HocaEfendi Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 hayır ölmedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tuor_annare Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 feto bey? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lucina Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 Keşke ölseymiş... Ama maalesef. Bu mutlu haber, doğru değilmiş. Kalp ritmi bozukluğuyla 12 saat hastanede yatıp çıkmış. Cemaat yapmış bu açıklamayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 valla ölmüş olabilir...düşününce. ölse hemen öldü demez ki bu cemaat.önce yerine kimi geçireceklerini düşünürler.sonra gerekli ayarlamaları yaparlar. sonra da "bühüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüü....getti gettiiiiiiiiii......hocaefendimiz gettiiii........."diye ortalığı ayağa kaldırırlar. bakın, bu yazdıklarımı not edin. efsanevi paragraflarda en çok okunan mesaj olacak.çünkü bu feto öldüğünde aynen böyle yapacaklar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 meclis tatil edilip, herkes bir anda bi yere giderse bilin ki olmustur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 stv HOCAEFENDİ'NİN SAĞLIK DURUMU diye kocaman haber yapmışlar arada geçiyorlar,haberin içeriğinde hocafendi hazretleri bla bla falan diye geçiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 KuddusiMavra said: fikir verdin bana. şöyle bir şey çıktı ortaya,kınamayın. haydi de fettülüfettülüfettülüfettülü yaar...haydi de fettülüfettülüfettülü yaaaarrr... lan bu pazartesi stresi çok fena, 9 gündür cepten görüyorum, 112 tane eposta geldi,zaten tatil öncesi tatil sonrasına salladığım 1 ton iş var,sabaha ofiste napacağım laaaaayyyyyyyynnnnnnn?!?!?! ama "mustafa keser'in askerleriyiz" diyince HOKOROT ÖDÖYÖR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 Gece gece heyecanlandırdınız ya, bi upliyim de yeni görenler de heyecan yapsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 valla yaptım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 fetoş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 Canınıza sağlık isteyim olm. Bak millet garpıçta hastalıktan kırılıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 fettoman empire olduk zaten. ölse ne geçecek elinize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 belki sokaklar çıkmaza döndü seven gönlüm derde dürüldü bırakın tek başıma bırakın allah aşkına diyerek canına kasteden beyni tek hücreliler çıkabilir biz de kurtulmuş oluruz. olur mu olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 tadından yenmez azizim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 hocan öldüğünde, bir mürid olarak yaşamaya devam ediyor olman, çok utanç verici olabilir. bence de peşinden gitmeli hocanın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 toplu harikikkikikikikkii kikikakakak kohohoh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 Xenocide said: KuddusiMavra said: fikir verdin bana. şöyle bir şey çıktı ortaya,kınamayın. haydi de fettülüfettülüfettülüfettülü yaar...haydi de fettülüfettülüfettülü yaaaarrr... lan bu pazartesi stresi çok fena, 9 gündür cepten görüyorum, 112 tane eposta geldi,zaten tatil öncesi tatil sonrasına salladığım 1 ton iş var,sabaha ofiste napacağım laaaaayyyyyyyynnnnnnn?!?!?! ama "mustafa keser'in askerleriyiz" diyince HOKOROT ÖDÖYÖR evet mustafa keser = feto = ATATÜRK çünkü te allam ya, sabah sabah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
downwhereiam Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 kızdırmayın çetoyu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 ben çetoyla içmeyi çok istiyorum ya asdfgsadg twitter da böyle haberler çıkınca da direk gündeme çıkaran tiplere bakıyorum.genelde hep aynı troll tipler çıkarıyor böyle twittleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 Yalan haber. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar