Laurelin Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2015 yok be sevmiyorum ben, ole eglencelik gunde 1-2 saat max oynicam 2-3 karaktere odaklanirim en fazla, gold maksimizasyonu, competitive ve paraciklar onemli diil :P tipsiz herolarla oyniyamam bide, karizma cizilir :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2015 nova etrafta geiznip max adam avlamaca herosu işte roaming assasin. slyvi mümkün olduğunca passive'insna yararlanıp ne kadar pushlarsa o kadar ie yarıyo, keep fort stunlamadığı zaman team fightlerfda falan pek bi katkısı yok takıma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Edriel Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2015 heroyu 1-5 arası kasmak zaten 5-6 oyun falan win e göre değişir 2 saati geçmez yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2015 nova aliim o zaman ilk :3 DH var beles gelmis diyaplodan, bide jaina ile kerrigan deniyim hihihiii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Edriel Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2015 jaina baya güzel ya tavsiye ederim ama dh den sonra düşük mobilitye biraz alışman gerekebilir, alışınca cogzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2015 iyice gurl gamer oldu ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2015 Arada eğlenmek için oynarım diyorsan Nova. Daha az küfür yersin. :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2015 Sparkcaster said: iyice gurl gamer oldu ya ne alaka be :P LOL dede morgana, diana ve zyra ile oyniyordum, yetiyordu bana. o kafada olsam ashe ve katarinadan baska hero ile oynamazdim heleki dat ashe... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2015 novanın dusmanı sylvden fazla ama. Çok eğlenceli gerçi nova ya, spec olsa nova alıcam azmo falan yerıne. Biraz sabırlı olmak lazım bıde ekıple aynı cemberde falan durmaman gerekio işte. Onun dısında epey eglenceli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2015 Ben dun speyskekle oynadim 2 oyun cok memnun kaldim. Level 5 licem onu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2015 Suark said: tank olandan sıkıldım ben. Ya zagara baya ııde zerg yanı. Toss olaydı ııdi. Tunel olayı falan baya zevkli. Azmo alasım var ama cok kararsızım ya. hacı ben bir süredir takip ediyorum, azmo yakında f2p haftasına düşebilir, denemeden alma boşver. gold kasmak zor harbiden. @Laurelin bebelerden her türlü küfür yiyeceksin, f2p haftasında denersin öyle alırsın. şimdilik gold biriktir, f2p heroları lvl5'e çıkar ve daily questleri tamamla. son edit : 26 mayıs f2p heroları bunlarmış, haftaya banko azmo derim :D Malfurion Valla Stitches Arthas Tyrande Zagara (player level 12) Illidan (player level 15) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Edriel Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2015 imamizer said: Ben dun speyskekle oynadim 2 oyun cok memnun kaldim. Level 5 licem onu. Speyskeki mi lvl5 yapıcan anlamadım asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2015 sipeys kim ya sen gel bizle oyna. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Edriel Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2015 Speys hep muradin kovaliyor bilmiyor malesef Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2015 ooo zagar tyrande free haftası. Çok zevkli 2 hero zagarnın 2 ultısıde super ama 2. ultiden sadece kendısının faydalanması kotu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2015 En eğlenceli Murky ya. Seviom topağı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2015 Edriel said: Speyskeki mi lvl5 yapıcan anlamadım asdf Yeni heroymuş sipeyskeyk. Lvl5te farklı skinleri açılıyor. Bu lvl1 hali http://i.imgur.com/XAAFQGz.jpg Bu lvl5 http://i.imgur.com/NqqmCIn.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Edriel Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2015 Ahahahgagsgwgsbdhshshgagagavacxxhsjabgan axedice naptın xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2015 ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2015 photoshoptu yüklüyorum şimdi, mount variation yapıcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2015 (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2015 AhhaahahahahHahHg LAN! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2015 poison mount skin 2 http://i.imgur.com/DavNXdY.jpg şu da fire mount skin3 http://i.imgur.com/PZ8ErDW.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Edriel Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2015 oo alttaki mounta 9.99 dolar basarım. Ama axe daha başarılıydı :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2015 axe'ın ki eskilerden. arşivden verdi. ben şimdi şipşak ayarladım bişeyler sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar