Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

facebookta travesti sayfası

Killer

Öne çıkan mesajlar

Killer said:

yetersiz bir iki tip var cevap vermiyorum lol

Red said:

adam madam

o değilde hesabı 4 saat önce açmış.

ya zilyon tane abuk subuk sayfa suggestleniyo bugün bu geldi gsdf

hayır zaten şöyle yeto cevapları alıcağımı bile bile niye topic actıysam GÖRÜN İBRET ALIN DEDİK yaranamadık trancı yaptınız 2dkda

kızlar daha bitmedi trana sıra gelmedi beyler sorry lulz

yeni ürün gelmişmi diye bakmaya girmiş adam direk sdfs
Sosyal ağlarda paylaş

Rotweiler said:

Ya Killer,

Ben yanlış hatırlamıyosam sen yine böyle seni trolleyen bi adam(nah işareti asıuhaısuh) yüzünden banlanmıştın.
Niye bu kadar gerginsin abi? Millet senin topic'inde successfull troll olabilceğini bilip girip skill kasıyor resmen.
Ezik misin? nedir?

yanlış hatırlıyosun lol

troll savunması yapıyorum ara sıra kontrolü kaybedebiliyorum bazen sgsfsd

ezik değilim

niye girdin sorusuna bu ne lan telefonu bile koymuş diye girdim. hepniiz internet çocuğusunuz sanki tü kaka şeyleri atlıyosunuz lol

no hard feelings beyler her zamanki gibi

https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc3/q71/1384207_220455641448777_528468663_n.jpg

gg hadi asd
Sosyal ağlarda paylaş

Killer said:

yetersiz bir iki tip var cevap vermiyorum lol

Red said:

adam madam

o değilde hesabı 4 saat önce açmış.

ya zilyon tane abuk subuk sayfa suggestleniyo bugün bu geldi gsdf

hayır zaten şöyle yeto cevapları alıcağımı bile bile niye topic actıysam GÖRÜN İBRET ALIN DEDİK yaranamadık trancı yaptınız 2dkda

kızlar daha bitmedi trana sıra gelmedi beyler sorry lulz

hacı "HAYIR NALAKASI VAR YAA" diye panikleyip veriyon cevapları, lüzumsuz trolletiyon kendini, "gördüm, meme vardı bacak vardı ANAM dedim bastım, açtım tro mro gider ha dedim geldim buraya sordum" desen, delikanlı ol az, kimse bişey demicek o zaman rahadol ya
Sosyal ağlarda paylaş

trap değildir ya uzun süreli yoga yapan kadınların göğüsleri küçük oluyor genelde kalçaları böyle oluyor çok değişik mükemmel bir kombinasyon aslında kalçaları büyük kadınlarda göğüslerinin küçük olması ayrı bir hava katıyor onlara.
Sosyal ağlarda paylaş

Soris said:

trap değildir ya uzun süreli yoga yapan kadınların göğüsleri küçük oluyor genelde kalçaları böyle oluyor çok değişik mükemmel bir kombinasyon aslında kalçaları büyük kadınlarda göğüslerinin küçük olması ayrı bir hava katıyor onlara.

pipileride olsun mu
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...