Sequo Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2015 arcane said: iki günlük gameplayinizle hero tespiti yapmayın pliz. this Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perspective Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2015 paradoksalkedi said: open betada o kadar beyinsiz insanlar doldu ki oyuna. şu seed toplayıp terror çıkardığımız haritada afk gittim sonunda, 25 dakkalık maçta ilk gecedeki boss hiçbir zaman kesilmedi. millet sadece lane itip tf yapmaya çalıştı. moba tek başına oynanacak oyun türü değil ya, kimse online değilse girmeyeceğim bir daha. releasede de böyle olacak bu oyun. aynen ne kamplara yardım ediyorlar, seed toplamıyorlar, mine girmiyorlar, 3vs5 tf yapıyorlar durmadan, yazarken daraldım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2015 tyrande'yi ben de zerre sevmiyordum, hatta sanırım halen sevmiyorum ama ranked sonrası görüşlerim değişti. Doğru ellerde ve doğru oyuncu kombinasyonlarında cidden iş yapabiliyor. Ama QM'de görünce eğer takımımdaysa oyuna inancım kayboluyor. Rakipte ise oyuna bağlılık şevkim artıyor. %95 falan oynamayı bilmeyen bebeler oluyor çünkü. rahat hedef oluyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2015 paradoksalkedi said: open betada o kadar beyinsiz insanlar doldu ki oyuna. şu seed toplayıp terror çıkardığımız haritada afk gittim sonunda, 25 dakkalık maçta ilk gecedeki boss hiçbir zaman kesilmedi. millet sadece lane itip tf yapmaya çalıştı. moba tek başına oynanacak oyun türü değil ya, kimse online değilse girmeyeceğim bir daha. releasede de böyle olacak bu oyun. ilk gecedeki boss derken 2 tane garden terror'ı mı diyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2015 qm nıye oynuosunuz hala anlamıs degılım, yanı maç cezanız yoksa, hero denemıosanız hero lig direk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Roqq Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2015 Anub nasıl saçma op belli değil. Elinin ayarı yok Blizzard'ın hakkaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2015 -Deno- said: ilk gecedeki boss derken 2 tane garden terror'ı mı diyorsun? aynen. hani gece oluyor 2 terror çıkıyor ya, daha ilk gece olduğunda birini zorla kestik ping spamlaya spamlaya geldi millet. 2. terror maçın sonuna kadar durdu oyun sonuna kadar bekledi öyle. öyle bir maçtı yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2015 Abi oyunda OP karakter yok. Oynamasını bilen ya da bilmeyen oyuncu var. OP OP dedikleri kael tereyağ gibi eriyor tflerde. He sap gibi tanka çalışan bir takımın varsa kael de cezayı kesior doğal olarak. HL 39 a kadar QM den farksız. Öyle adamlar geliyor ki kanser ediyor. Tek bir adamı 4 kişi kovalayanlar dolu. Healer konusunda Uther ve Malfurion varken diğerleri gereksiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2015 healer konusunda evet, support konusunda hayır. B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2015 dailyler birikince, vaktin olmayınca mecburen QM oynuyorsun :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2015 Sequo said: arcane said: iki günlük gameplayinizle hero tespiti yapmayın pliz. this oyun 2 günlük gameplayle derinlemesine anlaşılıp analiz edilebilecek sığlıkta/basitlikte diye gerçeği yüzünüze vurup şevkinizi kırmayım o zaman. (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2015 evet bide daily mevzusu var "3 maç patates heronla kapış sıkıla sıkıla" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2015 Flameoffear said: Abi oyunda OP karakter yok. Oynamasını bilen ya da bilmeyen oyuncu var. OP OP dedikleri kael tereyağ gibi eriyor tflerde. He sap gibi tanka çalışan bir takımın varsa kael de cezayı kesior doğal olarak. HL 39 a kadar QM den farksız. Öyle adamlar geliyor ki kanser ediyor. Tek bir adamı 4 kişi kovalayanlar dolu. Healer konusunda Uther ve Malfurion varken diğerleri gereksiz. Şimdi Kael gerçekten OP. İster iyi oynasın ister kötü. Düzgün talentleri verirse (LVL 13 de living bomb'un spredlenmesi ve LVL 16 da flame strike nin herolara living bomb eklemesi) ölmeden önce karşı takımın ortasına 1 flame strike koyması yetiyor. Ondan sonra ölsede olur karşı takım gg cünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2015 imamizer said: Sequo said: arcane said: iki günlük gameplayinizle hero tespiti yapmayın pliz. this oyun 2 günlük gameplayle derinlemesine anlaşılıp analiz edilebilecek sığlıkta/basitlikte diye gerçeği yüzünüze vurup şevkinizi kırmayım o zaman. (:P) Şevkimi kırmadın. Oyun en az 2 warrior 2 support ve 3 assasine bir oyuncu tamamen hakim olmadığı sürece anlayamaz. Karşına hero geliyor heroyu oynamamışsın daha şu çok op bu çok op diyerek bu iş olmaz. Her heroyu bileeceksin sana ne yapabilirler veya sen onlara ne yapabilirsin önsezeceksin. Ondan sonra gelip oyun hakkında yorum yapacaksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Roqq Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2015 Özellikle mobalarda şu durum doruğa çıkıyor ya. http://en.wikipedia.org/wiki/Dunning%E2%80%93Kruger_effect Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2015 imamizer said: oyun 2 günlük gameplayle derinlemesine anlaşılıp analiz edilebilecek sığlıkta/basitlikte diye gerçeği yüzünüze vurup şevkinizi kırmayım o zaman. (:P) oyun bence de roket bilimi değil. gel gör ki ona rağmen inanılmaz yanlış tyrande tespitleri türemiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2015 Sequo said: Flameoffear said: Abi oyunda OP karakter yok. Oynamasını bilen ya da bilmeyen oyuncu var. OP OP dedikleri kael tereyağ gibi eriyor tflerde. He sap gibi tanka çalışan bir takımın varsa kael de cezayı kesior doğal olarak. HL 39 a kadar QM den farksız. Öyle adamlar geliyor ki kanser ediyor. Tek bir adamı 4 kişi kovalayanlar dolu. Healer konusunda Uther ve Malfurion varken diğerleri gereksiz. Şimdi Kael gerçekten OP. İster iyi oynasın ister kötü. Düzgün talentleri verirse (LVL 13 de living bomb'un spredlenmesi ve LVL 16 da flame strike nin herolara living bomb eklemesi) ölmeden önce karşı takımın ortasına 1 flame strike koyması yetiyor. Ondan sonra ölsede olur karşı takım gg cünkü. Karşıda Kael varken toplu gezecek takım ölsün abi zaten, Gazlowe un Xplodium + Gravo la Kael kadar çakarım, hatta daha çok. Yani dediğim gibi op karakterden ziyade taktiksel oyun var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2015 sen team fighta gerek yok diyen arkadaştın di mi. gazlowe oyuncusu olman şaşırtmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2015 Gravo ultisi seçmiş gazlowe a tf oyuncusu değil dedikten sonra yorum yapma zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2015 gazlowe'ın dayakcı ulti baya 12 kat falan daha iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2015 Roqq said: Anub nasıl saçma op belli değil. Elinin ayarı yok Blizzard'ın hakkaten. anub hep böleydi şimdi daha cok ullanılıyo o kadar. delayi düzensizdi bazen cart diye cıkıyodu bazen bekliyodu şimdi hepsini eşitlediler o kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2015 Flameoffear said: Sequo said: Flameoffear said: Abi oyunda OP karakter yok. Oynamasını bilen ya da bilmeyen oyuncu var. OP OP dedikleri kael tereyağ gibi eriyor tflerde. He sap gibi tanka çalışan bir takımın varsa kael de cezayı kesior doğal olarak. HL 39 a kadar QM den farksız. Öyle adamlar geliyor ki kanser ediyor. Tek bir adamı 4 kişi kovalayanlar dolu. Healer konusunda Uther ve Malfurion varken diğerleri gereksiz. Şimdi Kael gerçekten OP. İster iyi oynasın ister kötü. Düzgün talentleri verirse (LVL 13 de living bomb'un spredlenmesi ve LVL 16 da flame strike nin herolara living bomb eklemesi) ölmeden önce karşı takımın ortasına 1 flame strike koyması yetiyor. Ondan sonra ölsede olur karşı takım gg cünkü. Karşıda Kael varken toplu gezecek takım ölsün abi zaten, Gazlowe un Xplodium + Gravo la Kael kadar çakarım, hatta daha çok. Yani dediğim gibi op karakterden ziyade taktiksel oyun var. Mines haritasını düşün öpe öpe toplu gezecekler heryerde. Lineler dar ve küçük. Adamları yakaladığın anda öpüyorsun. hemen şuanda bitti game. Kael oynadım atıyorum ss. http://i.imgur.com/Ra7ZkCk.jpg Map: Haunted Mines Tek başına Kael takımı sırtlanıyor ve hepsini ben kestim herhalde. Ne yaptım. Living bombu yaydım hepsine üstüne ulti attım bu kadar. Instant ölüyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2015 Robogoblin QM de tamam da HL de seçince küfürün bini bir para. QM de gazlowe takılıyorum da HL de daha seçmişliğim yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2015 Sequo orda 38k dmg çıkaran Valla çok daha vahim yahu. sdf Benim ekip 38k da kalsam valla ile azımı kırarlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2015 Blamenin kralını yaptım zaten adama valla oynamayı bilmiyor ama hero league girmiş. Illidana ilk baştan seni supportlayacak hero yok bu takımda alma dedim yine aldı 9 kere öldü feedledi durdu. LVL 16 olsun diye bekledim 16 dan sonra sonuç aynen bu. Tek başıma takımı sırtladım. Oyunculukla mı? HAYIR. Neyle? I am prince Kael'thas. OP. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar