sordugu seye bak" tarzi yaklasim. mod oldugumuz icin herseyi bilmemiz gerekmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 hayır silahını ve rozetini masaya bırak çık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 hemen haci, yeter ki sen iste:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 MrLevie said: hayir telekomunikasyonun hicbir biriminde calismiyorum. eger sordugun da oysa. beni buraya baglayan sey cogu telefonun, tabletin, appin elimden geciyor olmasi. bir şey sormamıştım ama o kadar telefon, tablet, app ne şekilde elinden geçiyor olabilir merak ettim, onu sorabilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geezus Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 bundan yillar once bir bug vardi, bi telesekreter numarasina yonlendirip sonrasinda gorebiliyordun gelen numarayi. ama nerden baksan 10 sene evvel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar