sanssizsansli Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2015 abi yalnız baçır diabloyu dövüyor ona göre :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2015 yerden yere vurdummu bişi olmaz. Zaten ölünce zort diye de geri geliorm sdsfs. ya çok güzel yapmışlar, tam olmuş yani. Böyle tam oturan heroları çok seviorm ben. Bi tek demon falan summonlayamamak kötü, bide 2. ultisini sevemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2015 Diablonun iki ultiside iyi abi. Kalabalık tf lerde ikiside çok can yakıyor. Butcher da dağ taşda E yi nere atıp kaçıcan hacı, menzilde minion filan olacak da basıp tüyecen, düşük ihtimal yani. Oyunda pozisyonu en önemli hero, ufak bir hatada ölüyorsun. Tam bi nova gibi oynayacaksın kasabı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2015 e işte onu diyorum her istediğinde kaçacaksan abartı olur diye. ama hiç kaçamıyor gibi bir durum da sözkonusu değil yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2015 sanssizsansli said: ben ettim memnunum. keyif almıcaksak niye oynuyoz abi :) işte edilir mi edilmez mi kafamda sorular Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2015 ben ilk defa euro ile bir karakter aldım, değer ya butcher için cidden kalite hero olmuş. bir de pony veriyorlar yanında lel, o daha çok hoşuma gitti sdfsdsda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2015 Flameoffear said: Butcher da dağ taşda E yi nere atıp kaçıcan hacı, menzilde minion filan olacak da basıp tüyecen, düşük ihtimal yani. Oyunda pozisyonu en önemli hero, ufak bir hatada ölüyorsun. Tam bi nova gibi oynayacaksın kasabı. Bunu birkaç defa yaptım. Hatta bir oyunumda kaçarken uzak köşede çeyrek canı olan Valla'yı görüp, ona yaptım ve keserek kaçtım onu da sdfsda Ekstrem bir özellik ama şansla doğru orantılı direkt o yüzden genel pencerede çok efektif bir özellik değil bana kalırsa da kaçışı cidden sıkıntılı butcher'ın ama takımın iyiyse zaten çok fazla kaçmana gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2015 butcher heroya charge atarken ayni tusa basinca duruyor mu ? yoksa onu gezdirip kulelerin ortasina birakiriz yav Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2015 Durmuyor malesef sdf çok girdim duvara. :D Ama enteresan şekilde geri sekiyor, denk geldim baya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2015 sonyanın yeri yaran skilinin ismini unuttum da neyse işte onunla butcherın charge'ından korunması çok komik. arkadaslarını da koruyabiliyorsun mesela gidip yanına basınca o kraterin etrafında koşturuyor deli dana gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DavidMills Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2015 Melee beceremem diye çoğu hero ya el sürmüyordum. Aldım Butcher akıyor resmen. Butçaaa..Diablo 1 de neydi beeee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2015 DarKRideR said: ben ilk defa euro ile bir karakter aldım, değer ya butcher için cidden kalite hero olmuş. bir de pony veriyorlar yanında lel, o daha çok hoşuma gitti sdfsdsda pony shopdan alışveriş yapınca direk veliyor en ucuz şeyi alsan dahi :P bende gökkyşağı saçan cinsi var betada alım yaptığım için. O zaman bundle ları bu kadar kazık satmıyorlardı, zaten herifler parayı iade edip bundle ları kaldırdı uyanıklar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2015 lel efsane KT videosunun altinda simdi gordum ahahah http://i.imgur.com/gR05Cul.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DavidMills Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2015 Kael efsane falan değil. Survival tarafı dirke gg. Ama aoe ve single target da dot+aoe ile eziyo direk işte. Ama asla bir Raynor değil..:P Ama Butcher harbi efsane şu an..Nefr gelir illa ki klasik Blizz işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2015 nefr e yük olur bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2015 nefr gelse de bi gorsek keske. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2015 Kasabın hasar nerflenirse bir anlamı kalmaz. Oynanmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2015 hasar nerflenmezde survival'ı biraz daha boktanlaşır gibime geliyor. özellikle brand ile kendini hp'leme olayının yüzdesi kesin olarak düşürülür. Darksun said: DarKRideR said: ben ilk defa euro ile bir karakter aldım, değer ya butcher için cidden kalite hero olmuş. bir de pony veriyorlar yanında lel, o daha çok hoşuma gitti sdfsdsda pony shopdan alışveriş yapınca direk veliyor en ucuz şeyi alsan dahi :P bende gökkyşağı saçan cinsi var betada alım yaptığım için. O zaman bundle ları bu kadar kazık satmıyorlardı, zaten herifler parayı iade edip bundle ları kaldırdı uyanıklar. Biliyorum ya, olsun ama Pony'im oldu sonuçta sdafsad 3 aydır sürekli oynadığım oyuna az da olsa bir katkımız olsun. zaten leoric'i gold ile alacağım sonraki heroda yine para veririm gibi gözüküyor. ben benim pony'de de gök kuşağı bekliyordum da o üzdü sadece sdafdsa bilmiyordum betaya özel olduğunu onun :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2015 leroic gelene kadar ben yine 15 20 k kasarım heralde direkt onu alırım. hl de kullanacağım herolar belli. qm'dekilerde yetiyor baya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2015 zeratullar dmg talentlerı almıs sekılde %20 canı kalan butchera daldım, sonra void prison atıp kacmak zorunda kaldım. bunelan böle life drainmi olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narius Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2015 Mark varken kafa kafaya girmek nafile ya %150 çekiyor. Level 20'de her atak 750 falan heallıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2015 Auto atackı da bi hayli yüksek ondan sağlam dövüyor. Lütfen nerf gelmesin 1 ay :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2015 nerf gelmesin tabi, kekolar op diye bassin parayi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2015 Abi Muradin hariç teke tek kasapa dalmak iyi sonuç vermez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2015 Suark said: zeratullar dmg talentlerı almıs sekılde %20 canı kalan butchera daldım, sonra void prison atıp kacmak zorunda kaldım. bunelan böle life drainmi olur elindeki kanca kırmızı renk alınca direk kaç, cc falan varsa onu kullan. 6sn sürüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar