Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2015 ahaha baltazarla o kadar cok kaybettikki icine etti :D http://i.imgur.com/lXDpLO2.png blizzardan achivement vermesi lazim artik sagfdsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2015 bu istatistikleri hangi site tutuyor ya da tutturuyoruz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2015 Haaaydaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2015 Konu loopa girdi forumu bozdunuz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2015 paticike giriyorum kimse yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2015 HAYIR ÇALIŞMAYALIM MI SERU? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2015 ne zaman girsem kimse yok ki. akşam sabah. hiçkimseyi görmedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2015 hafta sonu 30 oyun falan attık ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2015 axedice ıslak rüyaların takımında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2015 en cok aryayla oynamısım ben patiden 47 maç o_O cumartesiki maçlar iyiydi de en fazla 3-4 maç kalabiliorm ben. TS BILE KULLANDIM OLM BU SEFER Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2015 *cough* TS bile kullanmayanlar görsün, ibret alsın *cough* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2015 Seru said: paticike giriyorum kimse yok. oyun organizasyonlarını paticik kanalından yapmıyoruz ya. Buraya yaızyoruz var mı atan falan diye, geliyorlar o an kim online sa bir parti oluşturup giriyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2015 Li Li E.T.C. Rehgar Sgt Hammer Gazlowe Kerrigan (level 12) Leoric (level 15) bu hafta güzelmiş, leo-kerrigan-hammer oynanır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2015 QM var mı? grupla nazeebo levellamam lazım acil sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2015 oo süper hepsini oynıcam vurucam kırbaçı hepsine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2015 party ile lvl 0 > 9 ortalama kaç maç sürüyor var mı hesabı bir yerde? 50% winrate diyelim. gerçi leoric ile 70% winrate de alınabilir :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2015 arthas 8.5 buçuk, 20 maç yapmışım, 90% win qm ligi de diamond'dan platinum'a geçmiş bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2015 Plat daha dusuk sanki asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2015 evet düşmüş daha doğrusu. teşekkürler axedice. master imkansız herhalde zaten normal insanlar için asdasd. 2% lik dilim nedir lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2015 o 90% öyle güzel 50%lere 60%lara düşecek ki tebessümle bu mesajımı hatırlayacaksın ehueh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2015 bende orada kalmasını beklemiyorum ya, mmr arttıkça daha zorlu adamlarla oynuyoruz sürekli. 50% e düşer mi bilmiyorum da, 90% da kalmayacağı kesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2015 duser, oyunun hedefi herkesi 50% yapmak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2015 iyi sizde götünüze kına yakarsınız! baltazar denge ajanı gibi zaten sistemin. aramıza sızdı, ne zaman yükselmeye çalışsak adam tepkimeye girip aşağı çekiyor adasdsadasd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2015 üç sayfada bi aynı muhabbet dönüyo sdfds. yönetim girişe yazsın huuopp birader 70% tutturabilecek olsan real madriddeydin diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2015 her yeni baslayanla ayni seyler abi, onceki yazilanlari okumicaksaniz yazmayalim anasini satim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar