Flameoffear Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 Zaten öyle olmasa takımlar 5 kael e 5 kael olur sdf. Ama bana göre Jaina hala daha iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 kael'in olayı zaten anladığım kadarıyla dmg vurmak ama yakalandığında da kaçamadan ölmek. karambolde aralara dalıp aldığım oldu kaç kere çok rahat bir şekilde, bildiğin kağıt lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 e jaina falanda oyle ki. kaelle daha oynamadımda, ranged assasingler genelde kagıt oluyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 raynor öyle mi :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 glass cannon oynamayacan positioning bilmiyosan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 Jaina yine yavaşlatıyor, kendine kalkan filan açıyor. Kaçabiliyorsun, Valla zaten motor takmış gibi hızlı, Nova, Zeratul malüm. Ben Kael i göreceğimizi düşünmüyorum pek QM harici. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeviantSun Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 Ayrıca Sprint talent'ı da var Jaina'nın, kaç kere ölmekten onun sayesinde kurtulduğumu bilmiyorum. Kael'theas'a koymazlarsa istediğin kadar stun at, bir çok agresif build yakalar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 Yılın hizmeti, heroların kendi sayfalarında extra tipler de var. https://docs.google.com/spreadsheets/d/16dx9y6xZCZI0reeFMgMraf-nKibwZV0HoYU1OPzM4Bc/pubhtml tldr; auto-attack builds still kinda suck Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Edriel Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 Sparkcaster said: glass cannon oynamayacan positioning bilmiyosan Bununla hiç bir alakası yok oyundaki diğer heroların oluşturduğu genel mekaniğe göre çok sıkıntılı bir hero kael. Hatta mobilitysi düşük olup bu kafada yapılmış jaina ile karşılaştırırsak daha iyi anlaşılır. Jaina da mesala Blizzard skilli range i yüksek, instant atılıyor direk slowluyor bu nedenle duruma göre sırf blizzardla harrash ta yapılabilir ya da risk alınıp yaklaşıp cone of cold atılabilcek durumda oluşturulabilir ayrıca frost boltunda range i çok yüksek yani 2 skill oyun mekaniğine göre high range ten ve slow ile 1 skill medium range ten atılıyor. Kale'e baktığımızda Flamestrike blizzardla aynı range ten atılıyor delayı var ve göt kadar effect range i var hiç bir soft ya da hard cc si yok. Fire bomb medium range gene bir soft cc yok ve işin kötü tarafı fire bombsuz yaptığın dmg hiçbirşey değil genel talentlarda firebomb üzerine kurulu. 3. skillin 1.5sn ye hard cc si var ama 1 target a vuruyor ve medium range, skill shot. Jaina 2 skill high dps high range soft cc 1 skill medium range soft cc Kael 1 skil high dps high range delaylı 2 skill medium range 1 i high dps 1i nerdeyse dmgsiz tırt Hard cc 1.5sn Kaelde çok fazla risk almak gerekiyor ve tf lerde içinden geçiyorlar. Biraz ufkunuzu genişlettiysem ne mutlu bana. He bu arada kaelin jaina dan fazla risk almasına rağmen single target burstü daha düşük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 oynayamıyosanuz uzun uzun bahane yazmanıza gereky ok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Edriel Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 ahaha unskilled troll olmasan Tauntunu yiycem de :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 bıraktığımda hero lig 4 tüm, git gut Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Edriel Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 hero lig ne ya şuanda hiç bir challange yok experience la lvl kasar gibi oynayıp rank kasıyorsun, vanilla hs gibi fail sistem. Yeni sistemde görüşürüz. Edit: Hatta Sequo bile o ranklarda düşün gerisini sen artık geçen thug life illidian paylaşıyordu sdagaasfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 teke tek atalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Edriel Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 bana uyar hafta sonu müsaitim de artık bu SENLE BEN TEKE TEK lol kafası bitmedi mi sene 2015 -.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 ooo grudge match Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cagrus Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 patici içi teke tek turnuvası düzenleyelim. kazanan burada lord olsun başlıkta yönetimi ele alsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Edriel Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 ahahhahasdfsdf aynen aynen. Akp seçmeni kafası gg wp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 hero league grind bu arada hakkaten paticik dişine uygun oyun bulmuş kendini üstün görmüş :( ah paticik ah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 Yine neyin bakımı bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 0.55, ETCnin updated hali. http://www.youtube.com/watch?v=zjGZyMbaOjc stage dive süper olmuş ve önümüzdeki hafta da indirime giriyormuş http://eu.battle.net/heroes/en/forum/topic/13605640947 http://www.gurl.com/wp-content/uploads/2012/12/too-much.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 delaysiz impale <3 anub zaten taaa warcraft döneminden en sevdiğimdi ya. gerçi mitigationını severdim. burada da beetlelar çok eğlenceli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 Edriel said: ahahhahasdfsdf aynen aynen. Akp seçmeni kafası gg wp akp secmeni kafasiyla ne alakasi var. oyle olsa direkt X lord olsun derdik. trial by combat sansi sunuluyor begenmiyorsun onu da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Edriel Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 Aluriel said: Edriel said: ahahhahasdfsdf aynen aynen. Akp seçmeni kafası gg wp akp secmeni kafasiyla ne alakasi var. oyle olsa direkt X lord olsun derdik. trial by combat sansi sunuluyor begenmiyorsun onu da Derdik ne sen bişey demedin zaten hemen ne guruplaşma çıkarıyorsun, ayrıca ben akp seçmeni kafası gelen teke tek duel teklifi için dedim. Son olarakta her topic te benden alıntı yapıp bir kulp buluyorsun = Antropoz ? ya da ergenlik ? hangisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 nigga plz combattan kacan sen, milleti akplilikle suclayan yine sen. simdi bi de tuy diktin ustune su g5 postunla sfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar