Ren Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 john gba beğenmedim ben kafam kadar reklamla mı oynayacağım tepede :( fireredin appi olması ilginçmiş ama, güvenip de oynamam ben yine de.
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 valla o app'nin şimdiye kadar tek sıkıntısını yaşadım ben, iki kere oldu o da malesef oynarken telefon çalıyor, oyun otomatik olarak sonlanıyor. Save almamıştım ikisinde de yakınlarda yaptıklarım gitti hep... artık sürekli save alıyorum oynarken korkudan asdfasd
eregorn69 Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 reklam dışında gayet güzel bi program john gba... programı kapatasan bile sonra kaldıın yerden devam edebilion... en son hangi oyunu oynadıın önemli diil
madcow Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 bu arada 8 dolara ds emulator var black ve white i catır catır calıstıyodu. adını unuttum simdi zaten ds emulator yazınca google play e 2 tane cıkıyo iste paralı olan iyi beles olan acayip kotu ama soyliyim. s3 te denedim ben.
eregorn69 Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 10 fps ile oyun oynanıo onunla. boh gibi
madcow Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 adı da aklıma geldi. DraStic. Valla ben de 0 problemle 0 lagla oynattı. diger beles olan emulator acayip kotu o ayrı mesela.
eregorn69 Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 o deilde ds emu var pc ye... ona nie kimse kasmıo :D
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 yaş 30 yine de girdim biraz okudum konuyu ne pokemonu lan
imamizer Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 pc ds emulatorünü indirdim. bi kaç rom baktım. çamur gibi grafiklerle sonra kendimi call of duty 4 oynarken buldum. pc de. napıyorum lan ben dedim kapattım.
Ren Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 nintendo emulatorlerinin olayı zaten mobil olması ya, drastic falan kasmasa bile ekranı bölüyor ikiye (pokemon black and white için mesela) tadı olmuyor. ds oyunları için illa nintendo araç gereci lazım. uzun süre beklenilecek bir yerde ya da tatilde açıyorsunuz el kadar aletleri çatır çatır eğlenceli zaman geçiyor. bilgisayarı açsam neden bilmem kaç inch ekranda üç piksel şeyi oynayayım ki.
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 DarKRideR said: Android cihazlar için emulatöre gerek yok, yani sadece Pokemon için yok. https://play.google.com/store/apps/details?id=com.pokeke.pokemonfirered&hl=tr ben şunu kurdum direkt, babalar gibi oynuyorum. 3DS'im ve Pokemon Y gelene kadar 4-5 gün net idare eder, eski günlere geri döndüm asdfsda https://play.google.com/store/apps/developer?id=Marlana%20Fighting%20Arcade%20Game&hl=tr elemanın sayfaya bakınca emerald, leefgreen vs. de görebilirsiniz. Kur gir direkt bayağı şarj yiyor yalnız dikkat edin ona asdfs ya bu uygulama neden gitti diğerleri çok leş yanlışlıkda sildim bunu
HakkiYendi Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 senko said: ne yicek hacı sen levrek yemiyor musun o da magikarp yiyor. ahaha güzelmiş bu
Cthulhu Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 DarKRideR said: Android cihazlar için emulatöre gerek yok, yani sadece Pokemon için yok. https://play.google.com/store/apps/details?id=com.pokeke.pokemonfirered&hl=tr ben şunu kurdum direkt, babalar gibi oynuyorum. 3DS'im ve Pokemon Y gelene kadar 4-5 gün net idare eder, eski günlere geri döndüm asdfsda We're sorry, the requested URL was not found on this server.
reampage Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 imamizer said: pc ds emulatorünü indirdim. bi kaç rom baktım. çamur gibi grafiklerle sonra kendimi call of duty 4 oynarken buldum. pc de. napıyorum lan ben dedim kapattım. sen 3ds almadın mı abi, neden hala bu tip topiklerde geziosun anlamıorum..
GwindonSurion Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 bu myboy emulator için emerald değil de eski pokemonların olduğu hangisi var
GwindonSurion Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 GwindonSurion said: bu myboy emulator için emerald değil de eski pokemonların olduğu hangisi var bump
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2016 Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2016 yine bi depreştim, şirketten elemanlarla başlayıp takılalım diyoruz fdsfd yalnız temiz rom olan site lazım, var mı bilen?
TheRiverBelow Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2016 Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2016 Ren said: pokemonların evolve olabilmesi için trade gerekiyor.halamlar belçika'da yaşıyordu benim. her sene yazın geldiklerinde oyuncaktır, şekerdir, ıvırdır zıvırdır getirirlerdi hep. 2001 senesinde kuzenim 2 tane nintendo gameboy getirdi. birisi mavi, daha ergonomik; diğeri ise gri renkte kalas gibi bişeydi. gri olanı bana bıraktı, mortal kombat ve solucan jim kasetleri ile. sevmediydim bu oyunları pek. mortal kombat'taki sub zeronun maskesi yoktu. maskesiz sub-zero mu olur lan? kuzenimde ise pokemon blue vardı. onu oynuyordu sürekli. hem charizardı, hem blastoise'ı vardı. dedim ki ben de bu kasetten istiyorum. "bu benim ama şimdi, sana önümüzdeki yıl getireyim" dedi. günler sayılmaya başlandı. 2002'nin yazında kuzenim anlaştığımız üzere pokemon blue kasedini getirdi, verdi. ama gel gör ki oyun fransızcaydı. SACHA diye adam vardı lan. SUPER BONBON'du abi rare candylerin adı filan. zerre fikrim yoktu olayların ne olduğuna dair. ezberden oynuyordum oyunu tamamen. bide nasıl oynuyordum biliyon mu? 12-13 yaşında, yazın öğleye doğru balkonda sıcaktan bişmiş minderlere üstü çıplak şekilde kendini atan bir pleb düşün şimdi. işte öyle oynuyordum. çıplak üstümün minderdeki deli sıcağı absorb etmesi müthiş bi duyguydu. zaten çocukluktan hangi iki duygu dersen, bi bu derim; bi de bisiklet tekeri tamir ederken elime yapışan baliyi top yapıp oynamak. neyse. dedim ya, oyun fransızcaydı ve zerre fikrim yoktu abi. mesela bak şey, misty'nin orda sağdan gittiğinde flash çakıp aydınlatman gereken karanlık mağara'yı bildin mi? bildin. ORAYI BEN DUVARLARA SÜRTÜNE SÜRTÜNE GEÇTİM. KARANLIKTA ELEKTRİK DÜĞMESİ ARAR GİBİ GEÇTİM LA KOCA MAĞARANIN İÇİNDEN. oyun o kadar yabancıydı. hoş, ingilizce olsaymış da anlamazmışım. sadece derdimi anlatırmışım. hehe. ıyy derken misty'nin orda yakaladığım abraya bağlandım. kadabra oldu hayalet kasabaya gelince. pallet town theme gibi abv ayrıca yeri gelmişken onu da söyliyim. creepy shit. haftaları o balkonda güneşin altında amele gibi kadabra kasarak geçirdim. kadabram güçleniyor idi. ÖNÜNDE DURULAMIYORDU LAN KADABRAMIN. VOCU VOCU VOCU diye lazer atarak eliteleri falan tekleyip geçer oldumdu. 50'LERDE ALAKAZAM OLSUN O ZAMAN diyerek hype trainlere binip ütopyalara dönüşü olmayan biletler almıştım.. OLMADI İT. pokemon ligine tekrar tekrar girdim. 60larda olur dedim. OLMADI. 70'ler dedim olmadı. 80'ler dedim olmadı. olmadı lan. gelişmedi cibiliyetsiz. 99'dan 100 olurken bile bi umudum vardı "kadabra evolve oluyor birader" diyecek diye. demedi. trade etmeden olmuyormuş meğer, seneler sonra internet falan girince hayatıma öğrendim. graveler golem olmuyormuş. kadabra alakazam olmuyormuş. haunter gengar olmuyormuş. ne anladım ben öyle oyundan. hala içimde ukte o alakazam olmayan kadabra. verdiğim bonbonlar haram olsun.
Liebe Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2016 Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2016 Benim de en canavar pokemonum kadabra idi her çift lvlda şimdi olacak diye diye bitirdiydim oyunu
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2016 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2016 ya her generasyonda yeni pokemon geliyo yeni starterlar geliyor işte ilk jenerasyon mesela mavi veya kırmızı farklı starterlar var senryo azcık farklı oluyor sanıyorsam farklı pokemon cıkma cıkmama durumu var sonr aişte ikinci jenerasyonda yeni pokemonlar geliyor gene iki yada 3 tip işte red blue gold silver emerald bilmemne
Remus Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2016 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2016 Manyak eğlenceli, yorulmadan PVP keyfi.
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2016 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2016 pokemon değişik bir olgu ya casualı cok casual ama viktor yazmıstı bi ara hardcore için binlerce hesaplı denklemli pvpsi var diye
Remus Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2016 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2016 Wowdaki hali mesela çok eğlenceliydi, çokda kastırmıyordu.
Öne çıkan mesajlar