Edriel Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2015 o kasma zaten max 3-4 ay sonra bayıyordu lol ve dota da bunun en güzel yanı bu zaten. Arma vs bf4/cs gibi düşün 2 sininde seveni var ama kaç beden kaldırır yani arma3 gibi similasyonu bir zaman sonra bilemem. Oyun zevk için oynanır bazen basitlik ama sürekli mücadele olması da zevk verir. Bunlar çok tartışıldı zaten. Ben mesala 4 bira alıp oynamaya aşığım bu oyuna, umarım çok uzun süre kalır ben de çok uzun süre oynayacağımdan eminim :)He eğer ki başkasını fazla takmamayı öğrenirsen bir de iyice zevk alıyorsun. Takımın hakkaten barzo mu boşver yapabildiğini yap hiç belli olmaz çok kötü takım bile yenebiliyor endgame de ya da eğlenmene bak 1v1 2v2 denk geldiğin lane de kapış adamlarla maç bitince aldığın reward çok fazla düşmüyor dailyni de yapıyorsun. Oyunu oyna goldunu kas heroları al arkadaşlarla denk gelince de premade ak işte. LoL de dota2 de şu şikayet edilen kısımların 10 kat kötüsü var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2015 Offf uyku duzenimi yoluna koydum, simdide gunduz hots yalan oldu :( butcher/uther/kerrigan vs botu lazim bana ki gonul rahatligi ile tyrandemle oyniim :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2015 wat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2015 tyrandemle oyniim çok yanlış bir laf gibi geliyor ilk bakışta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2015 ben ikinci satırdaki cümleyi anlamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2015 Trias said: abiler ben renk körüyüm, haritada kimin düşman kimin dost olduğunu anlayamıyorum. Renk körlüğü modunu açsam bile fayda etmiyor. Var mı bir yolu? Anaa... Olm iyi bizi kesmedin boss diye wowda:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trias Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2015 çok öldüm bu renk dalgasına Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nayu Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2015 Sparkcaster said: bu da full rus olacağı ve düzgün matchmakinge sahip olmayacağı için çöp arkadasın 2013 deki tahmini ve dogru çıkıyor:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2015 Laurelin said: Offf uyku duzenimi yoluna koydum, simdide gunduz hots yalan oldu :( butcher/uther/kerrigan vs botu lazim bana ki gonul rahatligi ile tyrandemle oyniim :( ben de düzene koydum sayılır çözeriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2015 heh insan gibi saatlerde oynayın gelelim :D alırım ben uther np ^^ kael sux Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2015 ben gece gündüz yazıyorum da kanaldan geri dönüş yapan az. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2015 kanal yalan birini gözüne kestirip dürt :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2015 e hadi gelin 1 saat civarı oynarım. sonra spora gitçem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2015 kaslılarla oynamam ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2015 o tiliyi ilgilendiriyor ben kaslı değilim sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2015 evli barklı adamız işteyiz lan bu saatte nere gelelim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2015 abi polonyalılar ruslar mal gibi kendi dillerinde konuşup duruyor nasolsa anlamıyorlar diye türkçe sövüyorum herifin biri maçtan sonra türkler benim memleketime saldırdılar şimdi oyunumdalar böhühü spamladı başka biri ekledikten sonra türkleri niye seviyim ki 500 sene önce türkler avrupayı işgal etti diye sildi sdfsdg oyundayken türkçenin arkasından gelen cümlelerde sulejmanlar mechmetler geçiyor direk noluyor lan varşova 100. yıl ilkokulunda süleyman mı okutuyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2015 OMONOZO KOYDUK deseydin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2015 yanlış oyunu oynuyon kurwa reis europa universalis aç sen de turkomanlara yardır dedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2015 https://www.youtube.com/watch?v=xH_FzZnuCTU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2015 you are... not. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yloibx Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2015 ben de bazen türkçe yazıyorum başka türlü stresimi atamıyorum yoksa kimse objectiveleri sallamıyor deli oluyorum niye oynuyorum onu da bilmiyorum lole geçicem yine orada en azından tek başına iş görüyorum kastığımda. burda illadin alıyorum 6 kule yıkıyorum aradaki level farkını kapatıyorum öne geçiyoruz. objectivelere gelin diye spamlıyorum inadına gelmiyorlar levelda fark atıyorlar sonra teke tekte bile adam alamıyorum. team fighta giriyoruz 2-3 vuruyorlar baktılar canları azalıyor geri çekiliyorlar beceri sıfır dümdüz oynuyorlar. eşleştirme sistemi de rezalet 2-3 kere yeniyorsun sonra tüm malları takıma dolduruyorlar. terror garden oynuyorum adamlara diyorum bana bırakın diye dinlemeyip rush yapıyorlar yönetmek için yönettikleri zaman da gidip mal mal adamlara dalıp ölüyorlar. her oyunum defeat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2015 valla solo giriyosan hangi oyun olursa olsun hepsinde aynı durumlar mevcut. LoL'de de adamın biri feedlese gene böyle rage yapcan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2015 http://i.imgur.com/JDESt6Z.jpg ve kazandik bu oyunu :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2015 8dk'da 8 kere ölen rank 1 adamla aynı oyuna düştüm az önce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar