arcane Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2015 murkynin yine bahanesi var da leoricin kesinlikle yok ya. hele şu yamadan sonra off ne pushladım da diyemez. yatacak yerin yok iskelet kral. mezara yerleşip feedlersen konseyi toplar tacını alırız. bu arada bu queue niye bu kadar uzun abi 4 dakika bekliyorum QM öncesi :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Edriel Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2015 Monkla (release day) ya da cok tercih edilen free rotasyondaki bir heroyla giriyorsan que uzuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2015 evet ben de ondan şüphelenip denedim, öyleymiş hakikaten. hayret bir şey QMde resmen support sıkıntısı vardı haftalardır. tam tersi olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2015 bir kanserlik hero daha geldi oyuna hayırlı olsun, bizim takımda 3 tane assasin var takımda gidip monku adam dps oynadı. karşı tarafta monk 70k heal attı 15 dakikalık oyunda, adamların canını indiremiyoruz bizim adama niye dps talent oynadın diyorum, still better dps than tychus ( ben) diyor ya. hadi bakalım daha neler göreceğiz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2015 leoricle monk beraber ölümsüz mü oluyo şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2015 klassik blizzard release'ı. satışları patlatmak amaçlı op gelir, 1 aya nerflenir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2015 pek klasik değil, jo ve butcher neflenmedi yanlış hatırlamıyorsam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2015 Edriel said: Mortis said: Butcher dün beni delirtti ya, artık butcher görünce, direkt kaçıyorum Valla tadında biri assasinsen, tuttu mu , .. bırakmio. dün keyifliydii ya oynayalım böle toplanıp, yavaş yavaş kordinasyonu sağlar, döveriz. Dün baya yenildik ama ya hehe Mortis valla butcherin counteri naaptin butcherin valla üzerindeki tek dmgi charge dmgidir eger ki charge attiginda sana ulasmadan vault atiyorsan (base e kacma disinda) orda hata yapiyorsundur anlamadım abi ne yazdığını cümledeki VALLA ların vallahi mi yoksa heronun ismi mı karıştırdım ehue yani nasıl counterlanio butcher Valla ile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2015 gelsin dokunsun sana önce charge ile sonrasında stundan çıktığın gibi vault ile uzaklaşacaksın diyor türkçe meali ile :D :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2015 iki kasının ortasından vurucan butcher'ı vallayla. bi boltluk işi var nımıssızın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2015 o charge buglı zaten, mesela buthcer charge ederken, yıne buthcerla o zıncır bokunu atarsan kosuyoluna, adam sana vurduktan sonra geri çekiyor. ( teleportlardada aynı muahhbet var gıttıgı yerden cekıyor gerı ) Her türlü o stun yenecek yani çok uzamadıysan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2015 kaçama diye zincirliyor işte. working as intended. lanetli cehennem zinciri o. öyle atladım zıpladım sıçradım falan güler baçır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2015 KHARAZIM MÜTHİŞ ULAN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2015 bence support yanına nerf gelir bunun. resmen bütün takımı ayakta tutuyor napıyor bilmiyorum ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2015 ya ıste kacamaması lazım ama stun atıyor mısal, yadda 1 saniyeligine off oluyor sylvanasın teleportu. ( gidip gelme animasyonu ) HİÇ GİDEMEMESİ LAZIM TELEPORT YAPANA OTUR SEN SUS DIYE kafasına vurması lazım. yaratılmıs en zevk veren ulti seçiyorum bu arada baçırın zıncırını. "nereye gidiyosun bilader?" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2015 zinciri yiyen adamın inatla kaçmaya çalışması da ayrı bi tat katıyor işe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sektedar Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2015 Bu Hots'daki TR chat'i niye bu kadar leş? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2015 hangi beleş oyundaki türk chat i leş değil? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2015 bu(t)-çır okumus etmis, eli yuzu duzgun cocuklarsiniz, dogru telaffuz edin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2015 Bacir ochizim icin ve bacir olarak kalicak tipki kuvalisyon gibi! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2015 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2015 ve geç olmadan dotanın rus gerçeğini hotsda da hissettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2015 breath of heavenın hotfixle nerflenmesi lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2015 abi hp barları ve fontları ne yapmışlar lan direk league of legends olmuş eski haline getiremiyoz dimi :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2015 onu niye öyle salakça bir şekilde değiştirdiler anlamıyorum. iyiydi zaten... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar