Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 Dun cok yazdık cızdık ugursuluk geldı heralde olayı annatıyım bugun her zamankı gıbı sogutlucesmeden trene bınıp ıdealtepeye evıme gelıcektım 3 aydır her gun oldugu gıbı. BIM den dorıtosumu aldım merdıvenlerden cıktım kulagımda dıscmen var ılk kuralı cıgnedım bolece ama farkında degılım yorgunum eve gıdıcem.Susadım dedım bır kola alıyım su kredı kartlı makınadan ama hayvan makına kolamı vermedı bende ıkıncı hatayı yaptım ve cep telefonumu cıkarıp ustundekı arıza numarasını aradım telefon kameralı 3650 var ama numara cevap vermedı bende ıstasyon kalabalık dıe sallamıyom etrafı o sırada eskısehır trenı geldı ıstasyon bosaldı elımde cep telefonuyla kalakaldım dırek cebe attım telefonu ama olan olmuş ıkı tane tıp dıkkat etmesenız cadde cocugu dersınız jolelı saclar stıl sakal ucgen favorı su kadıkoyde satılan harley davıdson ferrarı fılan yazan derı montlar olurya onalrdan gıymısler bırı kırmızı bırı beyaz gıymış kot pantolan ayakkabılarda hırpanı yumurta topuk ınce burunlu fılan ılk ayakkabı sırıtmış ordan caktım hafıf sonra terenı beklerken herıflerın konusmasını duydum keısnlıkle kılıklarınla uyan bır konusma degıl dogu şivesi var ve kaba saba konusuyorlar herıfler arada bır bakıo bana dogru ama ben umursamadım tren gelınce emnıyet olsun dıye aramıza bır vagn koydum bunlar benım yanımda beklıyorlardı ben trenle beraber yuruyup bı ondekı vagona bındım sakın sakın oturuyorum ama kıtaptakı tum kuralları cıgnemısım cunkı zengın gosterıyorum hacı sakalı gıbı sakal olmasa bakan turıst sanır neyse kızıl toprakta bu herıfler benım bulundugum vagona gectıler tren kalabalık degıl hep yaslı amcalarla teyzeler var kı yuzde 80 ı kadın vagonun bır tane genc veya ortayaslı erkek yok bu herıflerden ve benden baska herıfler resmen goz hapsıne aldı benı yan yana oturmamıslar bırının arkası donuk o bıle goz ucuyla donup bana bakıyor ben onlara bakınca dırek dısarı bakıyorlar aramıza ınsanalr gırdı tıplerden bırı dırek kapının o tarafa gectı ve ızlemeye devam edıyor ben durumu acıkca anladım banlıyo ıstasyonlarının yuzde 90 ı arasokaklarda ve altgecıtten gecmek kacınılmaz bır olay ben tek baısmayım ve yanımda kendımı savunabılıcegım hıcbır alet yok be acayıp yorgunum herıfler devam ettı goz hapsınde tutmaya bende dusunuyorum ne yapmam lazım dıye ılk once korktugumu bellı etmedım ıstanbulda yasadıgım ıcın kazandıgım bır alıskanlık bu sonra elımle durak saymaya basladım sankı duzcede ınıcekmısde uzun bır zaman varmıs gıbı gozlerımı kapadım cama yaslandım dedım bu herıflerı anca kalabalık bıyerde ekebılırım caktırmadan bostancıda ınmeyı koydum kafaya ve bostancıda tren durunca hızlı ve sessız bır bıcımde ındım tren dudugu caldı herıfler tabı anlamadı benım ındıgımı tren harıket ederken bu elemanlardan bırı kapıyı actı ıstasyona baktı tip tip ama ınmesıne ımkan olmıycak sekılde hızlanıyor tren sonra benım etrafa tıp tıp baktımı goren guvenlıkcı geldı dedı sorunmu var anlattım olayı herıf bana ucuz yırtmışsın farketmeseydın alt gecıtlerde sıkıştırıp gasp edıyor bunlar.senden once 2-3 gencın başına geldı aynı olay eger tıplerınden emınsen haber verıyım bı sonrakı ıstasyonda polıs cagırsınlar dedı dedım guvenlıkcıler bısey yapamıyormu adam cok sogukkanlı sekılde bız onnara ne yapalımkı serserı bunlar ugraşmaya degmez dedı (korkuyoruz demıyorda :)) ucuz sıyırttım anlıcanız eger evımde ınseydım bu tıpler yuzde yuz bıtırmıştı benı cunkı ıdealtepe ıstasyonu cok ucra bı kosede ve genelde ın ve cın top oynuyor alt gecıdı ıse adam sıkıstırmaya korkunc musaıt kı sıkıstırsalardı ben yuzde yuz peslerınden gıder veya dırenırdımkı yaralarlarlardı buyuk ıhtımal aman dıyorum uyarı nıtelıgınde actım bu topıgı bahsettıgım tıp elemanalra dıkkat edın 2-3 kısıysenız sorun yok ama tek basınızayken bıraz sakat duruma dusersınız kapkaccılar bıle renkelrını bellı etmemek ıcın artık modern gıyınıyorlar ınsanalrı kılık kıyafetıne gore sakın degerlendırmeyın eskısı gıbı yurumuyor artık o işler :)[signature][hline]Hiko Seijuro,öğrencisi Kenshine bılınmıyen bir tarihde demişki: Sword is just a weapon,Swordmanship is learning how to kill. [Bu mesaj Viktor tarafından 14 Aralık 2004 15:18 tarihinde değiştirilmiştir]
laverda Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 geçmiş olsun[signature][hline]vampir dövdüm çok yoruldum :)
ExhaulteD Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 gecmis olsun yine artmaya basladi bu tur olaylar
Gimli Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 Büyük geçmis olsun Boyle durumlar olur diye yanimda genelde caki maki biseyler tasirim ben de ama, ne yapsan yalan... Adam tutsa kolundan atsa ne yapacan.[signature][hline]Volfied, 04 May 2003 08:18 tarihinde demiş ki: A mug of ale, and a fine tale! Gimli yönetti
shapshal Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 çok büyük geçmiş olsun ya..en tırstığım olay.allahtan kurtulmuşun[signature][hline]Guitarist Dark Elf Commander ------------ Blackice, 19 Ağustos 2004 03:57'da demiş ki: OHA PUHUAHEAHAH osurugumdan annem uyanmış Hehahaehah osurdum kapı açıldı direk noluyo olm diyo bi de bılı zort diye çıktı EHeah
Jaan Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 geçmiş olsun. Bostancı da inmekle büyük akıllılık etmişin.[signature][hline]NO PAIN NO GAIN ® © icq:108382340 oxxx[==============>
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 yaşama sevinci diye bişy bırakmıyolar bunlar. türkiyede yaşamak zor.[signature][hline]i love this game! Kitaplık dizaynı... Yaratıcılığınızı gösterin!
AthleT Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 walla ii etmişin geçmiş olsun :D[signature][hline]But if my life is for rent and I don't learn to buy Well I deserve nothing more than I get Cos nothing I have is truly mine
Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 işte eger daha once duymamış yaşamamış olsam boyle olayları belkı admların tıpını bıle farketmıcektım ama ıstanbul , cocukalrına ıhanet ettıgı gıbı bazende boyle farkında olmadan egıtebılıyor işte. o anda nasıl dusundum hatta dedım kartalda ınıyım adlıye jandarma fılan var orda yanımdada askerı huvvıyetım var jandarmaya gıtsem subay cocuguyum dıye yuzde yuz yardımcı olurlar dıye dusundum ama kartala kadar trenın bosalıp bosalmıycagını ve kartaldakı altgecıtı aklıma getırınce vazgectım :) bostancı son anda geldı aklıma mezun oldugum okul orda işte o cıvarda sahılde bır arkadaşı gasp etmıslerıdı cocugun montunu bıle almışlardı o olayı dusunurken bostancıda ıstasyonun pazarın tam ıcınde oldugu aklıma geldı bıde dedım herıfler ızlerse okula kacarım muhakkak bı tanıdık bulurum orda ogrencıelr koruru aynı okuldan olan adamalrı dıe dusundum :)[signature][hline]Hiko Seijuro,öğrencisi Kenshine bılınmıyen bir tarihde demişki: Sword is just a weapon,Swordmanship is learning how to kill.
AthleT Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 doğru söle mit'tenmisin? ne bu seziler ya :D[signature][hline]But if my life is for rent and I don't learn to buy Well I deserve nothing more than I get Cos nothing I have is truly mine
arcane Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 geçmiş olsun iyi ki bostancı da inmişsin[signature][hline]Sam, 15 Ocak 2003 22:29 tarihinde demiş ki: mesela polymorph autocast ayarlanabilse[/b]
Pyro Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 harbıcı gecmı$ olsun,ucuz yırtmı$sın=)[signature][hline]SlayerTr Saeros, 11 Aralık 2004 23:31 tarihinde demiş ki: karşılıksız aşk boktur. sifonu çekmek lazım.
Baggio Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 Tren/metro vs ise tam kapilar kapanirken ziplayin iste disari, hele metroda daha da kolay takipten kurtulmak, kapilar ottugu anda at kendini, zaten kapaniyo arkandan, cok isime yaradi birkac kez :) Gecmis olsun.[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | [b]Email: [email protected][/b] Iki kisinin cektigi, tombala degildir. [Bu mesaj Baggio tarafından 14 Aralık 2004 15:43 tarihinde değiştirilmiştir]
forgiver1 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 iyiki çakmışsın olayı yoksa dediğin gibi bu tiplerin ne ypacağı hiç belli olmaz[signature][hline]Warning: mysql_fetch_array(): supplied argument is not a valid MySQL result resource in /home/web/paticik.com/inc/main.inc.php on line 91
Mathias Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 çok geçmiş olsun. ucuz atlatmışsın
nameless Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 ucuz yırtmışın bende böyle tipler yüzünden binmiyorum trene[signature][hline]Benim Şirin Ezik Sitem Estel_Anorien, 03 Eylül 2004 01:16 tarihinde Head'e demiş ki: ulan kelle
zaidral Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 said: Viktor, 14 Aralık 2004 01:59 tarihinde demiş ki: valla trenden uzak durulmalı hava karardıktan sonra kışın hava karardıktan sonra ozellıkle 11 sonrası resmen hata kadıkoyun ara caddelerı hava karanlıkken tehlıkelıdır amaaaa sahıl yolu (anadolu yakası) en fecısı bellı bır saatten sonra hatta gunduz bıle denız kenarından yurumek skaıncalıdır cunkı efkarlanan ve ıcen vatandaşlar ozellıkle genclere takılmayı cok severler ben kac defa evıme donerken sahılden yusufladımı bılırım yol kapkaranlık ısıklandırma sadece gelen arabaların farlarıyla agaclar uzun oldugu yerlerde kaldırım yoldan bıle gozukmuyor araba da gıdıyorsanız bıle yol kesme ve yarış olayları var yayayken ıse yukarda dedıgım gıbı kapkaranlık yol travestı kaynıyor ve cogu bolge bombos sakat yanı çok çok geçmiş olsun.[signature][hline]SPS'e 1 Math'a 2 NS'e 3... [Bu mesaj zaidral tarafından 14 Aralık 2004 16:02 tarihinde değiştirilmiştir]
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 Hayatta her zaman paçoz görüneceksin.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru
ultrAslan Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 said: Fistan, 14 Aralık 2004 15:20 tarihinde demiş ki: yaşama sevinci diye bişy bırakmıyolar bunlar. türkiyede yaşamak zor. Türkiye diğer ülkelere göre yaşanması daha kolay bir ülke. Dışardan görünüşe aldanmıyalım.[signature][hline]
beefsteak Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 walla bende cep tel degsitircektim ama baktim gasp masp dedim para werip iyi bisi alcam direkt calcaklar..eskisini kullaniyorum walla. sayki sevki ve ozellikle cep tel pesindeler..satmasi kolay calmasi kolay..
Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 said: insight, 14 Aralık 2004 15:29 tarihinde demiş ki: doğru söle mit'tenmisin? ne bu seziler ya :D baba mıtten olunca ole oluyor ıste kucuklugumden berı egıtmişti beni işte etraf tenhaysa yanına 2 metreden fazla virilerini yaklaştıma vs vs bazıları babama yapma cocugu paronoyak yapıcan dıyordu babam vefat edınce ogrenmiştim mitte çalıştıgını suprız olmuştu ama duşundukce ıyıkıde paronayak yapmış dıyorum bazen işe yarıyor işte :) trene yanlız bınmemek en mantıklısı tabı annem bınme oglum bekle mınubusle gel 30dk kazanamk ıcın hayatını rısk etmeye degermı derdıde bende bana bısey olmaz derdım turk mantıgı ama oluyomuş işte :) en mantıklısı dagınık gozukmek cep tel fılan almamak trene bınerken hatta luzumsuz yere para taşımak bıle sakıncalı bende başta ole gıdıyodum ama bugune kadar bole bir olay yaşamadıgım için gevşettım yanı dedım bu gune kadar bişey olmadı olmaz heralde mantıgı yuruttum[signature][hline]Hiko Seijuro,öğrencisi Kenshine bılınmıyen bir tarihde demişki: Sword is just a weapon,Swordmanship is learning how to kill.
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 :( off ne kötü bir durum ve ne kötü olaylar oluyor bu ülkede.. off off..[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider..di... Buddy'nin resimlerine gider... |playingarena|Pati Pet *Kuş,tavşanlar ve balıklar için..* orc_lord in melancholy (day 91)
ultrAslan Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 bunları alacan çembere verecen kurşuna ne bileyim asacaksın bir kaç tanesini sonra kalırmı.çok fazla azıttılar ya bizim buralarda bıçaklama olayı sonra üzerine ne varsa alıp kaçıyorlar sık sık duyuyoruz.sonra ne yapılıyor hiç bir şey nedanko'ya hak vermemek elde dğil.[signature][hline]
Rahan Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 geçmiş olsun. çok iyi atlatmışsın said: Absolut, 14 Aralık 2004 16:02 tarihinde demiş ki: Hayatta her zaman paçoz görüneceksin. bencede en mantıklısı. aslında tam paçoz da değil, gömlek pantolon dümdüz.[signature][hline]h u m a n i t y - i s - t h e - o n l y - s u p e r p o w e r ! [Bu mesaj Rahan tarafından 14 Aralık 2004 16:24 tarihinde değiştirilmiştir]
Öne çıkan mesajlar