Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 Nova çok op ya nerflesinler novayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 nova ve zeratulun caresi tassagod da bu hile olayinin caresi blizzort Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 oha pijamatur indirimde <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 fin geçen gün rakip takımda sen vardın galiba, güzel kapıştık. vurmaya kıyamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 ya milleti taşımak sorun değil de geçen burda yazdıydım işte, herif taşınırken daha üstüne sövmeler tf varken merc kesmeler hede, RUSSİAN WITH ATTITUDE dedin tak 24 saat ceza ırççılık nefret bilmemne şu oyunu direk 50 dolardan satacaktın bütün herolar da açık falan ne iyi olurdu cykasız blyatsız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 Heroya ve paraya bakmioki, random gelen qm lerden en boktanlari hep bacir bu hafta. Acil map ve hero filtresi lazim bu oyuna, 2-3 herotu direk matchmakingden secip banliyabilelim. Kafadan raynor, bacir ve gazlowe banlardim bu haftao Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narius Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 Hacılar onun tek bir çözümü var benim yıllardır uyguladığım 5 olmadan girmiyorum. Hadi hots yeni falan 4 de ok ama 5 kişilik takım oyunu noob da olsa kötü de oynasa tanıdığın bildiğin adamla oynamak her zaman daha iyi. Random adamlarla oynanan her takım oyunun fıtratında var o paralı da olsa f2p de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 adam ilidanla oynuyor oyun sonu statlara bakıyorum 18 dk sürmüş. siege dmg 16 k, hero dmg 8 k ben azmodanım siege dmg 70k hero dmg 40k adam oyun boyunca bana laf atıyor. team fightlarda 4-5 kişi arasına dalıyor ölüyor sürekli. ama kan gelecek boğazından artık beni blamelemekten. ulan noluyor diyorum şaşıyorum. oyun sonu bakıyorum adamın talentlara haritayla ve karşı takımla alakasız. sonra adamın profile bakıyorum. 425 oyunun 105i win. rank 32. en çok da illidanla oynamış filan. beynin önemini böyle anlarda anlıyorum. kaldıki azmodan oynadığım en iyi hero heralde o kadar güvenirim kendime. belki rehgar ama yok yok azmodan daha iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 Laurelin said: lili su oyundaki en kotu heal support su anda ne yazikki :( patch sonrasi reghar da inmis az dibe, su anda uther ile malfurion cok iyi gibi duruyor. http://www.youtube.com/watch?v=4qq6Zg2Rm8U sc2 deki maphacler engine ayni oldug icin burayada bulasmis, gayet net hile yapildigi replay sayesinde, gormedigi birde ustune kufur gibi invis hero icin ping atmasi, mazgalda saklanan adami hic tereddutsuz snipelamasi filan oeeeh ya bu boku buraya getirmeseydiler bari, net hile eleman. umarım önü kesilebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 abi şu malfurionu oynayanların alnınakoyıyımya 30 dklık oyunda 10k altında hero damage nedir lan kaelthasın level 16 spikeında verdantlı flamestrike 600 civarı + bomb vuruyor, lunar showerlı moonfire 1,5 saniye cdla 300 vuruyor ta ebesinin bir tarafından, bu kadar harika bir peel yok, ama ultiyi açıp gezerken wye basmaya tenezzül eden de yok anasını satıyım moonfire towerları outrange ediyor, tranquility iki kule birden saldırırken outheal ediyor, tranquility açıkken abilityler kullanılabiliyor, moonfire spamla 0 mana regrowth atılabiliyor, yapınız yaptırınız video somehow related: http://www.youtube.com/watch?v=aSHvzZy1YZA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 bu patchle öğrenilir moonfire Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2015 Vikiciğim bu sen misin? : / Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2015 abi 14 dkda 14 death nasıl bir feed bu blizzard ırççılık hatred bok püsürden banlayacağına şunu banlasın, death sayın oyunun dakikasında eşit veya fazlaysa 1 maç deserter queue versin bari yuh ak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2015 viki reslenip ölmüş. doyamamış bir daha ölmüş. dün gece mesela ben de öyle oldum sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2015 O illidan bizde olsa ırkçılıktan direk ban yerdim geçen idiot russian yazdım diye 24 saat suspend attılar zaten:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2015 Ahaha patch sonrasi illy oynamadim ben hic, randomlarla oynanicak karakter diil. Bide insanlarin beynini emio heralde, hatred filan illidana bagliolar tam. Macrolar gelsin yaas, her illidanli macta "dikkayt illidan burst karakter diildir, arkanda 3 healet bile olsa 4 kisinin ortadina chargelarsan geberirsin kimseyi alwmadan o yuzden bi boka yarayip gidi merc filan solola" die Bide tyraelin trait icin allahu akbar istiyorum :( Http://www.youtube.com/watch?v=y3kMFBmhZEA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Roqq Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2015 Falstad adeta gizli OP. Kimse bahsetmiyor heriften ama çok iyi nukeliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2015 Falstad + muradin tenhada yakalarlarsa aglatiyolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2015 İyi ile OP farklı şeyler çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2015 falstad op degilde iste her takima uyan hero degil, zaten bu oyunda top pickelrin cogu OP olduklarindan degil her takima uyabildiklerinden top pickler. hammer icin herkes shit tier diyor ama hamemra uygun yapilmis takim takim aglatiyor direk. falstad da oyle hani, iyi takimla is yaparda kotu takimla feed direk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2015 her mapte olmuyor o is ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2015 Falstadın beslemelik bir durumu yok, takım boktan olsa da az buçuk tanıyorsan heroyu iyi kurtarabiliyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2015 e cok fazla degisken var iste, bunlardan etkilenmiyen herolar o yuzden populer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2015 Yani. Misal bu konuda en uyumlu hero bana göre Valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2015 Stun degisikliklerinden sonra valla baya oyun gormeye basladi zaten, eskiden ultisi cope gidiyordu direk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar