Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Heroes of the Storm [/join paticik]

ahmedinejad

Öne çıkan mesajlar

Şimdi o sistem epey karışık aslında ama çok basitçe anlatayım. (Not: Preseason bitince bu sistem baştan aşağı değişecek)
1. MMR senin kimlerle eşleceğini belirliyor. Ama eşleşme garantisi vermiyor yani :D Bazen bekletmemek adına uçlara kayıyor.
2. Rank senin maç sonunda kaç Match Point alacağını belirliyor. İki takımın üyelerinin ranklerini toplayıp karşılaştırıyor. Kazandıysan ama rank toplamınız yüksekse az Match Point alıyorsun (Dikkat, Match Point bu, Total Points değil). Aynı şekilde diyelim yenildin, yenen takımın Rank toplamı düşükse daha az Rank Point kaybediyorsun.
3. Maç sonunda senin MMR'ını, bulunduğun Rank'in ortalama MMR'ı ile karşılaştırıyor. Sonra eğer senin MMR'ın bulunduğun Rank'in MMR'nın ortalamasından yüksekse diyor ki "Bu adam daha yüksek rank'lere layık" deyip sana aradaki farka göre bir bonus veriyor. Örneğin diyelim sen Rank 30'sun ama MMR'ın o kadar yüksek ki Rank 10 adamların ortalamasına eşit. O zaman deli bir Skill Point alıyorsun bonus olarak. Senin Rank'in, MMR'ına uygun bir seviye gelince artık bu puanı alamıyorsun. O yüzden başta 300-500 rank puan alırken bir anda 90-120 arası bir değere düşüyor toplam kazandığın puan.
4. Maç sonunda aldığın Rank puanı Match Point + Skill Point toplamı. Score ekranında puanın üzerinde durup ayrıntısını görebilirsin.
Sosyal ağlarda paylaş

Ya tamam W + Q hatta leap ulti alıp R+W+Q ile komboçino yapabiliyosun da yani bi Muradin gibi gelmedi bana nedense. E yi hiç anlamadım zaten:D iki ult de çok minik stunlı şeyler. Bi çözemedim akşam gene bakarım olmadı.

Yendim oynadığım bütün maçlarda kill falanda aldı gitti ama karambol :D
Sosyal ağlarda paylaş

Laurelin said:

Ya sifir iletisim ve takim oyunu ile 5 kisi qm girmek husran direk, karsiya gelen takimda premade oldugu icin eziyor direk

Draft iyi bide, first pick olarak raynor alan adam gordumu seviniyorsun daha beles mac aldik diye :P

şu çok doğru, giriyoruz beraber ama 0 iletişim kurup tokatlanıyoruz .
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...