Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Heroes of the Storm [/join paticik]

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
yok be sevmiyorum ben, ole eglencelik gunde 1-2 saat max oynicam 2-3 karaktere odaklanirim en fazla, gold maksimizasyonu, competitive ve paraciklar onemli diil :P

tipsiz herolarla oyniyamam bide, karizma cizilir :(
Mesaj tarihi:
nova etrafta geiznip max adam avlamaca herosu işte roaming assasin.

slyvi mümkün olduğunca passive'insna yararlanıp ne kadar pushlarsa o kadar ie yarıyo, keep fort stunlamadığı zaman team fightlerfda falan pek bi katkısı yok takıma.
Mesaj tarihi:
Sparkcaster said:

iyice gurl gamer oldu ya

ne alaka be :P LOL dede morgana, diana ve zyra ile oyniyordum, yetiyordu bana. o kafada olsam ashe ve katarinadan baska hero ile oynamazdim heleki dat ashe...
Mesaj tarihi:
novanın dusmanı sylvden fazla ama. Çok eğlenceli gerçi nova ya, spec olsa nova alıcam azmo falan yerıne.

Biraz sabırlı olmak lazım bıde ekıple aynı cemberde falan durmaman gerekio işte. Onun dısında epey eglenceli.
Mesaj tarihi:
Suark said:

tank olandan sıkıldım ben. Ya zagara baya ııde zerg yanı. Toss olaydı ııdi. Tunel olayı falan baya zevkli.

Azmo alasım var ama cok kararsızım ya.

hacı ben bir süredir takip ediyorum, azmo yakında f2p haftasına düşebilir, denemeden alma boşver. gold kasmak zor harbiden.

@Laurelin

bebelerden her türlü küfür yiyeceksin, f2p haftasında denersin öyle alırsın. şimdilik gold biriktir, f2p heroları lvl5'e çıkar ve daily questleri tamamla.

son edit : 26 mayıs f2p heroları bunlarmış, haftaya banko azmo derim :D

Malfurion
Valla
Stitches
Arthas
Tyrande
Zagara (player level 12)
Illidan (player level 15)
Mesaj tarihi:
Edriel said:

Speyskeki mi lvl5 yapıcan anlamadım asdf

Yeni heroymuş sipeyskeyk. Lvl5te farklı skinleri açılıyor.

Bu lvl1 hali

http://i.imgur.com/XAAFQGz.jpg

Bu lvl5

http://i.imgur.com/NqqmCIn.jpg

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...