totemic Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 bu esh iyi bir adam değil miydi ya ne oldu bu çocuga böyle? gözlerimizin önünde eriyip gidiyor gariban.
Cons Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 esh kızdıysa bi bildiği vardır çocuklar. karışmayın adama
KehKeh Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 yaver yağ vermekten mi geliyor bilen var mı acil lazım?!!11!
barbu Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 sipeyskeyk said: barbu said: Sen kimsin ki hatırlasinlar barbun seni tanımıyorum, lütfen bana yavşama. spark seni tanıyorum, beni kızdırma. Kızarsam neler olur bilmiyorum daha önce hiç kızmadım. sana neden yavşıyım lan. adama bak ahah.
totemic Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 ya şipeyk kendini nimet sanma sende. deve vücuduna kafanın monte edildiği günleri unutmadık.
Dworgian Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 KehKeh said: yaver yağ vermekten mi geliyor bilen var mı acil lazım?!!11! Yaver, (Farsça: yāver) devlet ve hükümet başkanlarının, yüksek rütbeli komutanların yanında bulunan onların komutlarını yazmak ve gerekli yerlere ulaştırmakla görevli subay
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Ezik ezik laf sokmaya falan çalışıyorsun, tanımam etmem gereksiz samimiyet kurma diye dedim. Yavşama diyorsam yavşama.
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 totemic said: ya şipeyk kendini nimet sanma sende. deve vücuduna kafanın monte edildiği günleri unutmadık.o imam ın sanat eseri bir kere, sanattan anlamıyorsan karışma.
KehKeh Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Dworgian said: KehKeh said: yaver yağ vermekten mi geliyor bilen var mı acil lazım?!!11! Yaver, (Farsça: yāver) devlet ve hükümet başkanlarının, yüksek rütbeli komutanların yanında bulunan onların komutlarını yazmak ve gerekli yerlere ulaştırmakla görevli subay yav he he yaverden mi geliyor acaba :S
Esh Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 imamizer said: Esh said: Normalde cok sakin adamim, sinirlenmem. Ama dallamaligin bi siniri var. Sana kizdim Ugur Altinova. Umarim bir gun akillanirsin dün yazdıklarından sonra hala gelip isim deşifre ederek aba altından sopa gösteriyorsun ve dallamalık dersi veriyorsun? esh lütfen abi. gerçekten kendini bitiriyorsun şu an. Bak ne diyorum, gulduk eglendik tamam. Dozunda birakacaksin, eger devam edersen zarari kendin gorursun.
Dworgian Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 KehKeh said: Dworgian said: KehKeh said: yaver yağ vermekten mi geliyor bilen var mı acil lazım?!!11! Yaver, (Farsça: yāver) devlet ve hükümet başkanlarının, yüksek rütbeli komutanların yanında bulunan onların komutlarını yazmak ve gerekli yerlere ulaştırmakla görevli subay yav he he yaverden mi geliyor acaba :S tabii ki
totemic Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 sipeyskeyk said: totemic said: ya şipeyk kendini nimet sanma sende. deve vücuduna kafanın monte edildiği günleri unutmadık.o imam ın sanat eseri bir kere, sanattan anlamıyorsan karışma. ohhoo o sipeyk sende hiç gaza gelmiyon ya. şöyle ağız tadıyla tartışalım dedik. bir esh kadar olamıyorsun.
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Şu saatten sonra gidip dövmessen adam değilsin esh. Ama kendin, öyle ite uğursuza harçlık verip yollamak yok.
barbu Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 o senin lafındı bizsiziararız. ayrıca tanıyıp tanımadığı herkese laf edip, sonra aynı ya da benzeri lafları yiyince atar yapıp, lütfen benimle muhattap olma canıms diye takılmak asıl eziklik. hakkaten garipsiniz ya. çok eğleniyorum bazen burada.
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 bir jpg'e kızılır mı abi, gülünüp geçilir yani. sequo yapsa neyse, o adam zaten kıvamsızda esh'e noluyor kaç yıllık forum kullanan aklı başında biri. bende baya baya inanamadım şu tavırlara.
Gaboo Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 aba altı falan değil direk tehdit, polise gidin bence can güvenliğiniz şüpheli şuan çok baya
Flassh Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 abi dünden beri dönen shitstorm şu yavercik paintinden dolayı mı? yoksa arada başka bişiler mi kaçırdım ben
barbu Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 yavercike sinirlenmiş esh, sonra ana bacı karıştırmış sanırım.
monoscope Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 kişisel bilgilerin gizliliği ayaklar altında
totemic Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 ben esh'e hala inanmıyorum rp yapıyor sanırım ya. baya bildiğin eğlenceli geyik adamdı bu nasıl oldu da böyle oldu anlamak imkansız.
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 barbu said: o senin lafındı bizsiziararız. ayrıca tanıyıp tanımadığı herkese laf edip, sonra aynı ya da benzeri lafları yiyince atar yapıp, lütfen benimle muhattap olma canıms diye takılmak asıl eziklik. hakkaten garipsiniz ya. çok eğleniyorum bazen burada.durduk yere gelip sataşan sensin, hiç sebep yokken. Uzatma tamam, esh in kavgası daha zevkli bok etmeyelim.
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 esh neye bozuldun bu kadarda ana karıştırma, isimleri soyadları ifşa etme, tehdit etme gereği duydun? yavercik dedi diye mi bu kadar ağırına gitti?
Öne çıkan mesajlar