Vingthor Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 İşlemcinin macununu yenilemek için işlemciyi çıkarıp macunu sürüp, aynen hiçbir şeye dokunmadan işlemciyi geri taktım. Bilgisayarı açınca bütün parçaların fanları çalışmaya başlıyor, anakart falan hiçbir ses çıkarmıyor, error sesi falan vermiyor. Sorun ne olabilir canlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 macunu nereye surdun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Edriel Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 ekranın kablosu oynamış olmasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 fan oturmamıştır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 ne kadar şanslısın, benim anakartn sesinden doğru düzgün film izleyemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 işlemci tam oturmamıştır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Edriel Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 küheylan said: benim anakartn sesinden doğru düzgün film izleyemiyorum. küheylan said: anakartn sesinden küheylan said: anakart Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 cmos reset at düzelir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skyfire Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 board a bağlı olan cpu power kablosu çıkmı$tır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 Olasi olanlar: skyfire in dedigi gibi anakart guc kablosunu cikarmis olabilirsin. 4 veya 8 pin olucak modeline gore. pcie 12v guc kablosunu takmamis olabilirsin ekran kartina. islemci tam oturmamis olabilir, veya oturturken pinlerden birini kirmis/egmis olabilirsin. monitor kablosu oynamis olabilir (klavye isiklarin da yaniyor mu?) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 ekran kartına güç kablosu takılı. anakarta 8 soket takılı. monitör kablosu tam oturuk durumda. işlemciyi tekrar çıkardım taktım soketine bakarak eğilmiş gibi durmuyor. ekran kartının fanı dönüyor. kasa içindeki fan dönüyor. işlemci fanı dönüyor falan. hiçbir ses vermiyor. dana gibi bağırsa işlemci dicem. 3 kere bağırsa ekran kartı dicem. hiçbir ses yok görüntü yok. windows açılma sesi yok hiçbişi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 klavye ışıkları yanmıyor. şöle bir durum var açınca bilgisayarı bir müddet duruyo 3-5 saniye bi fanlar dönüp durup sanki kasıyomuş gibi kalıp sonra tekrar dönmeye başlıyo falan. alakalı mı bilemedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 benim macunumu dene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 ÇOKKOMİKSİNGERİZEKALIBANAKARIŞMA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 HAUAUHAU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 bios bile mi yok lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 modeminizin isigi yaniyo mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 bios bile yok hiçbişi yok siyah ekran. ama alet çalışıyor görünüyo. bütün fanlar dönüyor falan. ekran kartının ışığı yeşil yanıyor ne biliym. hiç görmediğim bişey bu bende çok anlamam spidee burdaydı o yaptı macun falan ben 5 senedir değiştirmediğim için dfhk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 Karea said: cmos reset at düzelir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 o nedir abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 anakart marka modeline göre netten bak kimisi kısa yolla resetleniyor. değilse bi pil var onu çıkar, biraz bekle tak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 cmos bilmeden bi de macun surmussun cıkcıkcık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 suda beklet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 basur macunu mu sürdün kardeş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 ben sürmedim lan anlamıyorum ben. ilk mesajı bile spidee attı alla alla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar