MrLevie Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 ya bu kadar rootluyoruz kurcalıyoruz aletleri, buna bir çare yok mu? dadandı biri tepki de vermiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 en basit cozumu direk turkcelli arayıp gizli numaralardanm arama almayı kapamak adam snei arayınca bu uye gizlinumaradan arama almıyo diypo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 ya rootlu androidlere direk app var o işi yapan zaten de numara görmek mesele şu an. o da sadece savcılıktan izleme talebiyle oluyor bildiğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 santralden gelmiyo ki numara, apple napican. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaboo Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 /editor u summonla NSA bağlantısıyla halleder Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Lupin Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 operator direk bunu sağlıyor bone'un dediği gibi bildiğim kadarıyla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 sağlıyor operator bunu kadarıyla bildiğim turkcell. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 adam gizli numara arayamasın değil, gizli numarayı göreyim istiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Ya kızsa? Sorusu kemirmiş çözüm arıyor adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 PrudenT said: adam gizli numara arayamasın değil, gizli numarayı göreyim istiyor aynen bu. @üstteki eleman: eet öyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 bi ara numarayı msj atıp kimin üstüne olduğunu öğrenmece vardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 gizli numara diyorum hüloğ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Lupin Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 boşver hacı sen o işleri sakat gizli numarayı takip edip kim olduğunu anlamaya çalışan nice yiğitler bu uğurda telef oldu. varsın arasın sevgilerini saygılarını sun hürmet et. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 arayan numarayi GSM vermedikçe telefonun onu çözmesi mümkün değil gibi görünüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaboo Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 imkansız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 MrLevie said: gizli numara diyorum hüloğ Yapamazsın... Gizli numara dediği şey aslında karşıya numara kaydı yollamamaktır. Yani ben seni istersem 155 ten bile arayabilirim al sana numara.... ha gizli ha yazıyor. Aynı şey. Bunu birtek arayan kişinin operatöründen alabilirsin. Oda uzun iş. Tek çare savcılık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 arasana beni bi 155ten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
L_Zero Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 telefonumun kulaklığı bozuk mesaj at de arayınca ^ ^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 PrudenT said: arasana beni bi 155ten. 155 için değil de caller id'yi istediğin gibi gönderebiliyorsun diye biliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 arayın işte olm sdfjhsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 ha deyince yapılacak bi şey değil ki :) Cisco Unified Call Manager'da caller id'yi outbound çağrılarda set edebiliyorsun diye biliyorum. Diüer call managerlarda da yapılabilir diye düşünüyorum. Tabi o caller id'yi kullanma hakkının olması lazım sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 arayın dedim!!1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 abi call manager'im yok :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 ya insanları yüz elli beşten arayıp dolandırıyorlar ya işte. biz polisiz, adınız örgütün telefon konuşmalarında geçti, bize x tl para vereceksiniz, biz de bu parayı operasyonda kullanacağız, diyorlar. parayı götür şu çöp kutusuna at, ondan sonra oradan uzaklaş, diyorlar. kandıracakları kişiyle telefonda konuşurken arkadan telsiz sesleri falan geliyor. millet de yiyor. önünde düğme iliklenen insanlar kanıyor bu oyunlara. "hadi beni yüz elli beşten arasana yea" diyosunuz ama insanlar binlerce lira paralarını kaptırıyor bunlara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 sadece yüz elli beşten değil isteseler direk dokuz yüz on birden, pentagondan, beyaz saraydan bile ararlar. o derece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar