Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

açıköğretim

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ozel belge veriyolar.sinavlarda gecerli ogrenci kimlik belgesi gibi bisey.ben gozetmendim bugun vardi oyle gelen bikaci
dusuncelihayvan said:

öğrenci kimliği ya

sanırım öğrenci belgesi alınıp girilebiliyormuş

yarın alabilme imkanım var mıdır ki?
Mesaj tarihi:
dusuncelihayvan said:

öğrenci kimliği ya

sanırım öğrenci belgesi alınıp girilebiliyormuş

yarın alabilme imkanım var mıdır ki?

sınav giriş belgesi yazdırdığın yerden sınav için öğrenci belgesinin yazdırabiliyorsun

kimlik kartlarınızda bandrol yoksa sınava giriş için ogrenci belgesini https://login.anadolu.edu.tr/login.aspx adresinden giriş yapıp alın
Mesaj tarihi:
@red, bildiğim kadarı ile sene ortalamasına bakılıyor. 2 üstü ise alttan alıyorsun seneye. yok 2 altıysa gg.

bi yazın bakiyim bölümünüzü sınıfınızı, baya okuyan var galiba bunu. türkiye ortalaması üzerinde akıllı olduğumuzu falan yazıp birbirimizi pohpohlayalım.

yeni girdim ben uluslarası ilişkiler 1.
  • 2 hafta sonra ...
  • 2 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
selamlar 4 yıllık amele mühendislik sonrası 2 yıllık tecil hakkımı kullandım ve bitmek üzere. açık öğretim işletme tarzı sınavsız 4 yıllık 2. üniversite olayına girsem 29 yaşına kadar tecil ettirme hakkım oluyor mu yoksa 2 yıllık bitirdin,4 yıllık okursan tecil olur, 4 yıllık bitirdin yüksek yaparsan tecil olur gibi bir üst seviyeyi okuma olayı mı var
Mesaj tarihi:
yüksek lazım. ilk üniversiteni bitirince ikinciye gidicem ağbey yemiyorlar.

edit: bu arada yarın bahar vizeleri var çalışmaya başlıyorum şimdi. ortalamam 3.45 fsdşlfsdfsdfsdf.

her sınav döneminde sabahlasam, 2 gün çalışarak 3.50+ ile bitiririm ben bu işi.
Mesaj tarihi:
neden giremiyon lan ilk dönemden 0.00 bile ortalama yapsan ikinci dönemden 4. yaparsan 2 ile geçiyorsun.

ki sallasan b'li not geliyo zaten. yoksa ben 1. sınıfım diye mi böyle.
Mesaj tarihi:
ilk dönem 0.90 mı ne geldi 2. sınavlara giremedim. şimdi de yarınki sınava giremicem. pazarkine girsek bişi oluyor mu ?

notlarım iyiydi ya öyle tamamen olaydan habersiz giriyorum ama ortalama 45-55 geldi.
  • Yeni Oluştur...