Aket-Atum Mesaj tarihi: Mart 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2014 Dark_Soul said: Valla en temizi blizzardın us storeından alıp giftlemek.Asia serverında crusader la akıyorum dsfsf. Şu işi yaparken dikkat etmek gereken bir nokta var mı? Patlamayalım sonra. Normal acc europe, us'den alıp ona giftleyebiliyorum değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Mart 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2014 şimdi kafam karıştı cok us battle netten dolar kurunda aldıgımda avrupada oynayabiliyorum değilmi? gift mift degil düz kendime alcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2014 evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mart 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2014 FAQ'da hayır yapamazsınız diyordu ama burada arkadaşlar yapmış, sorun da çıkmamış. Tabi kendi hesabınla satın alamıyorsun. Yeni bi hesap yaratıp US adresi verip oradan aldığını giftlemen gerekiyor EU hesabına. Bu arada cdkeys.comdan alıp keyi eline ulaşan var mı? Sabah gelir diye bekliyordum ama hala hareket yok. Bu akşam önemli değil de yarın akşama gelse iyi olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Mart 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2014 axedice said: Bu arada cdkeys.comdan alıp keyi eline ulaşan var mı? Sabah gelir diye bekliyordum ama hala hareket yok. Bu akşam önemli değil de yarın akşama gelse iyi olur.siteye girip istemen gerekiyor. bana id gönder falan dediler. ben de order'ı iptal ettim. 15 tl fazla verip durmaplay.com'dna aldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Mart 25, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2014 G2A'dan paypal ile alamama sorunu cozulmedi mi hala niye baska yerlerle ugrasiyosunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
munter Mesaj tarihi: Mart 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2014 tunch said: https://www.durmaplay.com/product/diablo-3-gold-cdkey-blizzard 89.90 tl adamalr akşam 7de göndermiş dün aldığım keyi hiç sıkıntı yaşamadım adamlardan yaptığım alışverişlerde tekrar tavsiye ediyorum bende buradan aldım beklioz keyi bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sinowhatrecup Mesaj tarihi: Mart 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2014 Bende bir tane fazla key var, isteyen varsa satabilirim. *pm lütfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skyfire Mesaj tarihi: Mart 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2014 axedice said: FAQ'da hayır yapamazsınız diyordu ama burada arkadaşlar yapmış, sorun da çıkmamış. Tabi kendi hesabınla satın alamıyorsun. Yeni bi hesap yaratıp US adresi verip oradan aldığını giftlemen gerekiyor EU hesabına. Bu arada cdkeys.comdan alıp keyi eline ulaşan var mı? Sabah gelir diye bekliyordum ama hala hareket yok. Bu akşam önemli değil de yarın akşama gelse iyi olur. Ogleyin keyleri siteye yuklediler, mail beklemeyin. Login olup hesap sayfasinda downloadlu bi kisim vardi ona tiklayinca keyi gosteriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Mart 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2014 Aket-Atum said: Dark_Soul said: Valla en temizi blizzardın us storeından alıp giftlemek.Asia serverında crusader la akıyorum dsfsf. Şu işi yaparken dikkat etmek gereken bir nokta var mı? Patlamayalım sonra. Normal acc europe, us'den alıp ona giftleyebiliyorum değil mi? Valla ben pata küte aldım US storedan sonra kendime giftledim.Sonra eu'dan tekrar accoutuma girip keyi ekledim.Bu arada gift işlemini de kendi accountumdan yaptım gene o derece malım yani sdfsdfsd. Dün gece 11 gibi asia serverında oynadyım crusaderla sıkıntısız.Eu'da oynamak daha kısmet olmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mart 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2014 Evet şimdi baktım siteden almak gerekiyormuş. Hiç kimlik mimlik muhabbetine de girmediler bi tek telefona verification sms geldi. Keyi aldım girdim upgrade ettim gayet güzel. RoS 75 TLye gelmiş oldu ondan da memnunum. Teşekkürler cdkeys.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Mart 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2014 cd-keys te pound la gösteriyor fiyatları 91 tlye denk geliyor. nasıl 75e aldınız yaw ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Mart 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2014 kinguin.net 'ten aldım 27.50 öyro Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mart 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2014 Ben cdkeysden aldığımda 20.99 pounddu, facebook indirimiyle 19.94 e geldi. O da 75 TL yapıyor işte. Şimdi baktım 25e çekmişler , şimdi alınmaz tabi. Bi d3 orijinali alırken fake us hesap açıp kendime giftlemediğime pişmanım, FAQ'da olmaz dedikleri için girişmemiştim o işe. 16 lira zarar ettim =(( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karatan Mesaj tarihi: Nisan 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2014 us.battle.net'ten giftlemek için paypal hesabının da amerika'da bir adrese mi kayıtlı olması gerekiyor. Bir türlü ödeme işi gerçekleşmedi de... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Nisan 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2014 gerekmiyor(du) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karatan Mesaj tarihi: Nisan 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2014 Elimde fazladan ros keyi oldu almak isteyen varsa pm atsın70'den verecem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Nisan 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2014 Aldım, teşekkür ettim, teraziye de tıkladım. AAA+++ satıcı, hızlı teslimat, güvenilir. :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karatan Mesaj tarihi: Nisan 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2014 Güle güle kullan arkadaşım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Nisan 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2014 madalyasız ile alış-veriş yapmak büyük cesaret. tebrikler +rep. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Nisan 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2014 Şuraya da yazayım da, kutulu olarak oyunu alıp hearthstone key'lerini kullanmamış olanlarınız varsa satın alabilirim. Paypal ile ödeme yapıp komisyonunuzu da görürüz. Yeter ki kullanmamış olun :P. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ninlempis Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 beyler uygun fiyatlı ros key alırım. g2play 'den mi alayım yada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yagiz9304 Mesaj tarihi: Nisan 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2014 Başlıktaki arkadaşın işini baltalıyorum belki biraz da, oyunkartim.com ROS keylerini 59 tlden satıyor, biraz araştırdım, sıkıntı yaşadığını söyleyen yok ben de oradan alacağım, haberiniz olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Nisan 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2014 ucuza classic nerden aliniyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yagiz9304 Mesaj tarihi: Nisan 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2014 Arkadaşlar alışverişi yaptım, 59 tlye 15 dakika içerisinde ROS keyimi aldım. www.oyunkartim.com sıkıntısız bir site ve oldukça ucuz, öyle ki yabancı sitelerden bile bir hayli ucuz, şaşırdım. Kalın sağlıcakla! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar