Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Heroes of the Storm [/join paticik]

ahmedinejad

Öne çıkan mesajlar

Flameoffear said:

Butcher da dağ taşda E yi nere atıp kaçıcan hacı, menzilde minion filan olacak da basıp tüyecen, düşük ihtimal yani. Oyunda pozisyonu en önemli hero, ufak bir hatada ölüyorsun. Tam bi nova gibi oynayacaksın kasabı.

Bunu birkaç defa yaptım. Hatta bir oyunumda kaçarken uzak köşede çeyrek canı olan Valla'yı görüp, ona yaptım ve keserek kaçtım onu da sdfsda

Ekstrem bir özellik ama şansla doğru orantılı direkt o yüzden genel pencerede çok efektif bir özellik değil bana kalırsa da

kaçışı cidden sıkıntılı butcher'ın ama takımın iyiyse zaten çok fazla kaçmana gerek yok.
Sosyal ağlarda paylaş

DarKRideR said:

ben ilk defa euro ile bir karakter aldım, değer ya butcher için cidden kalite hero olmuş.

bir de pony veriyorlar yanında lel, o daha çok hoşuma gitti sdfsdsda

pony shopdan alışveriş yapınca direk veliyor en ucuz şeyi alsan dahi :P bende gökkyşağı saçan cinsi var betada alım yaptığım için. O zaman bundle ları bu kadar kazık satmıyorlardı, zaten herifler parayı iade edip bundle ları kaldırdı uyanıklar.
Sosyal ağlarda paylaş

hasar nerflenmezde survival'ı biraz daha boktanlaşır gibime geliyor. özellikle brand ile kendini hp'leme olayının yüzdesi kesin olarak düşürülür.

Darksun said:

DarKRideR said:

ben ilk defa euro ile bir karakter aldım, değer ya butcher için cidden kalite hero olmuş.

bir de pony veriyorlar yanında lel, o daha çok hoşuma gitti sdfsdsda

pony shopdan alışveriş yapınca direk veliyor en ucuz şeyi alsan dahi :P bende gökkyşağı saçan cinsi var betada alım yaptığım için. O zaman bundle ları bu kadar kazık satmıyorlardı, zaten herifler parayı iade edip bundle ları kaldırdı uyanıklar.

Biliyorum ya, olsun ama Pony'im oldu sonuçta sdafsad

3 aydır sürekli oynadığım oyuna az da olsa bir katkımız olsun. zaten leoric'i gold ile alacağım sonraki heroda yine para veririm gibi gözüküyor.

ben benim pony'de de gök kuşağı bekliyordum da o üzdü sadece sdafdsa bilmiyordum betaya özel olduğunu onun :(
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...