pontipati Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 Vingthor said: noyana 'ben sahtekarım, bütün bilimciler beni siksin' diye 100 kere söyletirdim. has. ya asdfghjjk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loex Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 150 pokemonlunun yenisini yapsalar acımaz alırdımda yeni pokemonları beğenmiyorum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 eskilerde var ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loex Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 yenisini yapsalar diyorum eskilerini çok oynadım zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 yenisini yaptılar zaten ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 http://www.eksenbilgisayar.com/urun/msi-n780-3gd5-gtx780-3-gb-gddr5-384-bit-ekran-karti.aspx 700 daha koyar bunu alırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eski Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 öküz alınır o paraya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 rusa giderdim bir kaç defa.link veya caps vermek hesabım için tehlikeli olabilir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 kışlık ayakkabı, mont, laptop kılıfı, tütün, alkol, uçak bileti alırdım. ne kadar standart ihtiyaçlarım var sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 mont'ta bitti zaten paran. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 ahaha abi sen diyince aklıma geldi benimde kabana ihtiyacım var. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 havaya atarım hohooh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 Frostbite said: ahaha abi sen diyince aklıma geldi benimde kabana ihtiyacım var. :) kaban degil de trenckot kim yapio guzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 valla mango nun erkek reyonun dan aldım trenckot u fena değil de havalar artık trenckot falan kaldırmaz bence... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 senko said: mont'ta bitti zaten paran. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 Frostbite said: valla mango nun erkek reyonun dan aldım trenckot u fena değil de havalar artık trenckot falan kaldırmaz bence... ben de kaban sevmiyorum, ozellikle kaz tuyu olanlari ustunden cikarinca en az senin kadar yer kapliyorlar sagda solda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 Bitcoin alirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 senko said: Frostbite said: valla mango nun erkek reyonun dan aldım trenckot u fena değil de havalar artık trenckot falan kaldırmaz bence... ben de kaban sevmiyorum, ozellikle kaz tuyu olanlari ustunden cikarinca en az senin kadar yer kapliyorlar sagda solda valla bende parka vardı direk :) şimdi iş gereği pek hoş karşılanmaz diye değiştiriyorum yoksa memnundum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 bana biraz lüks kaçan bir mont bir de ayakkabı vardı, onları alırım sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 Mal said: http://store.neurosky.com/products/mindwave-1 oyunlu moyunlu mobil softwareli versiyonu 200 lira felandı galiba. bi tanede bana alırsın işte :) bu nedir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 beyin dalgalarını algılıyo alet. tam bilmiyorum neyi nasıl yapıyoda oyunları var düşünerek oyun oynuyosun. mesela şu videoda bu aletle düşünerek hareket ettirilen robot yapmış http://www.youtube.com/watch?v=i3HvUKxNNZE konsantrasyon felan bu tip şeyleri gösteren yazılımları var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 http://weknowmemes.com/wp-content/uploads/2011/11/do-want-meme.jpg olm negzel lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 Lyv said: şuna arkabahçede 750 demişlerdi. bunu getirirler mi türkiyeye acaba ya :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyv Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 arkabahceye getirmisler iste 2 tane ikisi de satilmis 750den. para sorun degil diyorsan yine getirtebilirler herhalde yurtdisindan getirmek istesek 150 $ ustu mu sikinti cikariyordu ? neydi ne degildi hic bilemedim biriniz onden siparis ederse haber etsin dsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 guzel sanatlarci degil misin sne, otur kendin yap. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar