chrome Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 olm çok canım sıkılıyor lan. böyle zamanlarda girdiğiniz bir site falan yok mu sizin. söyleyin bana da ben de gireyim. nikotin krizi çekiyorum ufaktan, anksiyeta falan oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Cons said: Cons said: Cons said: aquila said: Cons Alan Hiyari aquila Hiyari Alan AHAHAHAHAHAHAHAHAHA bence bu çok komikti ya ben baya güldüm buna ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kemarlos Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 sipeyskeyk said: Kermarlos sen kimsin be orçunla 5 yaşımızda falan tanışmışızdır, su çiçeğini bile birbirimize bulaştırdık hatta kimseyle görüşemiyoduk bulaştırırız diye ama annelerimiz birbirimizle görüşmemize izin veriyodu ikimiz de hastayız diye dsafs palelik zamanlarımız birlikte geçti. atariler sega mega drivelar çok geek palelerdik asdfa. yani komşuyduk falan ordan tanıyom. siyahbuz da 31245916572 yıllık kankam. bu forumun da 2003 2004 ten beri üyesiydim, ama öncesinde de girerdim pepelek miydi neydi adı sanırım o zamanlar. uo scripting falan zamanlarımda tanıdıydım burayı. esas accountumu spartacus ile ilgili müstehcen bişey söyleyince banladılardı (burdan da sitem ediyorum millet neler yapıyo bişi olmuyo açın o emektarın banını) dastingoydu o da ama genel olarak bodybuilding tarafında takıldım hep patinin oradakiler bilir beni. yarışmaya izmir'den katılıyorum. tüm yarışmacılara başarılar dilerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 artık ismimi söyleyebilirsin abi kimlik fotokopimi koymadıkları kaldı foruma zaten fsdb Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kemarlos Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 UĞUR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 hayır ORÇUN benim adım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 oo adam çağırmış beyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Kemarlos said: UĞUR onun adı noyan. noyan sama diye facebook profili var. oradan bulup gidip dövebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 imamizerin gerçek kimliğini açıklayana ödül vereceğim!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 imamı şipeyk'e sorun o deve olayından sonra adres falan arıyordu. asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 imam bu forumun başına gelmiş en tatlı şey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 awww Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 ay ne yazacağımı bilemedim haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 totemic said: imamı şipeyk'e sorun o deve olayından sonra adres falan arıyordu. asdf yoo, aptal falan mısın sen? tipe gel. İmam'a sor ne kadar güldüğümü, hatta özel mesajla abi çok iyiydi adsofasdkşas diye tebrik ettiğimi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Kimin feyki bu loser ya, çok ezilmiş belli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 arkadaşlar lütfen.. erkeklerin benim için kavga etmesini hiç tasvip etmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 ben son 24 saat içinde satışı gerçekleşen 3dsler içersinden elemeleri yaparak imamın tam net adresini tespit ettim, Allah unutmuş zaten imamı daha vurmaya gerek yok sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 yuh ciddi olarak yazdığımı falan mı sandın? asıl aptal olan sensin sanırım. illa koca koca smile mı koymamız lazım anlamanız için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Evet yazdığından mizah olduğu anlaşılmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 sipeysin işler kesatken çok agresif oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 işler kesat değil be izindeyim :) ayrıca işler kesat olsa bile bana kesat değil, mayışlı çalışanım ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 ne izni bu arkadaş. ben hasta olunca patron ilaç almayın direkt iğne vurulun iş gücü kaybı yapmayın diyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 oha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 e oha ben hasta olmaya başlıyorum manager ım yarın gelme lan git dinlen diyor. multinasyonal şirketin hali başka ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 ocakta çıkıyorum zaten askere gidip kendi işimi kurucam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar