tiLi Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2015 gececilere sesleniyorum. uyku muyku kalmadı daha erken girip daha erken çıkalım bu ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2015 -Deno- said: hero league'de neredeyse hiç seçilmiyor nova. Yanlış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2015 tiLi said: gececilere sesleniyorum. uyku muyku kalmadı daha erken girip daha erken çıkalım bu ne gece elektrik gitti de kurtuldum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2015 sanssizsansli said: tiLi said: gececilere sesleniyorum. uyku muyku kalmadı daha erken girip daha erken çıkalım bu ne gece elektrik gitti de kurtuldum :D adam nickinin hakkını veriyo dsfgdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2015 Ben bu aksamdan sonra 2-3 gun yokum zaten yeni pc ile ugrasicagim icin, o ara uyku duzni kasarim :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2015 when both teams pick johanna http://i.imgur.com/rgJ1DE4.gifv sonunda nova gelip kes lan! çekiyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2015 Kojiroh said: Murky alcam diye 10k biriktiriyodum, Murky 7k oldu, cebimde 20k para var. Şimdi herkesin elinde olunca bilemedim alsam mı Murky'i. Tüm amacım it gibi dolaşıp karşı takımı trollemekti sdf http://i.imgur.com/qZTe1SK.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2015 AŞLSDKFJ aynen o şekil işte. Bu akşam alayım bari. QM MMR'ım çoktan yerlere inmiş zaten, kaybetsem de önemi yok, eğleneyim yeter sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2015 Butcher (BAÇIR) düştü. AI oynuyor. Kreplere ızgara basıyor. Tebrikler Blizzort! dsgf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2015 ne yapsaydi Ai, seni mi tasisin, oyle ai imkansiz su an, belki skynetle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2015 Şu yeni mapte oynarken resmen midem bulanıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2015 -Deno- said: hero league'de neredeyse hiç seçilmiyor nova. ama bence eğlenceli bir hero. iyi oynayan biri dps'de 1.liğe çok rahat oynayabiliyor. siege damage yok ama, sırf hero peşinde koşucan. hele heroic'ini etc, gazlowe gibi birinin heroic'leri ile birleştirirsen tadından yenmiyor (triple tap değil de diğeri) Bence nova şu sıralar tam bir Battlefield of Eternity herosu oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2015 oyun bitince login ekranina atiyo, bu da yeni cikti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2015 Sorieno said: -Deno- said: hero league'de neredeyse hiç seçilmiyor nova. Yanlış. 10 maçtan kaçında nova görüyorsun sen seçmediğin müddetçe ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2015 sylvanas akıyormuş yalnız, kael'thas ile arasında çok kalmıştım zaten alırken. dün 5'ledim, sırada johanna var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2015 nova yüksek ranklerde çok tutulan bi hero değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2015 -Deno- said: Sorieno said: -Deno- said: hero league'de neredeyse hiç seçilmiyor nova. Yanlış. 10 maçtan kaçında nova görüyorsun sen seçmediğin müddetçe ? Neredeyse hiç seçilmiyor'dan çok daha fazla görünüyor, iş de yapıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2015 o zaman sana nova'lı günler diliyorum babs kıçı güzel ama, garden of terror loading screen'inde falan of Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2015 novada o burst arttıran dps azaltan boku almayın ya bende alıcam nova pek guzel kendısı de her maca gıemz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2015 Karşı takımda sürekli 2 stealther olmasından gına geldi. Her oyunda zeratul-nova oluyor illa yeter artık. Hero ban falan getirseler keşke, sadece novasız maçlar çıkabilse. Nefret ediyorum nova'dan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2015 qq moar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2015 Abathur illi ez win Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2015 ya zeratulun stealth olması değil de 2 kere slowlerken 2 kere teleport üstüne bolt of the storm atabilmesi +++ ult böyle bir juke yok hahah sırf onun için alıyorum ben, lolde de leblancdan devamlı şikayet ederler(di) yani stealthla alakası yok monk da böyle etrafa atlayıp hoplarken milleti heallayacak diyorlar, ondan da direk şikayet ederler mesela Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2015 Nigger_of_the_sand said: Karşı takımda sürekli 2 stealther olmasından gına geldi. Her oyunda zeratul-nova oluyor illa yeter artık. Hero ban falan getirseler keşke, sadece novasız maçlar çıkabilse. Nefret ediyorum nova'dan. bi tassadar al, sen onları çıldırt. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2015 Abathur sapkasida hasar verio milletin saglikli dusunme yetisine, adami kurtarmak icin sapka atiyorum, kacmak yerine bodoslama 1v3 daliyor o gazla. Illidanlar en kotusu hele, bi abathur sapkasi aldimi herkesi kesicem, 1v5 alirim hepsini kafasina giriyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar