akirafes Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 Lig başladığında Gs şampiyonluk 1.30 Fb 3.20 idi dün baktım Gs 1.95 Fb 1.90 olmuş. Haftaya merak ediyorum . Sabri ile Emre bence bir müddet dinlenmeli . Sneijder sakat . Korkuyorum Aydın , Emre ve Sabri ile fener maçına çıkarsak ne olur.
aquila Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 Theridone said: aquila said: burak bu hafta da bi gol atsa, fenere hattrick. http://i.imgur.com/f6WNPa8.gif 1 tamam, sira fenerde.
Esnaf Mesaj tarihi: Kasım 2, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2013 muslera da sakatlanmış.ayak parmağında kırık varmış.kopenhag maçına yetişmesi zormuş :S
Tori Mesaj tarihi: Kasım 2, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2013 hay http://img2.mynet.com/spr/article//2013/08/18/emenike-2-640.jpg
apsingir Mesaj tarihi: Kasım 2, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2013 Sneijder icin de devreyi kapatti diyolar
Red Mesaj tarihi: Kasım 2, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2013 ufuk eboue-semih-chejdu-riera bruma-selcuk-melo-engin drogba-burak yine ezeriz farketmez sdfs
sostizm Mesaj tarihi: Kasım 2, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2013 Riera'dan vaz geçti hoca. Yerine başka birini bul.
Red Mesaj tarihi: Kasım 2, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2013 balta sakat yoksa balta-apramat yaparı sol tarafı mis
Voys Mesaj tarihi: Kasım 2, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2013 Esnaf said: muslera da sakatlanmış.ayak parmağında kırık varmış.kopenhag maçına yetişmesi zormuş :S şu an fotomaç application ın da yazanı soyluyorum : muslera'nın sağ ayak 1. parmağında stabil nondeplase kırık ( kırık hareket etmemiş ) oluşmuş. ne kadar oynamayacağı hakkında bilgi yok. sneijder'in durumu bugun netlik kazancakmış ama ''sağ üst arka adele kas grubunda zorlanma'' oluşmuş onda da. fener maçında zor denıyor. hatta haberde ilk yarıyı kapattığıyla ilgili spekülasyonlar var diye de belirtilmiş ama bugunkü MR'dan sonra belli olacakmış durumu. chedju'da belinden sakatmış tedavisine başlanmış
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Kasım 2, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2013 Valla bu 3ü oynamazsa Drogba bile kurtaramaz sizi elimizden sdf
pontipati Mesaj tarihi: Kasım 2, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2013 http://s1.directupload.net/images/130813/2aslu8gt.swf
fenn Mesaj tarihi: Kasım 2, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2013 Ne feneri ya Şl maçı tehlikeye girdi. Ayrıca türkiye için böyle hayvan gibi adamlar alıp koyacaksın ki Muslera , Sneijder , çeju gibi as adamlar sakatlanmasın. Sabri mecburiyetten girdi belki ama iyi oldu. Allahtan bu adamların karşısına bruma yı falan çıkarmadık ligi kapattırırlardı
scorch Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 Voys said: Esnaf said: muslera da sakatlanmış.ayak parmağında kırık varmış.kopenhag maçına yetişmesi zormuş :S şu an fotomaç application ın da yazanı soyluyorum : muslera'nın sağ ayak 1. parmağında stabil nondeplase kırık ( kırık hareket etmemiş ) oluşmuş. ne kadar oynamayacağı hakkında bilgi yok. sneijder'in durumu bugun netlik kazancakmış ama ''sağ üst arka adele kas grubunda zorlanma'' oluşmuş onda da. fener maçında zor denıyor. hatta haberde ilk yarıyı kapattığıyla ilgili spekülasyonlar var diye de belirtilmiş ama bugunkü MR'dan sonra belli olacakmış durumu. chedju'da belinden sakatmış tedavisine başlanmış Fanatik ve fotomaç aç gibi polemik drama bekliyor Çok net söylüyorum fanatik ve fotomaçta yazan herkesi spordan uzaklaştırsınlar futbol %50 temizlenir.
pattisliborek Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 Muslera 1 ay yok. Sneijder Fener'e yetişmiyor. Yeni bir 6 geliyoreee. kadıkoy kadrosu: aykut-eboye-şedcu-semih-balta-selcuk-melo-bruma-burak-drogba
Red Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 tam tersi umutlandım lan şimdi. sabri oynamayacak ve sağ taraf eboue-bruma olacak. sol taraf balta-amrabat olur. adamlar nasılsa jeneriklik gol attıkları için ufuk oynasa da farketmez
forgiver Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 oo super haber 6-2 + 0 + 4 oynuyoruz
Cons Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 https://twitter.com/GalatasaraySK/status/19090053929
fenn Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 ''Ibrahimovic 1.5 yıl sonra Galatasaray'a gelebilir'' Didier Drogba'nın Galatasaray'a transferinde çok kritik bir rol oynayan FIFA menajeri Ceylan Çalışkan çarpıcı açıklamalarda bulundu. Didier Drogba'nın büyük yıldızlara Türkiye kapısını açtığını ifade eden Çalışkan, "Drogba çok önemli bir kapı açtı. Şimdi pek çok ünlü futbolcu Türkiye'de futbol oynamak istiyor. Bunların çoğuyla görüşüyorum. İbrahimoviç de gelme ihtimali olan yıldızlardan biri. Bunda 2 sene önce Drogba'nın değeri 40-50 milyon civarındaydı; ama Galatasaray'a bonservis bedeli olmadan geldi. İbrahimoviç de şu anda çok değerli bir oyuncu, o yüzden şu anda Türkiye'ye gelmez; ama bundan 1-2 yıl sonra Drogba gibi onun da Türkiye'ye gelebileceğini düşünüyorum." dedi mynet
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 İbra yaramaz bir adam, böler takımı herkesi huzursuz eder, ben olsam hayatta sokmam takımıma, Drogbanın uzağından bile geçemez insanlıkta liderlikte.
Öne çıkan mesajlar