xunn Mesaj tarihi: Şubat 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2015 Illidan and Zeratul: The Game şu an. Kanser tam. Oyunda bi avuç heroda gap closer var, adam bir kere atladı mı kesinlikle outrunlayamıyosun, üstüne önüne atlıyo ve yolu blockluyo zırt pırt. İşler kötüye giderse hop evasion + heal. Birşeyler ters gitti ve adam kaçtıysa LOL ULTI I'M STILL ON YOU. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Şubat 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2015 Seru said: uzaktan hpsi azalanı indiricen işte. aoe ulti seçtiysen de iyi bi anda atıcan. olay bu. kimsenin hp'si azalmıyordu ya, kabus gibiydi. sanırım grup kötüydü bizim. arcane falan vardı ;_; Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Şubat 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2015 hadi ilidan early game'den sonra kuvvetleniyor bilmeyenlere karşı da, zeratul şu an direkt çöp. kaçacağına savaşsan kesersin zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Şubat 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2015 Ap Ability damage zeratul yapın. http://www.youtube.com/watch?v=eQUwcy3HnjM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Şubat 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2015 CEYNA GELMİŞ CEYNA ÇOK ELENCELİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Şubat 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2015 Sup; Brightwing-Kanser Tassadar-Meyç yazcaklarmış yanlış olmuş. Uther-odun dat heals Assa; Thrall-vanilla wow şaman gibin çok vuruyörü woryör; Stich-kingtiger tanka skorpion patchlemişler gamhiyır yapıyo Anub-ccbot hemide uçuç böcü skini gelio nobrainer direk Spesyalist; Nazeboo-fantakill makinesi Zagara- artan nova/stich/thrall vb populasyona karşı ilaç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Şubat 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2015 xunn said: Illidan and Zeratul: The Game şu an. Kanser tam. Oyunda bi avuç heroda gap closer var, adam bir kere atladı mı kesinlikle outrunlayamıyosun, üstüne önüne atlıyo ve yolu blockluyo zırt pırt. İşler kötüye giderse hop evasion + heal. Birşeyler ters gitti ve adam kaçtıysa LOL ULTI I'M STILL ON YOU. illidan takımda yeteri kadar disable yoksa çok sıkıntı. Zerathul bir tassadara bakıyor hiç bir sıkıntısı yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2015 zeratul ile singularity spike build yapıyorum. stealth'den çıkmadan aoe damage + slow es geçilemeyecek kadar iyi bence. iki kere atıyor bir de. shadow her ne kadar kill garantilese de void epey daha iyi bir ultimate. iyi atılan void o combatın deciderı oluyor. cleave abanan zeratul görünce karşı takımda bile olsa üzülüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Şubat 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2015 zeratul her sekil eziyor ya. xunn yetememis. normalde nova zeratul vs iyi göz istiyor ben daha yanima yaklasmadan vuruyorum kamciyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Şubat 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2015 reghdarın far sight da baya iyi stealth herolara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Şubat 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2015 Nova çöp artıkın zeratulada tassadar yada grafikleri lowda oynayan aoe yapabilen birisi olsa kafi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2015 Sparkcaster said: reghdarın far sight da baya iyi stealth herolara farsight alırsan regen alamadığın için healer olamıyorsun. değer mi tartışılır. healer olunmayacaksa tyrande alınıp daha kesin çözüm olunabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Şubat 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2015 zeratulun void prisonıyla her türlü gideri var, hatta level 20de allyleri etkilememesini sağlayan talenti de alabilir tassadara falan yakalanıyorsa bir zahmet teleportlıyıverip geri cloaka girdikten sonra gelsin :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Şubat 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2015 heh tori unicornlar vadisinde oynuyor. Tassadar açıcak zerathulu yanında takımı varken ve zerathul kaçabilecek... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Şubat 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2015 Seele said: zeratul her sekil eziyor ya. xunn yetememis. normalde nova zeratul vs iyi göz istiyor ben daha yanima yaklasmadan vuruyorum kamciyi. Eziyor diyorum zaten düdük nerenle okudun. Melee assassinler çok fazla iyi diyorum zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Şubat 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2015 Glatheros said: heh tori unicornlar vadisinde oynuyor. Tassadar açıcak zerathulu yanında takımı varken ve zerathul kaçabilecek... yav hehe, inb4 argument ayrıca diyen adam da bu mu asfgdf glath#2633 https://www.hotslogs.com/Player/Profile?PlayerID=1348956 bir de h olmadan yazılıyor zeratul Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Şubat 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2015 Fotm Thrall da çekilmiş, net. dfg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Şubat 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2015 xunn said: Seele said: zeratul her sekil eziyor ya. xunn yetememis. normalde nova zeratul vs iyi göz istiyor ben daha yanima yaklasmadan vuruyorum kamciyi. Eziyor diyorum zaten düdük nerenle okudun. Melee assassinler çok fazla iyi diyorum zaten. yok bana sanki Flassh in göz yaslari gibi geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2015 kim jaina olacak tartışmaları haftaya damgasını vuracak sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2015 thrall cok delikanlı kapsıyo ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Şubat 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2015 PATCH GELDİ HANIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIM http://up.ohitsbill.com/closedbetapatchnotesfeb10.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Şubat 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2015 Yok abi Thrall'ı lamer yapmayı başarmışlar. Nerf gelir, yeni hero diye abartmışlar da söner. arcane said: kim jaina olacak tartışmaları haftaya damgasını vuracak sdf. Kimseye vermedim farkettiysen. Çirkefim biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2015 rewind nerf witch doctora iyi olmuş. thrall battle momentum GG. nexus blades retarded olmuş. daha nasıl tarif edebilirim bilmiyorum. böyle bir drow ranger, eye of skadi kafası olmuş. en uyuz şey. umarım cd vardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Şubat 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2015 tychus gg olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Şubat 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2015 bw ölmüş kajdsfahdkfj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar