Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Indirimli D3 ve RoS keyler

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Dark_Soul said:

Valla en temizi blizzardın us storeından alıp giftlemek.Asia serverında crusader la akıyorum dsfsf.

Şu işi yaparken dikkat etmek gereken bir nokta var mı? Patlamayalım sonra.

Normal acc europe, us'den alıp ona giftleyebiliyorum değil mi?
Mesaj tarihi:
FAQ'da hayır yapamazsınız diyordu ama burada arkadaşlar yapmış, sorun da çıkmamış.

Tabi kendi hesabınla satın alamıyorsun. Yeni bi hesap yaratıp US adresi verip oradan aldığını giftlemen gerekiyor EU hesabına.

Bu arada cdkeys.comdan alıp keyi eline ulaşan var mı? Sabah gelir diye bekliyordum ama hala hareket yok. Bu akşam önemli değil de yarın akşama gelse iyi olur.
Mesaj tarihi:
axedice said:
Bu arada cdkeys.comdan alıp keyi eline ulaşan var mı? Sabah gelir diye bekliyordum ama hala hareket yok. Bu akşam önemli değil de yarın akşama gelse iyi olur.
siteye girip istemen gerekiyor. bana id gönder falan dediler. ben de order'ı iptal ettim. 15 tl fazla verip durmaplay.com'dna aldım.
Mesaj tarihi:
tunch said:

https://www.durmaplay.com/product/diablo-3-gold-cdkey-blizzard

89.90 tl

adamalr akşam 7de göndermiş dün aldığım keyi

hiç sıkıntı yaşamadım adamlardan yaptığım alışverişlerde tekrar tavsiye ediyorum

bende buradan aldım beklioz keyi bakalım
Mesaj tarihi:
axedice said:

FAQ'da hayır yapamazsınız diyordu ama burada arkadaşlar yapmış, sorun da çıkmamış.

Tabi kendi hesabınla satın alamıyorsun. Yeni bi hesap yaratıp US adresi verip oradan aldığını giftlemen gerekiyor EU hesabına.

Ogleyin keyleri siteye yuklediler, mail beklemeyin. Login olup hesap sayfasinda downloadlu bi kisim vardi ona tiklayinca keyi gosteriyor.
Mesaj tarihi:
Aket-Atum said:

Dark_Soul said:

Valla en temizi blizzardın us storeından alıp giftlemek.Asia serverında crusader la akıyorum dsfsf.

Şu işi yaparken dikkat etmek gereken bir nokta var mı? Patlamayalım sonra.

Normal acc europe, us'den alıp ona giftleyebiliyorum değil mi?

Valla ben pata küte aldım US storedan sonra kendime giftledim.Sonra eu'dan tekrar accoutuma girip keyi ekledim.Bu arada gift işlemini de kendi accountumdan yaptım gene o derece malım yani sdfsdfsd.

Dün gece 11 gibi asia serverında oynadyım crusaderla sıkıntısız.Eu'da oynamak daha kısmet olmadı.
Mesaj tarihi:
Evet şimdi baktım siteden almak gerekiyormuş. Hiç kimlik mimlik muhabbetine de girmediler bi tek telefona verification sms geldi.

Keyi aldım girdim upgrade ettim gayet güzel. RoS 75 TLye gelmiş oldu ondan da memnunum. Teşekkürler cdkeys.com
Mesaj tarihi:
Ben cdkeysden aldığımda 20.99 pounddu, facebook indirimiyle 19.94 e geldi. O da 75 TL yapıyor işte.

Şimdi baktım 25e çekmişler , şimdi alınmaz tabi. Bi d3 orijinali alırken fake us hesap açıp kendime giftlemediğime pişmanım, FAQ'da olmaz dedikleri için girişmemiştim o işe. 16 lira zarar ettim =((
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
Şuraya da yazayım da, kutulu olarak oyunu alıp hearthstone key'lerini kullanmamış olanlarınız varsa satın alabilirim. Paypal ile ödeme yapıp komisyonunuzu da görürüz. Yeter ki kullanmamış olun :P.
Mesaj tarihi:
Başlıktaki arkadaşın işini baltalıyorum belki biraz da, oyunkartim.com ROS keylerini 59 tlden satıyor, biraz araştırdım, sıkıntı yaşadığını söyleyen yok ben de oradan alacağım, haberiniz olsun.
Mesaj tarihi:
Arkadaşlar alışverişi yaptım, 59 tlye 15 dakika içerisinde ROS keyimi aldım. www.oyunkartim.com sıkıntısız bir site ve oldukça ucuz, öyle ki yabancı sitelerden bile bir hayli ucuz, şaşırdım. Kalın sağlıcakla!
  • Yeni Oluştur...