GEd Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 senko said: ağlayan çocuktan insan rahatsız olur abi biri yanındakine fısıltıyla bu rahatsızlığı belirtip sen de onun götünü kesiceksen işin var senin. ya birde yazdığım mübalaydı yani. O derece rahatsız olunmayacak bir durum bu diye. kalkıp kimsenin götünü kesecek ne yapıdayım ne tipteyim. Bütün gün masa başı işi yapan adamız :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 Killer said: Dworgian said: parası az olan insanların otobüsle seyahati tercih ettiğini bilir uçakla gidersin bundan sonra her yere. he çünkü bebek yok uçakta gerçi adamın logic hatalı yoksa bebe her yerde abi bebek sesini ben de sevmem ama "fakirler parası yoksa bebek yapmasın" direk fail. ayrıca uçak yurt içinde max 30 dkk fln. katlanılacak artık ne yapalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 fakirse bebek yapıp hem kendi hayatını hem bebeğin hemde ileride o bebeğın boktan zihniyetiyle uğraşacak olan insanlara yazık etmesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 bir insan fakirse bilinçsiz, bilgisiz olmak zorunda mı? ne kadar dar görüşlüsünüz ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 ekmek verin bebeye susuyolar hemen.nası tatlı geliyosa gevelemesi unutuyolar herşeyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 köy bebesi susar anca eppekle bana nigiri roll veriyorlarmış ta susmuyormuşum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ekim 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2013 bebek yine iyi de, gece 3 de konuşmaya başlayan furby çekilmiyor bilader lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Ekim 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2013 bebekli aile ile rte tartışsa rte'a hak veririm. hadi bebek yine bi türlü katlanılır da şu 8 9 yaşındaki veletler ve el üstünde tutan aileleri. ya yapmayın abi çocuk. zaten tıkış tepişiz. kaç milyar insan olduk yeter. age of oranı getireceğim en sonunda. çocuk/ev yapıcam. birleşik kesir olmayacak o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ekim 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2013 ya çocuk yetiştirmeyi bilmeyen bir ülkedeyiz bu tamamen doğru. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Ekim 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2013 çocuklara batı tipi eğitim aldırıp, doğu tipi bir terbiye dayatınca kafalar yanıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2013 ay tekrar sinirlendim bak gece gece. şimdi bu kadar zırlıyosan bi otobüs yolcuğuluğu ıcın, bebeken hiç susmamıssındır zaten sen. eşitlendi diye say. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Ekim 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2013 Fistan said: poor&furious Hehhehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ekim 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2013 Red said: uzun otobüs yolculuğu keyiflidir aslında. ama yanında en az 1 tane arkadaşın olacak. Boyun 1.90+ ise hiç bir şekilde kurtarmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ekim 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2013 otobüslerde anne babaların umarsız olmasını anlayamıyorum ben. İzmir istanbul yolundayım, 5-6 yaşlarında bir velet, rahat durmuyor gidiyor milleti durtuyor, bağırıyor çağırıyor. herkes gıcık oldu, sonrasında annesi muavine söylediğiyle kendimi kaybetmişim. "muavin abisi kızımın uykusu geldi, nescafe getirir misin" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2013 hepinizin bişeyler anlatası var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ekim 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2013 MrLevie said: otobüslerde anne babaların umarsız olmasını anlayamıyorum ben. İzmir istanbul yolundayım, 5-6 yaşlarında bir velet, rahat durmuyor gidiyor milleti durtuyor, bağırıyor çağırıyor. herkes gıcık oldu, sonrasında annesi muavine söylediğiyle kendimi kaybetmişim. "muavin abisi kızımın uykusu geldi, nescafe getirir misin" Abi bu da çok feciymiş ama be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ekim 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2013 uzun yolda, özellikle uçakta, vericen bebeğe iki damla alkol, mışıl mışıl uyuyacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ekim 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2013 La bi susun yeter ak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ekim 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2013 fakirlikten otobüs bileti alıyosan çekeceksin o bebek ağlamasını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Ekim 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2013 bi film vardı. naziler kurşuna diziodu mılletı. bi adam bebeğiyle kaçıodu bi kulübeye saklanıyodu. naziler eve girip bakınırlerken çocuk ağlamaya başlıyodu adam elıyle ağzını kapatıodu korkuyla bastırarak 5dk sonra açınca çocuk nefes alamıyodu öldü sandı. suni teneffüs yapıp canlandırdı. bu da böyle bi hikaye işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Ekim 19, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2013 Theridone said: fakirlikten otobüs bileti alıyosan çekeceksin o bebek ağlamasını Dostum bebek uçakta da ağlar. Uçak paranız yoksa bebek yapmayın hem çocuk sefalet içine doğmasın hem de benim uzun yolculuklarda kafam sikilmesin demeye çalıştım orada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Ekim 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2013 Dostum uçakta da ağlar, vapurda da. Bence sen öl. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ekim 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2013 Nigger_of_the_sand said: Theridone said: fakirlikten otobüs bileti alıyosan çekeceksin o bebek ağlamasını Dostum bebek uçakta da ağlar. Uçak paranız yoksa bebek yapmayın hem çocuk sefalet içine doğmasın hem de benim uzun yolculuklarda kafam sikilmesin demeye çalıştım orada. çocuğun olduğunda canlandır bu topic i Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ekim 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2013 annen baban sen bebekken otobüse binmemişler mi hiç? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Ekim 19, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2013 Babamın arabası var, binmemişler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar