_Rave Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 Killer said: yetersiz bir iki tip var cevap vermiyorum lol Red said: adam madam o değilde hesabı 4 saat önce açmış. ya zilyon tane abuk subuk sayfa suggestleniyo bugün bu geldi gsdf hayır zaten şöyle yeto cevapları alıcağımı bile bile niye topic actıysam GÖRÜN İBRET ALIN DEDİK yaranamadık trancı yaptınız 2dkda kızlar daha bitmedi trana sıra gelmedi beyler sorry lulz yeni ürün gelmişmi diye bakmaya girmiş adam direk sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 Ben de bunu önereyim http://helalsexshop.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 Killer simdi tro sever miymis? Ondan mi kas yapiyormus hep? Bir de seyi merak ediyorum ben. Travesti hapse girince kadinlar kogusuna mi aliniyor erkekler kogusuna mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 goldbaron olsa to your mothers/fathers/sisters cell :) :) :) :) yazardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 cuma akşamı evde işsizler olarak http://www.youtube.com/watch?v=2Z4m4lnjxkY bağladınız iyi he fdlgd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 Ya Killer, Ben yanlış hatırlamıyosam sen yine böyle seni trolleyen bi adam(nah işareti asıuhaısuh) yüzünden banlanmıştın. Niye bu kadar gerginsin abi? Millet senin topic'inde successfull troll olabilceğini bilip girip skill kasıyor resmen. Ezik misin? nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 meyilli eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 'beylikdüzü travesti' denen sayfaya nasıl şans eseri gelirsin ki abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 oha bunlar gerçek mi lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 trap mrap ben buna kayarım aga Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 hadi geldin niye girersin hadi girdin niye konusunu açarsın hadi açtın niye linkini verirsin hadi verdin niye bir benim hoşuma gitti diye sorarsın hadi sordun niye inkar edersin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 niye msj spalmlyon ki şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 Adam kasli ya staminasi da yuksek butcher knife alip swordsmanship kasiyor millet uzerinde sfdsddss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 Rotweiler said: Ya Killer, Ben yanlış hatırlamıyosam sen yine böyle seni trolleyen bi adam(nah işareti asıuhaısuh) yüzünden banlanmıştın. Niye bu kadar gerginsin abi? Millet senin topic'inde successfull troll olabilceğini bilip girip skill kasıyor resmen. Ezik misin? nedir? yanlış hatırlıyosun lol troll savunması yapıyorum ara sıra kontrolü kaybedebiliyorum bazen sgsfsd ezik değilim niye girdin sorusuna bu ne lan telefonu bile koymuş diye girdim. hepniiz internet çocuğusunuz sanki tü kaka şeyleri atlıyosunuz lol no hard feelings beyler her zamanki gibi https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc3/q71/1384207_220455641448777_528468663_n.jpg gg hadi asd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 killer trollenmek için yaratılmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 pontipati said: trap mrap ben buna kayarım aga çok net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 fake ama o ya. arayıp gitsen muhtemelen hakiki bi mahmut çıkar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 Killer said: https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc3/q71/1384207_220455641448777_528468663_n.jpg gg hadi asd Bu trap mi amk ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ayfon Mesaj tarihi: Ekim 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2013 Tamam gitmeyin daha fazla üstüne. Belli ki ortaya ciksin istemiyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ekim 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2013 Killer said: yetersiz bir iki tip var cevap vermiyorum lol Red said: adam madam o değilde hesabı 4 saat önce açmış. ya zilyon tane abuk subuk sayfa suggestleniyo bugün bu geldi gsdf hayır zaten şöyle yeto cevapları alıcağımı bile bile niye topic actıysam GÖRÜN İBRET ALIN DEDİK yaranamadık trancı yaptınız 2dkda kızlar daha bitmedi trana sıra gelmedi beyler sorry lulz hacı "HAYIR NALAKASI VAR YAA" diye panikleyip veriyon cevapları, lüzumsuz trolletiyon kendini, "gördüm, meme vardı bacak vardı ANAM dedim bastım, açtım tro mro gider ha dedim geldim buraya sordum" desen, delikanlı ol az, kimse bişey demicek o zaman rahadol ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Ekim 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2013 Belki de counter troll atiyor. Nereden biliyorsun. Ayrica o foto ne oyle ya hasta olmasam fena olurdum kesin. Meh ded gectim simdi gerci sfdsdsdsfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Ekim 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2013 Akhlaur said: Killer said: https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc3/q71/1384207_220455641448777_528468663_n.jpg gg hadi asd Bu trap mi amk ? yok değildir ya. rahat rahat fapleyebilirsiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Ekim 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2013 helal fap mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Ekim 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2013 trap değildir ya uzun süreli yoga yapan kadınların göğüsleri küçük oluyor genelde kalçaları böyle oluyor çok değişik mükemmel bir kombinasyon aslında kalçaları büyük kadınlarda göğüslerinin küçük olması ayrı bir hava katıyor onlara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Ekim 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2013 Soris said: trap değildir ya uzun süreli yoga yapan kadınların göğüsleri küçük oluyor genelde kalçaları böyle oluyor çok değişik mükemmel bir kombinasyon aslında kalçaları büyük kadınlarda göğüslerinin küçük olması ayrı bir hava katıyor onlara. pipileride olsun mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar