Malibu Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2015 1 Haftadır onlar gelecek harita listesinden çıkartılmıştı. Şimdi geri geldiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeviantSun Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2015 Şimdi o sistem epey karışık aslında ama çok basitçe anlatayım. (Not: Preseason bitince bu sistem baştan aşağı değişecek) 1. MMR senin kimlerle eşleceğini belirliyor. Ama eşleşme garantisi vermiyor yani :D Bazen bekletmemek adına uçlara kayıyor. 2. Rank senin maç sonunda kaç Match Point alacağını belirliyor. İki takımın üyelerinin ranklerini toplayıp karşılaştırıyor. Kazandıysan ama rank toplamınız yüksekse az Match Point alıyorsun (Dikkat, Match Point bu, Total Points değil). Aynı şekilde diyelim yenildin, yenen takımın Rank toplamı düşükse daha az Rank Point kaybediyorsun. 3. Maç sonunda senin MMR'ını, bulunduğun Rank'in ortalama MMR'ı ile karşılaştırıyor. Sonra eğer senin MMR'ın bulunduğun Rank'in MMR'nın ortalamasından yüksekse diyor ki "Bu adam daha yüksek rank'lere layık" deyip sana aradaki farka göre bir bonus veriyor. Örneğin diyelim sen Rank 30'sun ama MMR'ın o kadar yüksek ki Rank 10 adamların ortalamasına eşit. O zaman deli bir Skill Point alıyorsun bonus olarak. Senin Rank'in, MMR'ına uygun bir seviye gelince artık bu puanı alamıyorsun. O yüzden başta 300-500 rank puan alırken bir anda 90-120 arası bir değere düşüyor toplam kazandığın puan. 4. Maç sonunda aldığın Rank puanı Match Point + Skill Point toplamı. Score ekranında puanın üzerinde durup ayrıntısını görebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2015 Oo iyi blizz türkçe yapmayacak oyunu sanırım. http://eu.blizzard.com/en-gb/company/careers/directory.html#region=Europe;city=Versailles;sortby=Team;search=,Platform%20Services, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bloodjackal Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2015 sanssizsansli said: Nasıl işsizsem yaptım 20dk da. ALLAA AKBAR TYRAEL VERSION http://www.youtube.com/watch?v=ATtUnwWYWew Çok başarılı ahuauha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2015 johanna mı neyse olayı nedir? Nasıl oynamam gerektiğini anlayamadım bi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2015 neyini anlamadın ? en düz hero işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2015 ilk oynadıgımda yanlıs anladıgımdan cok patates talentler almıstım lol. aga tank işte, önde olucan aoe pullu falan var cc yapıcan. Adamların sana dalmalarını saglıcan yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2015 Ya tamam W + Q hatta leap ulti alıp R+W+Q ile komboçino yapabiliyosun da yani bi Muradin gibi gelmedi bana nedense. E yi hiç anlamadım zaten:D iki ult de çok minik stunlı şeyler. Bi çözemedim akşam gene bakarım olmadı. Yendim oynadığım bütün maçlarda kill falanda aldı gitti ama karambol :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2015 ya q slow işte w ge buraya bakayım hareketi, e de blind atıosn. ya grupta mesela hiç melee yoksa, ultileri aoe olan herolar falan varsa çekiyosun herkesi ortaya pat pat pat yatıolar aynı anda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Roqq Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2015 O- HA http://www.youtube.com/watch?v=ykK-rr8WHkE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2015 off aptal gazlowe, pic etmis muhtesem komboyu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2015 yoo etmemiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2015 bi kerede falstad 20lik gustla, bütün takımı köşeye sıkıştırmıştı. çok seviorm o ultiyi ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2015 ban wave gelmiş bugün redditde eyyorlayıp duruyorlar var mı burdan da ban yiyen sdsgf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2015 Roqq said: O- HA http://www.youtube.com/watch?v=ykK-rr8WHkE sanki calisilmis bir pozisyon gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2015 ahah gust efsaneviymiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2015 Tori said: ban wave gelmiş bugün redditde eyyorlayıp duruyorlar var mı burdan da ban yiyen sdsgf^ niye ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2015 ben yiyeceğimi yedim daha da yemem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2015 Autohotkey kullananlari ucurmuslar lel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2015 Laurelin said: Ya sifir iletisim ve takim oyunu ile 5 kisi qm girmek husran direk, karsiya gelen takimda premade oldugu icin eziyor direk Draft iyi bide, first pick olarak raynor alan adam gordumu seviniyorsun daha beles mac aldik diye :P şu çok doğru, giriyoruz beraber ama 0 iletişim kurup tokatlanıyoruz . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2015 Banlar gelmiş.. http://us.battle.net/heroes/en/forum/topic/18300091763 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2015 Bu akşam oynadığımız oyunlar baya iyi geçti. Son maçta belki 10 saniye daha dayansak alıcaktık nova üzdü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2015 autohotkey ne? macro mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2015 sanssizsansli said: Bu akşam oynadığımız oyunlar baya iyi geçti. Son maçta belki 10 saniye daha dayansak alıcaktık nova üzdü. ben ciktim diye yenilmissiniz bariz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2015 http://www.youtube.com/watch?v=No_YNXrWpq0 işte gerçek kaelthas bu dfgsd videonun sonunda fırlayan doomhammer da ne iyiymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar