tiLi Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 Alfred said: Abi Şimdi; Benim için esas olan anlatılan konu ve işleyiş biçimi. Ben Cine 5 te cırıtılı ekranda maç izleyen, amatoru vivide tercih eden, xcom ufo defence hala dos boxta oynayan, gerektiğinde hızlı olması için 125 ppm de film izleyen bir neslin çocuguyum. Oyle kamera açıları, muhteşem çekim anlamıyorum fazla. Eee konuya gelecek olursak, arkadaşın da dediği gibi Granny ci bir elemanın, padawanı ile ilişkisini anlatan bir konu var karşımda. Bu arada bir arkadaş hiç bitmesin istedim demiş? Neyin hiç bitmemesi konu yokki geri kalan konu kutsal damacanadan daha kotu, absur komedi desen recep ivedikle yarışamaz bile :). Eee bana biri bu şiirsel filmin neresini beğendiğinizi bir anlatın yahu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dei Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2014 Alfred said: Saeros said: kendin anlamıyorum demişsin, niye anlatmaya uğraşayım ki o zaman Belki bende öğrenirim, anlamaya başlarım. Ne demiş Hz. Ali bana bir harf öğretenin kırk yıl kölesi olurum. Kölen olurum birlikte beğeniriz filmi birlikte msj yazarız :). Hep üşengeçlik hep üşengeçlik. ama o şey yüzündn demiş aga, burada benden daha bilgilisi yok, kimsiniz lan siz bana harf öğretebilecek kapasiteniz olsun, yavuşaklar... biraz terbiyesiz bi abimizmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CuteButPsycho Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2014 Filmi izlemeden önce hiç yorum okumamıştım. Konusuyla oyuncularla alakalı hiçbir fikrim yoktu. İzlerken keyif aldım. Özellikle sahneler güzel hazırlanmıştı. Evet konu çok süper ötesi gelmeyebilir herkese ama akıcıydı. Kendi açımdan 8.5/10 civarı puan verebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
navyamphs Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2014 Alfred said: bingildak said: alfred, senin vaktin gelmiş dostum. çözüm: http://c2.api.ning.com/files/nNTjckOWnNVwcv3wpVbklV4X8A2NR0z8zUcD-xS8ANjrECeUM18lfFVYWpNt-PJdtc51k95mgNwT3JV8JDn5eBOKIxBeM0UA/save_the_planet_kill_yourself.jpg LOL çok güldüm ofis ortasında :). su sebili olarak mı mayış alıyon? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2014 off çok iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2014 Daha ilk 15 dk sını izledim film kalitesini belli ediyor direk. Acayip orijinal bir film. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2014 Mükemmel bir film acayip hoşuma gitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2014 yaşlı amcalar olur ya böyle başından geçmiş sıradan bir olayı tatlı tatlı anlatır, oturur dinlersin iki saat, onun gibi bir film işte. filmin akışında zaten sıradan giden olayların arasına büyük palavralar sıkıştırılması böyle tatlı tatlı anlatım olayını destelemek için var gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alfred Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2014 navyamphs said: Alfred said: bingildak said: alfred, senin vaktin gelmiş dostum. çözüm: http://c2.api.ning.com/files/nNTjckOWnNVwcv3wpVbklV4X8A2NR0z8zUcD-xS8ANjrECeUM18lfFVYWpNt-PJdtc51k95mgNwT3JV8JDn5eBOKIxBeM0UA/save_the_planet_kill_yourself.jpg LOL çok güldüm ofis ortasında :). su sebili olarak mı mayış alıyon? Çok iyidi bu abi ya süpersin sen ne güzel laf sokuyon. Alta da bir tane yardakçın var ne güzel gaza getiriyor. Helal olsun sana ya süpersin aslansın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
navyamphs Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2014 dasdfdfds balkondan felam atma lem kendini cahilsin diye ama biraz geliştir hacıt kendini mantarın bile kültürlüsü makbul :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alfred Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2014 Senim gibi olmaya çalışıyoruz ne yapcan, hatta dur boyle samce cumlerle alt alta yazıyım karizma olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2014 Her bölümde bir tane böyle biri buluyor lan bizi, ikince elde freemium, mmo'da rapper burada bu nerden duyup geliyor buraya bu değişikler ahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2014 kadrolu calisan onlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2014 foruma renk katıyorlar, üyeleri canlı tutuyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2014 bu kadar oyuncaklı film zor bulunur. yonetmen sanat direktörü vs vs üşenmemişler işlemişler nakıs gibi filmi. dimitrinin otelde agathayı tanıyıp sonra agahtanın fotorafına cut ettikleri sahnede fotorafa zoom cutta iki farklı fotoraf kullanmıslar. ikincide kızın ifadesi saskınlık/endişeli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ekim 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2014 Harika bi film lan bu, beğenmeyenler banlansın Ayrıca filmlerden sanat olabiliyosa bence bu sanatsal bi film. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ekim 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2014 alfred topiğin yıldızı olmuş ya hahahah tam bir anti kahraman, kıraathane elemental sddsfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Kasım 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2014 şimdi izledim, ralph fiennes çok iyi gitmiş karaktere. konu baya bayık aslında ama işleniş tarzı ve hızı sayesinde çok sıkmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2015 daha yeni izledim. keyif verdi baya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2015 Sparkcaster said: Fular takmak şart mi bu filmi izlerken arkadaslar Civcivhead said: Stereotiplere yönelmeyecek kadar zeka taksan yeterli. AHIAHIAHIAHIAHIAHAIH Şaka tabi. lütfen sparkın ayarıyla oynamayın sonra BOZULUYOR :))))) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar