Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Heroes of the Storm [/join paticik]

ahmedinejad

Öne çıkan mesajlar

paradoksalkedi said:

open betada o kadar beyinsiz insanlar doldu ki oyuna. şu seed toplayıp terror çıkardığımız haritada afk gittim sonunda, 25 dakkalık maçta ilk gecedeki boss hiçbir zaman kesilmedi. millet sadece lane itip tf yapmaya çalıştı. moba tek başına oynanacak oyun türü değil ya, kimse online değilse girmeyeceğim bir daha. releasede de böyle olacak bu oyun.

aynen ne kamplara yardım ediyorlar, seed toplamıyorlar, mine girmiyorlar, 3vs5 tf yapıyorlar durmadan, yazarken daraldım
Sosyal ağlarda paylaş

tyrande'yi ben de zerre sevmiyordum, hatta sanırım halen sevmiyorum ama ranked sonrası görüşlerim değişti. Doğru ellerde ve doğru oyuncu kombinasyonlarında cidden iş yapabiliyor.

Ama QM'de görünce eğer takımımdaysa oyuna inancım kayboluyor. Rakipte ise oyuna bağlılık şevkim artıyor. %95 falan oynamayı bilmeyen bebeler oluyor çünkü. rahat hedef oluyorlar.
Sosyal ağlarda paylaş

paradoksalkedi said:

open betada o kadar beyinsiz insanlar doldu ki oyuna. şu seed toplayıp terror çıkardığımız haritada afk gittim sonunda, 25 dakkalık maçta ilk gecedeki boss hiçbir zaman kesilmedi. millet sadece lane itip tf yapmaya çalıştı. moba tek başına oynanacak oyun türü değil ya, kimse online değilse girmeyeceğim bir daha. releasede de böyle olacak bu oyun.

ilk gecedeki boss derken 2 tane garden terror'ı mı diyorsun?
Sosyal ağlarda paylaş

Abi oyunda OP karakter yok. Oynamasını bilen ya da bilmeyen oyuncu var. OP OP dedikleri kael tereyağ gibi eriyor tflerde. He sap gibi tanka çalışan bir takımın varsa kael de cezayı kesior doğal olarak.

HL 39 a kadar QM den farksız. Öyle adamlar geliyor ki kanser ediyor. Tek bir adamı 4 kişi kovalayanlar dolu. Healer konusunda Uther ve Malfurion varken diğerleri gereksiz.
Sosyal ağlarda paylaş

Flameoffear said:

Abi oyunda OP karakter yok. Oynamasını bilen ya da bilmeyen oyuncu var. OP OP dedikleri kael tereyağ gibi eriyor tflerde. He sap gibi tanka çalışan bir takımın varsa kael de cezayı kesior doğal olarak.

HL 39 a kadar QM den farksız. Öyle adamlar geliyor ki kanser ediyor. Tek bir adamı 4 kişi kovalayanlar dolu. Healer konusunda Uther ve Malfurion varken diğerleri gereksiz.

Şimdi Kael gerçekten OP. İster iyi oynasın ister kötü. Düzgün talentleri verirse (LVL 13 de living bomb'un spredlenmesi ve LVL 16 da flame strike nin herolara living bomb eklemesi) ölmeden önce karşı takımın ortasına 1 flame strike koyması yetiyor.

Ondan sonra ölsede olur karşı takım gg cünkü.
Sosyal ağlarda paylaş

imamizer said:

Sequo said:

arcane said:

iki günlük gameplayinizle hero tespiti yapmayın pliz.

this

oyun 2 günlük gameplayle derinlemesine anlaşılıp analiz edilebilecek sığlıkta/basitlikte diye gerçeği yüzünüze vurup şevkinizi kırmayım o zaman. (:P)

Şevkimi kırmadın. Oyun en az 2 warrior 2 support ve 3 assasine bir oyuncu tamamen hakim olmadığı sürece anlayamaz.

Karşına hero geliyor heroyu oynamamışsın daha şu çok op bu çok op diyerek bu iş olmaz.

Her heroyu bileeceksin sana ne yapabilirler veya sen onlara ne yapabilirsin önsezeceksin.

Ondan sonra gelip oyun hakkında yorum yapacaksın.
Sosyal ağlarda paylaş

Sequo said:

Flameoffear said:

Şimdi Kael gerçekten OP. İster iyi oynasın ister kötü. Düzgün talentleri verirse (LVL 13 de living bomb'un spredlenmesi ve LVL 16 da flame strike nin herolara living bomb eklemesi) ölmeden önce karşı takımın ortasına 1 flame strike koyması yetiyor.

Karşıda Kael varken toplu gezecek takım ölsün abi zaten, Gazlowe un Xplodium + Gravo la Kael kadar çakarım, hatta daha çok.

Yani dediğim gibi op karakterden ziyade taktiksel oyun var.
Sosyal ağlarda paylaş

Flameoffear said:

Sequo said:

Flameoffear said:

Karşıda Kael varken toplu gezecek takım ölsün abi zaten, Gazlowe un Xplodium + Gravo la Kael kadar çakarım, hatta daha çok.

Yani dediğim gibi op karakterden ziyade taktiksel oyun var.

Mines haritasını düşün öpe öpe toplu gezecekler heryerde.

Lineler dar ve küçük. Adamları yakaladığın anda öpüyorsun.

hemen şuanda bitti game. Kael oynadım atıyorum ss.

http://i.imgur.com/Ra7ZkCk.jpg

Map: Haunted Mines

Tek başına Kael takımı sırtlanıyor ve hepsini ben kestim herhalde. Ne yaptım. Living bombu yaydım hepsine üstüne ulti attım bu kadar.

Instant ölüyorlar.
Sosyal ağlarda paylaş

Blamenin kralını yaptım zaten adama valla oynamayı bilmiyor ama hero league girmiş.

Illidana ilk baştan seni supportlayacak hero yok bu takımda alma dedim yine aldı 9 kere öldü feedledi durdu.

LVL 16 olsun diye bekledim 16 dan sonra sonuç aynen bu.

Tek başıma takımı sırtladım. Oyunculukla mı? HAYIR. Neyle?

I am prince Kael'thas.

OP.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...