forgiver Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 yanlış toğic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 barnacle said: nani + valencia demişler evet, olmayan kontenjanda 1 yabanci gonderip yerine 2 tane getirelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 sneijder için nani + valencia asdjhgasdjgasfdas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 applev0dka said: eğer gs kaybederse juve'ye drogba CL'ye oynayan bir takıma gidiyom hacı ben diyebilir adam sene sonunu beklerse 45 yaşında falan olcak artık iyice düşcek, hala oynuyorken devam etmek istiyordur adam devre arası giderse CL'de oynayan bi takıma oynayabilecekmi sence CL'de ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 15m release clauseu var sneijderin niye nani+valencia versin adamlar amk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 http://inciswf.com/hahahahahahahaha.swf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kithnos_1 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 kermit said: applev0dka said: eğer gs kaybederse juve'ye drogba CL'ye oynayan bir takıma gidiyom hacı ben diyebilir adam sene sonunu beklerse 45 yaşında falan olcak artık iyice düşcek, hala oynuyorken devam etmek istiyordur adam devre arası giderse CL'de oynayan bi takıma oynayabilecekmi sence CL'de ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 aquila said: barnacle said: nani + valencia demişler evet, olmayan kontenjanda 1 yabanci gonderip yerine 2 tane getirelim.riera devre arasında gidiyo ne olursa olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 yasamaya mecbursun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 kermit said: applev0dka said: eğer gs kaybederse juve'ye drogba CL'ye oynayan bir takıma gidiyom hacı ben diyebilir adam sene sonunu beklerse 45 yaşında falan olcak artık iyice düşcek, hala oynuyorken devam etmek istiyordur adam devre arası giderse CL'de oynayan bi takıma oynayabilecekmi sence CL'de ? unuttum ben onu sdsfs fail Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=sfWFif8A6D4 2:03 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 abbbbbooooo. kimler yorum yapıyor ya burada :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 ya o oynama olayi gruptan cıktıktan sonra resetlenmiyormuydu, ben baska bişeyle karıştırıyorum sanırım dimi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 ahahaah 3.12 gelmiş geçmiş en iyi geri pastır aısfhafs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 http://i.imgur.com/hx7DDo9.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 aslında bu sezon bizden bir cacık olmayacakken ve kupayı almayalı da baya olmuşken burda yardırsak fena olmaz gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 tüpçü kanunu değiştirmesse kazanan uefaya gidiyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 sabri o yüz metre top sürüp aşırtma golü attıktan sonra futbolu zirvede bırakmalıydı bence. sostizm kızacak ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 bizim yedekler yine iyiymiş be en azından ciddi oynasalar fark atardık kubada.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Kupa da Balıkesirspor ile eşleşmişiz. TT Arena da maç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Zor mac Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 20:00 deymis elazig maci yahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kithnos_1 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Aynen , adam gibi 7 de yapmıyorlar maçları , adamı uyuz ediyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 cuma günleri her maç 8 de oluyor gençler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Dünya kupası kura cekimi şovlarını izleriz diye sevindim ilk başta ama ne bayık bir organizasyon dönüyor izlemeniz lazım. Bir an önce kura cekilse de yorumları izleyip sonra GS macına aksak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar