Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Heroes of the Storm [/join paticik]

ahmedinejad

Öne çıkan mesajlar

anlatılmaya çalışılan şey şu ki toplu gezmeme diye birşey mümkün değil. illaki bir yerde gerçekleşecek. ya sen pushlarken, ya karşısı pushlarken ya da objective alırken. toplu gezmeyin, dağılın derken boss bayrağını karşı takıma bırakacak değilsin herhalde. bu kadar snowballingin olduğu bir oyunda spread olamazsın. kaelthas jukelayacağım diye uğraşırsan da yine kaybeden sen olursun. kaelthas öyle ya da böyle o damage'ı yapacak. sorun ondan da öte. öbür ultimatelarla kaelthas abilityleri combolandığında anında yok oluyorsun. bunu yapamadığında bile dmg outputu ile, CC ile no brainer.

bir sonraki turnuvada pickte de banda da first olması muhtemel. tabii o zamana kadar yama müdahalesi de muhtemel.

http://gfycat.com/GlumTediousAppaloosa

yaaaniii.... böyle X tane var. üzerine kerrigan ve slyvanasın da bastığı bir tane vardı mesela. .7 saniyede team wipe.
Sosyal ağlarda paylaş

Kesinlikle katılıyorum. Karşı takımda kael varsa counterlaması için mutlaka zeratul şart. Nova da değil direk zeratul.

İlk başta ultilenecek daha sonra instant kesilecek.

yada lvl 16 ya kadar oyunu kazandın kazandın.

Kaelli takım bilinçliyse ve birlikte geziyorsa. Kaelde azcık işi bilip gizlenerek fighta giriyorsa; ona flame strike veya living bomb attırırsan instant takım gg oluyor.

Özellikle Zagaranın ultisi üstüne kael flame strike yerleştirirse bilgisayar başında ki kael'in tepkisi aynen şu;

https://youtu.be/Cly2magYNw4?t=11
Sosyal ağlarda paylaş

Flameoffear said:

Abi o gifte tartışılması gereken Kael mi bright ın heal alanında kalalım diye 4 kişi üst üste koşturan karşı takım mı? Abi komik yani işte şu kompozisyon. Kael in op görünmesinin sebebi bu adamlar. Tamam çok vuruyor, vurdumu seviyor ama sen ona bu fırsatı verirsen böyle.

Nasıl vermicen abi fırsatı. Bir tanesine living bomb at ayrı dursun o geri kaçacam diye birinin yanında patlarsa direk diğerinede geçiyor living bomb.

Flame strike koyuyorsun kim yerse otomatik onlara living bomb geliyor.

Ayrılırlarsa team fightta direk ölürler karşı takım affetmez. Birleşirlerse de kael thas affetmez.

Sen bence sırf kendi fikrini savunabilmek için konusuyorsun ama;

Kael yaşıyorsa ondan kaçış yok.
Sosyal ağlarda paylaş

DarKRideR said:

tyrande'yi ben de zerre sevmiyordum, hatta sanırım halen sevmiyorum ama ranked sonrası görüşlerim değişti. Doğru ellerde ve doğru oyuncu kombinasyonlarında cidden iş yapabiliyor.

Ama QM'de görünce eğer takımımdaysa oyuna inancım kayboluyor. Rakipte ise oyuna bağlılık şevkim artıyor. %95 falan oynamayı bilmeyen bebeler oluyor çünkü. rahat hedef oluyorlar.

dün ben oynayınca hoşuna gitti dimi kız
Sosyal ağlarda paylaş

cooldownu falan daha kısa olsa sevebilirdimde ikinci ultimate çok patates ya.

belki yani zorlarsan karşıdaki kaelli takıma süpriz yapmak için falan kullanılabilir. Ama çok zorlama yani, 1-2 yerler 3. yemez adamlar.

kaelın sorunu counterının olmaması. yani etc de op mesela, ama stun falan atabiliosun uzaktan bozabiliosun adamın ultisini.
Ya living bomb dmg falan kısılmalı ya da sayı limiti getirilmeli. ( max 3 target falan)
Sosyal ağlarda paylaş

Cuce said:

Roqq said:

Anub nasıl saçma op belli değil. Elinin ayarı yok Blizzard'ın hakkaten.

anub hep böleydi şimdi daha cok ullanılıyo o kadar.
delayi düzensizdi bazen cart diye cıkıyodu bazen bekliyodu şimdi hepsini eşitlediler o kadar.

Op olmayabilir haklısın da diğer warriorlara göre kesinlikle daha dominant. Belki Tyrael yaklaşabilir Anub'a.

Hatta hotlogsa göre en yüksek win percent Anub'a ait.

https://www.hotslogs.com/Default
Sosyal ağlarda paylaş

Kael'thas'ın balance sıkıntısı var, biraz nerf gerektirdiğine ben de katılıyorum. Hani basit bir bilgi olması açısından Master seviyede HL maçlarında pick rate'ler:
1. Kael'thas 3366
2. Sylvanas 2373
3. Anubarak 2200
diye gidiyor. İkinci ile arasında bu kadar fark olmaması lazım. Bugüne kadar 15k olmasına rağmen maçta Kael'thas'sız oyun oynayamıyorum ben.
Sosyal ağlarda paylaş

abi abathurun amksporgazetesine koyuyum ya

locustları nerflediler bir yaprak da pushlayamıyor zaten

evcil bir hayvanın arkasının en dibinde şu halinde

niye pickliyonuz lan

alphada %20 assassin hpsine patlayan locustlara symbiot takıp milleti ganklarken yetolar çok mu beddua etti naapstıysa artık

şimdi elin gimped herosunu seçen beni buluyor
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...