Wishmaster Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 Burası futbol bölümü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 çok özür dilerim güzel kardeşim, farkedemedim paylaşırken yahu, editleme süresi de geçti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 etme bulma dünyası olmuş o kadar emek hırzıslığından sonra ahah http://www.cumhuriyet.com.tr/haber/14353/Burak_Yilmaz_dolandirildi.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 Kaspar said: etme bulma dünyası olmuş o kadar emek hırzıslığından sonra ahah http://www.cumhuriyet.com.tr/haber/14353/Burak_Yilmaz_dolandirildi.html Ne akadar ayıp, adam dolandırıldı diye mi seviniliyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 sevinen yok, genel muhabbete istinaden daha ziyade. adam için de gazoz parası olacak bi şey. o yüzden gülmekten gocunmuyorum tuttuğum takımda da oynasa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 burak yılmaz'ın zeka seviyesi de tescillenmiş oldu sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 Milliyet said: UltrAslan'ın 21 Kasım'daki Florya baskınıyla ilgili şok bir ayrıntı daha ortaya çıktı. Bir taraftarın sakız çiğneyen Burak'a şok bir tepki gösterdiği belirlendi. Ultraslan'ın üst düzey bir yetkilisinin futbolcuları 'uyardığı' sırada Burak Yılmaz'ın sakız çiğnemesinin büyük bir kriz yarattığı öğrenildi. Bu sırada başka bir taraftarın milli futbolcuya tepki gösterdiği ve "Çıkar ulan o sakızı ağzından" dediği belirlendi. Bu söz Florya'da buz gibi bir hava estirirken, Burak'ın sessiz kalmasının çok büyük bir olayın önüne geçtiği ifade edildi. ahaahahah yazık lan futbolculara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 ya şu ultraslan bi dağılsa ya artık. çok gereksiz oldular hakkaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 iyi iyi burak'a yüklensinler ya problem yok. yeterki kurtulalım adamdan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 Burak'ı bende hiç sevmem ama şuan da takımın en az sıkıntılı yeri forvet. Burak-Umut-Drogba bir şekilde oyunları vasat en azından. Defans dururken Burak vs. için sızlanmak yersiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 Antreman basıp futbolcuları tehdit etmeler şöyle oynayacan böyle yapacan demeler, lol Rüştünün dayak olayından beter, zaten Ünal az zamanda çok yol aldı Azize dönüşmede sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 Ultraslan gibi gereksiz bir oluşuma kendini ezdirmesine üzüldüm Burak'ın. Böyle çeyrek mafyalara oldum olası kılım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
apsingir Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 "Tatar Ramazan" said: Antreman basıp futbolcuları tehdit etmeler şöyle oynayacan böyle yapacan demeler, lol Rüştünün dayak olayından beter, zaten Ünal az zamanda çok yol aldı Azize dönüşmede sdf He cnm he. Takim sahip cikiyo takima şoyle yapsaniz daha iyi olur gibilerinden daha ne olsun adf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 Şu bizim fikstürü hangi cenabet gidip çekmiş çok merak ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Abdürrahim Albayrak yine futbol şubesine gelecekmiş, Ünalın profesyonelliği yetemedi, topçuları güldürecek ilgilencek adam arıyor gerisin geri lol Bu da pek saf pek garibim adammış ama, seni kovan FTyi kovan başkanlan daha ne işin olur be abicim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Yalan haberdir o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 "Tatar Ramazan" said: Bu da pek saf pek garibim adammış ama, seni kovan FTyi kovan başkanlan daha ne işin olur be abicim. işte adamı ft terim kovuyor, başkanda ft mi kovuyor bunu alıyor ne si garip? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Tatar sende birada fenerbahce konularına yaz yazsan diyorum. Hayır galatasarayın derdi, bizden cok seni gerdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Rezil durumdasınız, o taptığınız Ünal herşeyi bok etti ve bu durum çok zevkli. Ayrıca Albayrakı ve diğerlerini yönetimden kovup kendi minionlarını getiren Terim değil Ünal, @feamer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 iyi de ben bu sene ft de olsa çok farklı olacağını sanmıyorum.çoook kötü bi kadromuz var.sakatlanıcak oyuncunun yerine koyacak oyuncumuz yok.ft olsa belki 9 değil 5-6 puan fark olurdu ama oyunumuzda pek bi farklılık olmazdı. zaten ft de bunu gördüğü için kaçtı.tabi o yatarak aldığı hayvani ücretinde etkisi vardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 ünal resmen minion ve leecher doldurdu klübe yönetici sıfatı ile. gelen tiplere baksanıza 2 sene önceki seçim sonrası basına çıkan herkes galatasaraya başkanlık yapabilecek kapasitedeydi. ali dürüst olsun diğer adamın adını unuttum vallahi. sonra ne olduysa aysal bunu böyle yapalım dedikce muhalefet edince bu tipler hepsini temizlemekle başladı, sonuç bugünkü tipler. hepsi ders kitaplarından kafa kaldırmamış, yada hacı paradan haber ver diyen tipler. bi bok olmaz bu takımdan bu yönetim kadrosu ile. mancinin tercümanlarından belli takımın hali, türkçe özürlü 2 tip senelerdir tercüman klüpte. yokmu lan 72 milyonda 1 tane düzgün tercüman galatasaraylı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 o tercüman sorunu tüm takımlarda var ya asjfhasf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 fenerde yoktu samet varken. hala da yok sanırım. doğru mu samet :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 "Tatar Ramazan" said: Rezil durumdasınız, o taptığınız Ünal herşeyi bok etti ve bu durum çok zevkli. Ayrıca Albayrakı ve diğerlerini yönetimden kovup kendi minionlarını getiren Terim değil Ünal, @feamer sen cümleyi öyle kurdun, ayrıca ft minionu olacağına aysalın olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar