Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Heroes of the Storm [/join paticik]

ahmedinejad

Öne çıkan mesajlar

hero league oynatan quick match'in kötülüğü. quick matchte 3 warriorlı setupla oynamak zorunda kalmak... raad, geniş hatta daily yaparak oynuyorum.

yeni sistemde de muhtemelen yine team league or gtfo çekerler.

lossları gizleyerek, 2%'lik dilim diye götünden sistem uydurarak, solo ile multi queueları bir tutarak, afkcılara izin vererek anlamsız bir yaklaşım sergilediler.
Sosyal ağlarda paylaş

oyuncu kitlesi leş ötesi olmaya başladı, adam akıllı oyun atmak için 5 kişi olmaktan başka çare yok abi bu oyunda. minesta kaçıyorum arkamda az canlı sonya kovalıyor zeratulun yanından geçiyoruz umrunda değil hala mob kesiyo, beni kestiler sonra 3 kişi olup zeratulu da kestiler, niye yardım etmedin diyorum git coop oyna diyor. dakika 20de 13 kere ölmüş nezaabo var takımda minesa girmiyor bile.
Sosyal ağlarda paylaş

popüler herhangi bir oyunda iyi bir community beklemek biraz fazla iyimser bir düşünce. dota-cs-lol-hots vs ilk akla gelen tüm oyunlar için takım şart. solo oynanıyorsa da takım arkadaşlarından bekletilerini 0'a indirmek gerekiyor.

anlattığın olayların benzerleri bir çoğumuzun başına geliyordur zaten.
Sosyal ağlarda paylaş

abi peki böyle adamların birbirine yardım etmenin had safhada önemli olduğu oyunlarda ne işi var, vallahi kafayı yicem dotayı bıraktık daha casual hots oynayalım dedik burda da iş çığrından çıkmaya başladı adam 2 tane tuşa nerde basması gerektiğini bilmiyor competitive oyunlardan çıkmıyor ama.
Sosyal ağlarda paylaş

level 40 oyuncuları level 10larla eşleştirebiliyor quick match, hala alpha mmrını kullanıyor queue uzamasın diye, releasede yeniden düzenlicez dediler çok bişey de kalmadı zaten

da.... haunted minessa map hiçbişiye şaşırmayın yani, redditde de çok söven var

http://i.imgur.com/ZjQMXIv.jpg
Sosyal ağlarda paylaş

ben mesela paso rehgarla bloodlust tassadarla force wall gidiyorum qmde, hlde ikisini de bir kez almamışımdır, o kafada oynanıyor qm sdf

gerçi bugün tyraelle sanctification aldım hlde, millet invul olduğunda UIlerine overlay geliyormuş artık mal gibi beklemiyor kimse, kaelthasın ultisine counter oldu falan çok güzel yardırdı kurwa kankalarım
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...