Tori Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2015 hero league şimdiye kadar kasmadıysanız daha da kasmayın releasede yeni rank sistemi gelicek diyorlar, ki gelmese bile yine de resetlenicektir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2015 hero league oynatan quick match'in kötülüğü. quick matchte 3 warriorlı setupla oynamak zorunda kalmak... raad, geniş hatta daily yaparak oynuyorum. yeni sistemde de muhtemelen yine team league or gtfo çekerler. lossları gizleyerek, 2%'lik dilim diye götünden sistem uydurarak, solo ile multi queueları bir tutarak, afkcılara izin vererek anlamsız bir yaklaşım sergilediler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2015 http://us.battle.net/heroes/en/blog/19067455 PATCH NOTES GELDİ HAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAANIM tldr; beleşçi versiyon: - Starter packi alanlara extra 7-day stimpack - Tutoriallardan extra gold - Diabloya extra mount Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2015 PATCH WHEN? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2015 us bugün eu yarın işte klasik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeviantSun Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2015 Geriye dönük mü olacak acaba bunlar? Tutorial'ları çoktan oynadık, Starter'ı aldık bile çünkü :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2015 DeviantSun said: Geriye dönük mü olacak acaba bunlar? Tutorial'ları çoktan oynadık, Starter'ı aldık bile çünkü :/ daha önceden starter alanlara yine 1 hafta gelcekmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2015 herolar lvl 1 oldu bir kaç saattir herkeste mi böyle? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2015 patch sonrası us çökünce biz de çökmüş sayıldık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FesTivaL Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2015 35Euro verdik Founder's Pack satın aldık. Utanmazlar closed Beta giriş hakkı vermemişler. Kafalarına sıktıklarımının.. Nerden bulacaz şimdi Closed Beta Key.. Yoksa bu hatayı Battle.Net online olmadığı için mi veriyor. :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2015 tsi 12ye kadar yok sonrasında girer oynarsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeviantSun Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2015 Ayrıca buradaki foruma da bakabilirsin, insanlar key'leri dörder dörder dağıttı. Battle.net hala kapalı şu an. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FesTivaL Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2015 mulgear6 said: tsi 12ye kadar yok sonrasında girer oynarsın Tşk :))) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FesTivaL Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2015 @DeviantSun , Betakey ihtiyacım yok.35Euro verip, oyuna giremeyince panik oldum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2015 bendeki keyleri unutmuşum ya, niyetlenen varsa buyursun BCCX9Z-K7MT-TDDKB6-TDF9-ZN26HP CGP87Z-Y9CX-ZMPYXN-N82G-6PXEDN N7W2ZD-2EBN-8HXM4B-J6VR-FXFHRD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2015 YENİ UI BOK GİBİ OLMUŞ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2015 oyuncu kitlesi leş ötesi olmaya başladı, adam akıllı oyun atmak için 5 kişi olmaktan başka çare yok abi bu oyunda. minesta kaçıyorum arkamda az canlı sonya kovalıyor zeratulun yanından geçiyoruz umrunda değil hala mob kesiyo, beni kestiler sonra 3 kişi olup zeratulu da kestiler, niye yardım etmedin diyorum git coop oyna diyor. dakika 20de 13 kere ölmüş nezaabo var takımda minesa girmiyor bile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2015 popüler herhangi bir oyunda iyi bir community beklemek biraz fazla iyimser bir düşünce. dota-cs-lol-hots vs ilk akla gelen tüm oyunlar için takım şart. solo oynanıyorsa da takım arkadaşlarından bekletilerini 0'a indirmek gerekiyor. anlattığın olayların benzerleri bir çoğumuzun başına geliyordur zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2015 abi peki böyle adamların birbirine yardım etmenin had safhada önemli olduğu oyunlarda ne işi var, vallahi kafayı yicem dotayı bıraktık daha casual hots oynayalım dedik burda da iş çığrından çıkmaya başladı adam 2 tane tuşa nerde basması gerektiğini bilmiyor competitive oyunlardan çıkmıyor ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2015 abi ama bazıları hangi kafayla oynuyor hakkaten anlamak imkansız. 0 team objective, 0 team fight, 0 heal falan hiçbir şey yok. ilk oyunu falan desen değil, hero rotation'daydı deniyordur desen değil. yerine ceket koysan daha iyi oynar yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2015 aa blizzzz oyunu <3<3<3<3 diye gelenler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2015 level 40 oyuncuları level 10larla eşleştirebiliyor quick match, hala alpha mmrını kullanıyor queue uzamasın diye, releasede yeniden düzenlicez dediler çok bişey de kalmadı zaten da.... haunted minessa map hiçbişiye şaşırmayın yani, redditde de çok söven var http://i.imgur.com/ZjQMXIv.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2015 QQ lar başlamış. Hero League girin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Roqq Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2015 Hero League oynayın. Gayet iyi oyunlar dönüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2015 ben mesela paso rehgarla bloodlust tassadarla force wall gidiyorum qmde, hlde ikisini de bir kez almamışımdır, o kafada oynanıyor qm sdf gerçi bugün tyraelle sanctification aldım hlde, millet invul olduğunda UIlerine overlay geliyormuş artık mal gibi beklemiyor kimse, kaelthasın ultisine counter oldu falan çok güzel yardırdı kurwa kankalarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar