Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2015 http://i.imgur.com/45NLZvJ.png bu patch sahane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2015 Comba ta ne zaman girilir ne zaman çıkılır kavramları yok axedice da. Abi bir el bombası daha atıp çıkacaktım modunda oynuyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2015 oyun atalim ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2015 tatilden donuyorum 1-2 gune bekleyin beni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2015 13w-7lose rank 41 verdi lel ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nayu Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2015 bana 28 vermişti aynı w/l Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2015 hadi qm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2015 geldim sipark Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2015 arthasa baya alıştım ya. takım sinerjisi çok iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2015 oyunda iteim yok last hit yok heryeri sinerji olsa ne olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2015 Fin said: 13w-7lose rank 41 verdi lel ? Oha boşa mı win için yırtınıyoruz yani? 12 oyun 9 win şimdilik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2015 diğer hesap 10w/10l rank50 ye attı ahahha 40-50 arası rank düşmüyor zaten ahha blizzard at it's finest. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2015 haydi gençler toplanın qm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2015 yeni sistem aldatmaca ya, mmr uzerinden atiyor ranki. mmr i resetleyip yapsalardi belki anlami olurduda su haliyle direk LCD kafasi ile yapilmis. 4w-16l li adami lak diye rank 4 e atayabiliyor. her rank icin belli mmr araliklari tespit etmisler hani goz boyamadan ibaret placementlar mmr reset yemediginden. atiyorum mmr i 1800 ranki 8-9 olan ve buna grindlamis birini alalim, placementlarin hepsini kazansa bile eski rankina geri donme sansi yok, oyun 20-30 araligina iteliycek onu aptalalr sorunun elo oldugunu anlayamadi hala Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2015 Cuce said: oyunda iteim yok last hit yok heryeri sinerji olsa ne olur yanlış anlamışım. kendi içinde değerlendiriyoruz abi işte. olan içinde güzel bir şey :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2015 Aryanın dediği gibi sanırım mmr ın hangi rankı hak ediyorsa oraya atacağız herkesi diyememiş blizzard ama yapılan tam olarak bu. 20 maç ta göstermelik 20-0 da yapsan rankın çok değişmez sanmıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2015 hots logs'da böyle görünüyor profilim Quick Match Diamond (This league requires players to upload at least 100 replays) (Current MMR: 2695) Combined Hero Level 67 Total Games Played 42 Total Time Played 15 Hours, 45 Minutes bunu neye göre değerlendiriyoruz? bi de baya outdated, hangi aralıklarla update oluyor data dikkat eden oldu mu? mmr kaç iyi kaç kötü onu şey edemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2015 qm değil hero lig mmr önemli olan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2015 ha hero league mmr'i ayrı qm ayrı mı tutuluyor. ben tek mmr var, hero league'de rank mantığı var sandım. daha yeni başladım ya league'e 1 oyun mu ne attım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2015 Lan kaç kere dicez hotslogs Statları gerçek değil diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2015 ne bileyim lan ben hiç okumadım forumda asdasd dün arya hotlogs'dan bakıyosun deyince profil oluşturdum işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2015 hotslogdaki setup.exe yi indir her oyun çıkışı upload yap. olabildiğince sağlıklı sonucu öyle alırsın. 3-5 fark olur ama ortalamayı görürsün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2015 geçmişe yönelikte yapabiliyor muyuz sonuçta oyun hepsini tutuyor atıyormuş ok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2015 oh ul edıorm bende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2015 bence yine iyiyiz ya 3 kişini daha yeni başladığını hesaba kattığında Hero Hero Level Win Percent Arthas 8 %90,0 dream team asdasdasd (axedice lol) http://s2.postimg.org/wrhcih0ll/dream.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar